fbpx

Кандидати за кметове и общинари лъснаха върху хляб и пасти

За да привлекат повече избиратели, партиите прибегнаха и към по-нетрадиционни методи за увеличаване на подкрепата си за местния вот. Освен типичните флаери, плакати, химикалки и бонбони, те включиха в агитацията си и хляб, пасти и тениски, съобщава „Монитор“.

Така например ликът на независимия кандидат за кмет на Карнобат Георги Димитров, който се бори за нов мандат, грейна върху опаковката на марка хляб, заедно с това на кандидата за общински съветник Станчо Станков.

Последният е част от листата на местната коалиция, в която влизат АБВ, Алтернатива за българско възраждане и Българските лейбъристи.

Снимката бе пусната в социалните мрежи и предизвика редица коментари, сред които: „Страхотна мотивация да откажеш хляба!“, „Никой не е по-голям от хляба“ и „Иначе купуването и продаването на гласове е престъпление!“. Други пък написа: „Някои са приели прекалено буквално думите „Хляб и зрелища“.   Димитров обаче не е единственият, който е прибегнал до храната за агитация.

В социалните мрежи се появиха и снимки на сухи пасти, върху които е залепен номерът на ГЕРБ за местните избори.  „След като избиха прасетата ще ядем сухи пасти“ и „Много тънко искат да минат, по добре кифли с мармалаТ.“, гласят някои от коментарите под снимките.

От ГЕРБ раздават и тениски с лика на премиера Бойко Борисов, брандирани с логото на партията, както и кибрити, карти и други артикули.   БСП в Пловдив пък раздава балони. Същевременно ОИК във Велико Търново откри нарушение в плакатите на соцкандидата за кмет Веселена Лечева, в които надписът „Купуването и продаването на гласове“ е по-малко от изискването.   Мая Манолова, която в София е подкрепена от БСП и още няколко партии пък се появи на билбордове в столицата, въпреки че преди дни обяви, че не използва рекламни постери в предизборната битка. „Разчитайте на мен”, е слогънът, с който Манолова се обръща към шофьорите.

Егаси пародията ,нямат грам достойнство и поради тази причина защо няма и тоалетна хартия с образа им ,щеше да се харчи много !

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Валерия от „Ергенът“ отново се изкара жертва пред Алек

Кадри БТВ Историите на студентката Валерия край нямат. Опитите й да прелъсти най-желания мъж в страната в момента нямат граници. Във вечерта на коктейлите тя сподели на Алек нещо много съкровено за себе си, от което той беше силно изненадан или поне това показа. Последният ми приятел беше пиян, той …

Блиц Новини
„Бягство към победата“ 2 очаква нови приключенци

Кадри „Шоуто на Слави“ архив Едно позабравено шоу от далечната вече 2009 година стартира отново в ефира на БТВ. Тогава то бе част от „Шоуто на Слави“, сега също се продуцира от Евгени Димитров. Кастингът е вече отворен и желаещите да се впуснат в приключението могат да се запишат за …

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

error: Content is protected !!