fbpx

Шеф от охранителна фирма: ПВЦ-дограмите са като входна врата за крадците, най-ефективният начин да опазим дома си е…

реклама

По думите на представителя на охранителна фирма Ивайло Христов, част от новостите при крадците са, че вече не е достатъчно да отсъстваме от дома си. 

„Станали са находчиви и арогантни, наивно е да си мислим, че може със запалена лампа да противодействаме на опитите на крадците“, каза Христов в „България сутрин“ по bgonair.bg.

Специалистът обясни, че посегателствата стават  по предварителна подготовка и набиране на информация за жилището, колата и живота ни, като престъпниците търсят слабите страни в защитата.

Той добави, че се случва проверките на апашите да се осъществяват чрез позвъняване на звънеца дори и през деня.

Ниските етажи продължават да бъдат на прицел заради по-лесно преодолимите ПВЦ-дограми, които ставали като „входна врата“ за апашите, ако не са взети допълнителни мерки.

„Каквато и да е механична преграда не е достатъчна, за да въздейства или предотврати щети върху собствеността. По-ефективна е комбинацията между механична защита плюс сигнално-охранителна техника“, посъветва Христов.

реклама

Охранителят напомни в студиото на Bulgaria ON AIR, че потребителите трябва да направят информиран избор по отношение на фирмата, която ще ги защитава от набези на крадци, както и, че алармената система вече не е лукс, а необходимост.

„Това, което в момента е на прицел, са пари и ценности. По-малко се набляга на техниката в момента“, предупреди Христов.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Клоп: Не се притеснявайте за нас, вървим в правилната посока

реклама Снимка профил инстаграм Мениджърът на „Ливърпул“ Юрген Клоп, заяви че той и футболистите му могат да извадят много поуки след загубата от „Манчестър юнайтед“. Германецът допълни, че знае върху какво трябва да се работи в състава, за да бъдат решени проблемите. „Резултатът не е този, който искахме и това …

Новини
Препоръчват планирана бременност не по-рано от 3 месеца след преболедуване от Ковид-19

реклама Снимка pixabay Руското министерство на здравеопазването препоръчва на жените да планират бременност не по-рано от три месеца след прекаран коронавирус. Тази предпазна мярка се налага поради рискове от усложнения за плода от препаратите, използвани по време на лечението. Тази информация е включена в актуализираните инструкции за бременни жени, родилки …

Новини
Проф. Андрей Чорбанов: Вече започва да сработва колективният имунитет

реклама Кадър видео БНТ Серотипът на вируса от Великобритания е с две основни мутации и че трябва да се знае, че през различните етноси и групи вирусът се движи по различен начин, което се дължи на специфичната среда, която осигурява генофондът на даден етнос. „Вече започва да сработва колективният имунитет… …