fbpx

Юрий Асланов: Дали Цветанов е бил надценен, ще стане ясно на изборите през есента

външна реклама

Кадър: БТВ

„Изключително дисциплиниран, човек с висока организационна култура, той ще продължи да работи за партията.“ Това каза Антоанета Христова в сутрешния блок на БТВ.
„Цветанов донесе огромен негатив на ГЕРБ. Това беше най-слабият резултат на ГЕРБ и Бойко Борисов нямаше как да се задоволи с това. Той не рискува да отстрани Цветанов още преди кампанията. Изказването на министър-председателя, че Цветанов е надценяван, всъщност изглеждаше така все едно той иска да успокои сам себе си. Дали Цветанов е бил надценен ще лъсне тази есен на местните избори. Цветанов очакваше различна развръзка след края на кампанията. Пролича и нотка на обиденост в изказването на Цветанов, но той няма да започне да говори срещу Борисов. Замяната му с подходяща фигура ще стане трудно“, това каза социологът Юрий Асланов.

„Никога един човек не се сменя по време на състезанието и ако смениш коня преди състезанието това означава неуспех. ГЕРБ има нужда от рестартиране, това се прави и през лица, и през политики. В момента ГЕРБ показва стандарти за развитие – показва, че трябва да играеш по правилата, когато един сбърка, идва друг на негово място“, добави Христова.
„Оставката на Цветанов е криза в партия ГЕРБ. Щетите, които всички замесени в корупционни скандали нанесоха, не са забравени. Избирателите дадоха отстрочка на Борисов, защото просто не видяха алтернатива в лицето на БСП,“ обясни Асланов.

външна реклама

„ДПС беше атакувана от всички, заради кандидатурата на Пеевски, сега той иска да покаже, че вече идва на работа. Но не мисля, че това ще продължи дълго“, така Христова коментира появата на депутата Делян Пеевски два поредни дни в Народното събрание.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...

Гущера си къса опашката , а ние трябва , да му откъснем главата.Проблема е там в главата , не в опашката.А политиките , Много е късно , „Либе за китка“. България отдавна знае че , тази политико- икономическа „класа“ са компрометирани , потънали в зависимости , ръцете им са кървави до лактите , тепърва ще се установяват многото кражби от Националния бюджет.Геноцида над Народа като цяло.Подигравките , Фалша и Лицемерието , пак спрямо Нашия Народ.Всички позволили си това , трябва да понесат своята отговорност по Китайския модел- Разстрел.Нищо друго неби изчистило цялата тази Вакханалия над Българския Народ , Българската култура ,Българския дух.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Днес рожден ден празнуват музикалните близнаци братя Аргирови

външна реклама Кадър видео ютуб Близнаците Благовест и Светослав Аргирови от култовия дует от близкото минало са родени през 1959 г. в Пловдив. И двамата завършват Музикалната академия „Проф. Панчо Владигеров“ и Академия за музикално и танцово изкуство в град Пловдив. външна реклама Специалностите на близнаците обаче са различни: Благовест …

Новини
Татяна Дончева за сценаристите на Слави: Не си ги представям в МС

външна реклама Кадър видео БТВ Дончева каза, че си представя следващия кабинет да бъде с личности, експерти в съответните ресори. Подкрепа за правителство с мандата на Слави Трифонов е най-приемливият вариант. Разбира се, винаги ще зависи от състава. Ако този състав е прекалено артистичен, ние също ще се замислим дали …

Новини
Шеф Силвена Роу обяви: „Аз съм вещица!“

външна реклама Кадър видео БТВ Екстравагантната шеф Силвена Роу обяви своята принадлежност към „тъмната страна“, след като интуитивно се досети за намеренията на една от участничките в шоуто „Мастършеф“. „Аз съм вещица!“, обяви топ готвачката и се заля в зловещ смях за ужас на всички в предаването.   Отраканата блондинка …