Шофьор на Мерцедес раздаде благодарности от багажника си

Новини
2

В последно време сякаш агресията на пътя зачести. Само за няколко дни социалната мрежа на няколко пъти настръхна заради куп дебилни ситуации.

Както БЛИЦ вече писа столичен шофьор си навлече гнева на всички, заради това, което направи с две деца. На следващия ден Трабант бе катурнат в центъра на София, а малко след това се появиха невероятни версии за случилото се.

Днес пък бележка, оставена от нагъл джигит, отново подпали страстите. Сега обаче в социалната мрежа стремглаво се върти клип с пловдивски Мерцедес. Интересното в този случай е, че както повечето потребители, че и шофьори отбелязват, „няма друга такава кола в България“.

От кадрите не става ясно къде точно се развива действието, но с оглед на масовите плевенски регистрации на автомобилите може да се предположи, че градът е именно Плевен. „Трябва да сме толерантни на пътя“, сподели мъжът, качил видеото. От кадрите му се вижда как плевенски Мерцедес с регистрационен номер ЕН2574КС го изпреварва от лявата страна, а после спира пред него.

Точно тук настъпва интересният момент. Багажникът на колата се отваря автоматично, а от там се появява бял лист хартия, на който е написано: „Благодаря“, че има и усмивка.

След това багажникът отново се затваря автоматично и колата шофьорът на колата продължава да чака на светофара. Всички видели кадрите, остават супер коментари за случилото се.

loading...
2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
В МВР чакат по 480 лв. бонус за Коледа

Служителите на МВР ще получат по 480 лв. коледен бонус, научи Mediapool. На заседанието на кабинета в сряда бяха отпуснати допълнителни 34 млн. лв. към бюджета на силовото ведомство. По-голямата част от тях ще отидат за коледни бонуси. Не е ясно за какво ще се харчат останалите около 14 млн. …

Новини
От 1 януари руският газ ще идва от Турция и цената му пада

/КРОСС/ „Булгаргаз“ ЕАД предложи на КЕВР да утвърди цена на природния газ за първото тримесечие на 2020 г., в размер 43,98 лв./MWh /мегаватчаса/ (без цени за достъп, пренос, акциз и ДД), съобщиха от дружеството. Цената е за крайни снабдители на природен газ и за лица с лиценз за производство и …

Новини
7/8 ТВ със специална празнична програма за Коледа и Нова година

Слави Трифонов пусна във фейсбук коледната и новогодишната си програма. Ето какво е приготвил екипа за зрителите:   Уважаеми зрители, знаете, че за мен, като човек, който професионално се занимава с телевизия, най-важното нещо сте точно вие, зрителите. Защото вие сте тези, които осмисляте целия труд, който полагаме и аз, …