Червената лидерка разкри ще подаде ли оставка и какви имоти има!

Новини
4

БСП иска да спечели тези избори и работи така, че да ги спечели. Всичко е в ръцете на хората. Това, че ГЕРБ дори и да загубят изборите, казват, че няма да подадат оставка. Това не е по европейски стандарт. В Австрия за една оставка за корупция премиерът поиска предсрочни избори. Тук имаме 7 оставки за корупция приети. Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерката на БСП Корнелия Нинова, пише „Блиц“.

 

„Ще видим как ще действаме след изборите, сега сме се съсредоточили в това да ги спечелим”, добави тя. „Нямам намерение да обвинявам вътрешната опозиция при евентуална загуба. Всички ще носим отговорност при загуба. Ще ви отговоря на 27-и дали ще си подам оставката, ако загубим евровота”, заяви социалистката. „Победата на тези избори ще е много голяма заради желанието за промяна”, каза още тя. Нинова отговори на въпрос дали е имала имущество на стойност 1597 марки, а после го е продала за 400 000 долара: „За блока в Зимбабве ли говорите?

Това се превърна в голям виц и е виц. Купувала съм си акции, но като влязох в политиката ги продадох. Не съм се обогатила от продажбата им. Аз съм привърженик на правовата държава. Тези неща се решават в съда. Аз имам документи и мога да ги покажа”, заяви Нинова и добави, че всеки може да пуска колкото си иска фалшиви новини. „Падаме в класацията за доходи. Ние сме най-бедната страна в Европа, ние сме най-корумпирани и сме последни по свобода на медиите.

Каквото и да се говори преди избори, това са фактите. Големите ни европейски цели – свалянето на механизма на наблюдение и Шенген – те просто няма да се случат”, каза тя. „ГЕРБ трябва да решат дали да строят пътища, които на следващия ден са пропаднали или да помогнат на младите родители”, нападна управляващите тя. „Много хора казват, че всички сме еднакви. В годините на прехода се направиха грешки, но сме единствената партия, която иска да коригира това от три години насам. Все отхвърляме какви ли не предложения – да сме част от властта, преференциалния вот и за какво ли не. Искаме промяна“, заяви Нинова.

Тя призна, че не вярва на прокуратурата: „Не вярвам нито за секунда и на КОНПИ. КОНПИ не казва вече месец и половина дали Цветанов е в конфликт на интереси заради апартамента с асансьора. Не може председателят на този орган да е с проблем с тераси и да му се вярва. Той е част от модела. Има алтернатива, ние предложихме друг закон за този орган. Нека да го поставим на масата“, каза лидерката на социалистите. „Трябва да се промени избора за главен прокурор. Това е нормално и основно искане. Не виждам защо се дразнят от това”, каза тя. Тя отговори и дали президентът е на нейна страна при спорни теми: „Чувствам Радев като човек, с когото имаме еднакви ценности и идеи в политиката, например за върховенството на закона. Имаме еднакви позиции за борба с корупцията, но сигурно и вие мислите така – че трябва да я преборим. Аз поканих Иво Христов да участва в листата, а после знаете как се развиха нещата”, заяви тя.

Точно така Нинова , Герб , Аут, Това трябва да е каузата на този етап.После ще му мислим.Важното е теи Изроди да ги махнем.

Герб е Туморът , Проказата , впили се в България.Смърт за тази Гнилоч.

Да, допада ми! Така е честно и отговорно!
За ГЕРБ работи цялата герберска администрация, сега започва (но не се знае)делото против Р.Овчаров, сега се режат лентички на отдавна работещи предприятия, по БНР два пъти в едни новини казават някакви прогнози, които се втълпяват, фин.министър си призна, че тълкува закони в полза на управляващите, седем оставки заради корупция, и още много, и много срам! Така е отговорно, губя изборите и с чест се оттеглям, а не насран да стоя и да се натискам…

Освен за смърт нещо друго добро и правилно в тази държава направили ли сте господа от БКП/БСП. В ярвам ви, че ще го направите. С това сте се прочули.

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Как лесно да проверим качеството на храната

Колкото и да се опитваме да се храним здравословно, най-важно е качеството на продуктите, които слагаме на масата. От грамотния избор на храни зависи не само вкуса на ястията, но и здравето. Но понякога е наистина трудно да определим дали и до колко съответният продукт е пресен. За целта ви …

Новини
Декар земя в Балчишко скочи до 2 635 лева средна цена

Средната цена на декар земеделска земя в община Балчик е 2 635 лева, съобщават от статистическото бюро в Добрич. Данните са за 2018 г. През миналата година средната цена на един декар земеделска земя в област Добрич достига 1 697 лв., при средна цена за страната 941 лева на декар. Спрямо …

Новини
Защо дрехите и обувките в Германия не са кой знае колко по-скъпи от България?

Който изкарва пари в Австрия или в Германия, получава за тях много повече, ако ги похарчи в България например, където 100 евро имат покупателната сила на 213. Но не всичко в страната е по-евтино, отколкото другаде в ЕС. В източната част на Европа и в класическите средиземноморски курортни дестинации човек …

Inline
Inline