fbpx

Азис отказал 100 бона заради…

Азис е отказал рекорден хонорар от 100 хиляди лева за участие в заведение в Лас Вегас. Поканата към краля на фолка дошла в началото на лятото, но той дори не се замислил над предложението, а директно порязал мераците на организаторите, пише Блиц.

Поканата била чалга звездата да изнесе три концерта срещу 100 бона, което прави по над 33 000 лева на участие. Отделно организаторите поемали самолетните билети първа класа, нощувките в 5-звездни хотели, храната и всичките му разходи.

Изпълнителят на „Хабиби“ обаче се отказал, защото се страхувал да лети 20 часа до столицата на хазарта. Не е тайна, че Азис от години страда от фобия – страх от летене със самолет, но все пак се съгласява на полети до по-кратки дестинации заради парите, които му плащат в чужбина.

Преди четири години Костинброндският славей пак отказа да изнесе три концерта, този път в Австралия, срещу космически хонорар. Шубето пред 30-часовото друсане на самолета го лиши от шестцифрена сума, напомнят запознати с битието на чалга краля.

Азис има лоши спомени и от турнето си в САЩ през 2012 година, когато за 12 дни изнесе поредица концерти в Ню Йорк, Чикаго и Лас Вегас, но меломаните го посрещнаха с осквирквания, пише „Уикенд“.

Тогава в с айт на българите в Щатите и Канада се появи подробна статия с интервюта на хора, които са си тръгнали ядосани от шоуто на мургавия певец.

Оказа се, че Азис решил да не тормози гласните си струни и пял изцяло на плейбейк пред публиката, броила „зелени гущери“ за билет. Освен това присъстващите били шашнати от надменното му отношение и пълната липса на желание да изпее поне едно парче на живо, както и да се снима с фенове.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!