fbpx

Юрий Асланов: Дали Цветанов е бил надценен, ще стане ясно на изборите през есента

Кадър: БТВ

„Изключително дисциплиниран, човек с висока организационна култура, той ще продължи да работи за партията.“ Това каза Антоанета Христова в сутрешния блок на БТВ.
„Цветанов донесе огромен негатив на ГЕРБ. Това беше най-слабият резултат на ГЕРБ и Бойко Борисов нямаше как да се задоволи с това. Той не рискува да отстрани Цветанов още преди кампанията. Изказването на министър-председателя, че Цветанов е надценяван, всъщност изглеждаше така все едно той иска да успокои сам себе си. Дали Цветанов е бил надценен ще лъсне тази есен на местните избори. Цветанов очакваше различна развръзка след края на кампанията. Пролича и нотка на обиденост в изказването на Цветанов, но той няма да започне да говори срещу Борисов. Замяната му с подходяща фигура ще стане трудно“, това каза социологът Юрий Асланов.

„Никога един човек не се сменя по време на състезанието и ако смениш коня преди състезанието това означава неуспех. ГЕРБ има нужда от рестартиране, това се прави и през лица, и през политики. В момента ГЕРБ показва стандарти за развитие – показва, че трябва да играеш по правилата, когато един сбърка, идва друг на негово място“, добави Христова.
„Оставката на Цветанов е криза в партия ГЕРБ. Щетите, които всички замесени в корупционни скандали нанесоха, не са забравени. Избирателите дадоха отстрочка на Борисов, защото просто не видяха алтернатива в лицето на БСП,“ обясни Асланов.

„ДПС беше атакувана от всички, заради кандидатурата на Пеевски, сега той иска да покаже, че вече идва на работа. Но не мисля, че това ще продължи дълго“, така Христова коментира появата на депутата Делян Пеевски два поредни дни в Народното събрание.

Гущера си къса опашката , а ние трябва , да му откъснем главата.Проблема е там в главата , не в опашката.А политиките , Много е късно , „Либе за китка“. България отдавна знае че , тази политико- икономическа „класа“ са компрометирани , потънали в зависимости , ръцете им са кървави до лактите , тепърва ще се установяват многото кражби от Националния бюджет.Геноцида над Народа като цяло.Подигравките , Фалша и Лицемерието , пак спрямо Нашия Народ.Всички позволили си това , трябва да понесат своята отговорност по Китайския модел- Разстрел.Нищо друго неби изчистило цялата тази Вакханалия над Българския Народ , Българската култура ,Българския дух.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Валерия от „Ергенът“ отново се изкара жертва пред Алек

Кадри БТВ Историите на студентката Валерия край нямат. Опитите й да прелъсти най-желания мъж в страната в момента нямат граници. Във вечерта на коктейлите тя сподели на Алек нещо много съкровено за себе си, от което той беше силно изненадан или поне това показа. Последният ми приятел беше пиян, той …

Блиц Новини
„Бягство към победата“ 2 очаква нови приключенци

Кадри „Шоуто на Слави“ архив Едно позабравено шоу от далечната вече 2009 година стартира отново в ефира на БТВ. Тогава то бе част от „Шоуто на Слави“, сега също се продуцира от Евгени Димитров. Кастингът е вече отворен и желаещите да се впуснат в приключението могат да се запишат за …

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

error: Content is protected !!