fbpx

​Търсят 10 служители за тлъсти заплати в Митница Лом

Агенция „Митници“ обяви конкурс за 10 служители за звеното си в Лом, научи BulNews.bg.

Първата вакантна длъжност е за разследващ митнически инспектор в отдела по митническо разузнаване и разследване. Там минималната заплата, от която стартират назначените, е 900 лева. Кандидатите трябва да имат висше образование степен магистър, с V младши ранг и минимум една година професионален опит. Професионалната област, която се търси за длъжността е социални, стопански и правни науки с професионално направление „Право“ с придобита юридическа правоспособност. Задачата на бъдещия инспектор е да осъществява разследване или отделни действия по разследването на престъпления за ДДС от внос и акцизи и други.
В митницата се търсят и 4-ма инспектори в сектор „Пътни такси и разрешителен режим“. Кандидатите трябва да имат висше образование в областта на „Социални, стопански и правни науки“, „Природни науки, математика и информатика“ и „Технически науки“. Те ще трябва да извършват административното обслужване законосъобразно, своевременно и точно, както и да предоставят на гражданите необходимата информация с оглед защитата на техните законни права и интереси при спазване на нормативните изисквания. В задачите им фигурират и митническия надзор и контрол, както и пряко осъществява митнически надзор и контрол и други. Професионален опит не се изисква. Минималният размер на основната заплата за тази позиция е 800 лева.
Търсят се и двама митнически инспектори в отдела за борба с наркотрафика. Кандидатите трябва да имат завършено висше образование със степен бакалавър в сферата на „Социални, стопански и правни науки“, „Природни науки, математика и информатика“, „Сигурност и отбрана с професионално направление „Национална сигурност“ и „Технически науки“. За тази позиция също не се изисква професионален опит, а минималният размер на основната заплата е 800 лева. Задачата на митническите инспектори е да извършва административното обслужване законосъобразно, своевременно и точно. Те трябва да  предоставя на гражданите необходимата им информация, да извършват различни дейности в областта на митническия надзор и контрол и други.
Обявени са две свободни позиции и за сектора по оперативен контрол, за които изискванията и заплатите са същите като за кандидатите за борба с наркотрафика.
Търси се и един митнически инспектор в сектор „Разузнавателна информация и анализ на риска“. Кандидатите за поста трябва да покриват същите изисквания както от предходните позиции, като заплащането е идентично. Реалната заплата за всяка една от позициите ще се определя според професионалния опит на спечелилия кандидат.
Конкурсите ще се проведат на три етапа – практически изпит, психологическо изследване и интервю. Документи за свободните работни места могат да се подават до 25 юни. Повече информация за всеки един от конкурсите можете да намерите на интернет страницата на Агенция „Митници” – www.customs.bg.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

външна реклама

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Силата на духа: Млад татко оцеля след цяла година на апаратно дишане

Снимки: Фейсбук, Hayley Watts Баща, който беше описан като „един от най-болните досега“ пациенти с вируса в лондонската болница чак сега започна да диша без апарат, повече от година след като хвана вируса. 40-годишният Андрю Уотс от Бексли беше с един най-дългите престои на пациенти, които лекарите някога са виждали, …

Незабавни статии
Две сестри купиха къща и я направиха кръчма, но ужасът настъпи малко след това

Изображение гугъл мапс Лятото на миналата година две сестри от Морпет, Англия, купуват къща, в която правят питейно заведение. Още в началото собственичките и персонала изпадат в ужас от необяснимите събития, които се случват там. външна реклама Не само зловещите звуци нощем, които чуват сестрите, тъй като спят в апартамент …

Незабавни статии
Сашо Кадиев с шокиращи разкрития за ниските заплати на колегите си

кадри bTV, YouTube/The Jonathan Ross Show Сашо Кадиев направи шокиращи разкрития за ниските заплати на колегите си в Народния театър. Водещият на „Преди обед“ по bTV Александър Кадиев направи отрицателен коментар по повод очакването световната звезда Джон Малкович да режисира своя постановка в Народния театър „Иван Вазов“ през 2024 година. …