Шофьор на Мерцедес раздаде благодарности от багажника си

Новини
2

В последно време сякаш агресията на пътя зачести. Само за няколко дни социалната мрежа на няколко пъти настръхна заради куп дебилни ситуации.

Както БЛИЦ вече писа столичен шофьор си навлече гнева на всички, заради това, което направи с две деца. На следващия ден Трабант бе катурнат в центъра на София, а малко след това се появиха невероятни версии за случилото се.

Днес пък бележка, оставена от нагъл джигит, отново подпали страстите. Сега обаче в социалната мрежа стремглаво се върти клип с пловдивски Мерцедес. Интересното в този случай е, че както повечето потребители, че и шофьори отбелязват, „няма друга такава кола в България“.

От кадрите не става ясно къде точно се развива действието, но с оглед на масовите плевенски регистрации на автомобилите може да се предположи, че градът е именно Плевен. „Трябва да сме толерантни на пътя“, сподели мъжът, качил видеото. От кадрите му се вижда как плевенски Мерцедес с регистрационен номер ЕН2574КС го изпреварва от лявата страна, а после спира пред него.

Точно тук настъпва интересният момент. Багажникът на колата се отваря автоматично, а от там се появява бял лист хартия, на който е написано: „Благодаря“, че има и усмивка.

След това багажникът отново се затваря автоматично и колата шофьорът на колата продължава да чака на светофара. Всички видели кадрите, остават супер коментари за случилото се.

loading...
2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Девите да се готвят за решителни действия, Водолеите във вихъра на любовта

lamqta.com Овен Пред Вас ще се открият такова невероятно количество възможности, че ако не се възползвате поне от една от тях, по късно много ще съжалявате. Вашите сегашни постъпки ще се отразят на онова, което ще стане утре. Затова подготвяйте бъдещето, заемайки максимално активна позиция. В този момент въплъщаването на …

Новини
Борисов: Вече не нося телефони, сутрин снимам чекмеджета

Вече нито нося телефони, сутрин снимам чекмеджета, гардероби, дрешника, направо… Вече не казват, че са направили уйдурма, а аранжиране.“ Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти в „София Тех парк“, където присъства на символична първа копка на сградата, в която ще се помещава българският суперкомпютър, пише Дневник. Премиерът очевидно имаше …

Новини
Доц. Иво Инджов: Размяната на есемеси не е самоцелна, ескалира напрежението

„Иван Гешев успя да се позиционира като трети връх на триъгълника преди епидемията от коронавируса да приспи политическия живот. Сега нещата се връщат на мястото си и се наблюдават интензивни престрелки в този триъгълник. Прави впечатление, че на мушката е президентът Румен Радев“. Това коментира пред БНР политологът доц. Иво …