fbpx

Ще се прероди ли България срещу Канада във втория си мач пред варненска публика?

Волейболистите от националния отбор на България ще излязат срещу Канада за втория си мач от турнира в Група 16 от Лигата на нациите във Варна.

Срещата е тази вечер от 18,30 часа в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта в Морската ни столица и ще бъде даван на живо по MAX Sport и онлайн на Facebook страницата на каналите. Преди това от 15,30 часа един срещу друг ще играят олимпийският шампион Бразилия и последния победител в Световната лига Франция.

Вчера възпитаниците на Пламен Константинов паднаха от „петлите“ с 0:3 гейма и записаха 4-а поредна домакинска загуба в Лигата. Канада пък успя да изненада „Селесао“ и спечели с 3:0 във Варна.

Сега големия въпрос е дали България ще успее да се прероди, да покаже на какво е способна срещу вдъхновените „кленови листа“ и да зарадва българските фенове. Селекционерът Пламен Константинов заяви след загубата от Франция, че това е бил най-слабия им мач до сега в Лигата и трябва да си поговори с момчетата. Така, че днес ще се види дали ще има ефект от това. Константинов е изправен и пред друг проблем, след като Тодор Скримов разкъса прасец още при първото разиграване срещу „петлите“ вчера и е аут до края на Лигата на нациите.

България и Канада ще се изправят един срещу друг за 9-и път, като до сега равносметката е 4 на 4 победи. Но „кленовите листа“ са спечелили последните два мача, включително и през 2017 година в Световната лига във Варна. Освен това, канадците са на 7-о място във временното общо класиране с 6 победи, 4 загуби и 18 точки, с реални шансове за класиране на финалите в Лил, и със сигурност ще направят всичко възможно да спечелят срещу българските „лъвове“ и да продължарт да мечтаят за финалния турнир.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!