fbpx

Червен депутат: Слави Трифонов и ГЕРБ са духовни близнаци, кръвни роднини по чалга

Депутатът от БСП Александър Симов избухна във фейсбук срещу шоумена Слави Трифонов и сценаристите му по повод техни забележки по негов адрес и Столетницата, пише „ОфНюз“.

В тв предаването снощи избраният от Кърджали народен представител попадна в подборка за най-големите издънки на парламентарната левица, основно с аргумента, че е автор на жълт сайт, с който кандидат-политикът от Учиндол е в отколешна вражда.

Според Симов проблемът на Трифонов не е той, а партията, която представлява – БСП.

„Слави Трифонов няма проблем с ГЕРБ, те са духовни близнаци, кръвни роднини по чалга, но БСП му е трън в очите, защото го е страх, че тя ще му отнеме историческата слава и правото да подмокря нацията и ще прекърши телевизионния кръстоносен поход на едно мегаломанско его“, заявява депутатът.

Ето и цялата позиция на народния представител Александър Симов:

„Събуждам се днес и какво да видя – из фейсбук са ме натагвали, за да ми съобщят, че ГМО-болонките на Слави Трифонов снощи са се опитвали да се правят на питбули с моята скромна личност. Пих едно кафе и реших да проверя с колко точно са качили кръвната захар бандата сценаристи. И тогава – изненадаааа! Всъщност мишената изобщо не съм аз. О, не! Ровили са ми като плъхове из статиите, занимавали са се моята журналистическа кариера, прочели са текста ми-анализ на последния хит на Слави и Криско (знаех, че ще го направят и дори ще си водят бележки още докато го пишех), но всъщност това, което предизвиква безсилна злоба у тях наистина не съм аз. А цялата БСП.

Подобен тип телевизия вероятно беше модерна в началото на 90-те години. Задгробен глас зад кадър, сменящи се снимки и моралистично размахан пръст. От времената на пика на истерията на Евгений Михайлов-Танкиста такова нещо не беше произвеждано. Това не е телевизия, а мозъчна конвулсия. Използването на едно предаване като чук е патент на Слави Трифонов и компания. Те са големи майстори на прокурорската телевизия. То заради това от години дори не правя и опити да ги гледам. Откакто сценаристите на Слави започнаха да се явяват в ролята на някакви мрачни и черни пророци, на банда от оплаквачки и възпитатели на нацията, които превземат екрана и съскат, разбрах, че няма да се спогодим с техния начин за разбиране на света. Това не е шоу, а личната садо-мазо стая на Слави Трифонов в която той подобно на героя от „50 нюанса сиво“ води заблудените зрители, за да им причини онова, което той причиняваше на главната героиня. И понеже избор винаги има, аз съм избрал телевизионната емиграция от тези мрачни селения.

Но тук си струва да се запитаме – а защо така го дразни БСП. И мисля, че имам своя отговор. България е страната на кандидат-спасителите. Преходът ни може да бъде разказан като едно безкрайно нашествие на чудотворци, които биха могли да кажат за себе си: „мойта роля беше да тъ направя мокра“ (това е цитат от последната песен на Слави и Криско, така че забележките към тях, ако обичате). Сега Слави и сие се опитват да влязат в тази роля и вече дори помирисват как ще им се отвори парашута. Но между тях и мечтаното стои БСП. БСП – обичайната грешница на прехода, универсалния сапун за идиоти, които все се оправдават с нея, но партия с реализъм, дух и най-лошото – присъствие. Слави Трифонов няма проблем с ГЕРБ, те са духовни близнаци, кръвни роднини по чалга, но БСП му е трън в очите, защото го е страх, че тя ще му отнеме историческата слава и правото да подмокря нацията и ще прекърши телевизионният кръстоносен поход на едно мегаломанско его. Ето защо напук на злобния тон и размаханите пръсти аз се посмях на този сегмент. И се почувствах донякъде горд. Да, знам, виновен съм, ама това е по-силно от мен. Когато чалгата въстава срещу теб се чувстваш наистина достоен да честваш 24 май.

Честит празник!“

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!