fbpx

Шокираща версия! Къци Вапцаров сменя Слави

Общоизвестна е враждата между двамата, Слави Трифонов редовно се гавреше с него

Къци Вапцаров опроверга слуховете, че ще сменя Слави Трифонов. Бившият водещ на „Риск печели, риск губи”, определи като пълен абсурд мълвата, че заема мястото на Дългия.

След като шоумена обяви, че слага край на шоуто си, много родни продуценти се размечтаха да заемат мястото му.

Къци обаче не е сред тях и няма възможност да го направи нито като водещ, нито като продуцент.

Същото потвърди и бившия водещ на предаването „По-по-най” Бате Енчо, който се оплака, че в ефира имат нужда от повече детски предавания, но явно медиите не са заинтересовани от такива.

„Не знам каква е причината. Много често хората ми казват, че им липсва подобен продукт”, споделя обичаният актьор, цитиран от „България днес”.

Иначе враждата между Слави и Къци Вапцаров не е от вчера. Шоуменът никога не е криел, че заради Дългия е бил принуден да напусне телевизията и да спре шоуто си през 2005 година.

„Предаването ми имаше висок рейтинг, но те се наложиха тогава”, казва Къци. Оттогава той няма собствено предаване, а според запознати, с удоволствие би си върнал на Слави за това, но в момента просто няма такава възможност.

Хвани единия, удари другия.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!