Цитат на деня: Нинова не може да приказва по-умно, но нека е по-възпитано

Новини
6

Не мога да препоръчам на Нинова да приказва по-умно, не може да го постигне, но да приказва по-възпитано. Това заяви президентът Георги Първанов (2002-2012) в интервю за в. „24 часа“.

Повод е изказване по негов адрес на лидера на БСП Корнелия Нинова, че иска да „влезе през задния вход“. То беше направено заради спора за името „Коалиция за България“, с което АБВ в крайна сметка ще се явява на изборите за Европейски парламент. „Не мога да не припомня как аз влязох в политиката – отпред, в най-тежкото време, в тежка криза за БСП, оцелявайки и вдигайки партията. Питам се г-жа Нинова през това време къде беше“, е коментарът на Първанов пред медията.

По думите му в този тежък период тя е била от „другата страна на барикадата“. „След това, когато ние дойдохме на мода, един човек я хвана за ръка, преведе я през барикадата и я направи директно зам.-министър“, допълва той в интервюто. Според него тази „токсичност“ на Нинова тепърва ще създава проблеми.

loading...

С две думи Първанов направи точна характеристика на Нинова!!! Тъпа, нагла, безочлива!

А защо не каже колко пари открадна г-н Първанов.Че всички президенти досега с изключение на Желев,са си гледали интересите.Да оправят себе си,семейството си,и наследниците си занапред.Всички работят уж за България,но си пълнят джобовете.Младеж без трудов стаж си купува хотел за милиони.Синът на Георги Първанов.Сега като не могат да преминат границата и всички лаят .Няма да влязат отново в парламента,но да си лаят.Но кой ли пък ги чува.Всички полудяхя да си правят партий.Разделиха се,и загубиха…Сега се сърдят на Нинова че търси млади хора ,креативни които да обедини.А дъртите вместо да се оттеглят,и да си пръскат заграбеното,правят мръсотий на можещите.Г-н Първанов.Вие и тези покрай вас,и вашата партия нямате място в политиката.Достатъчно откраднахте.Не бяхте добър президент.

Веселин Атанасов Николов Димчев Пенев- регистриран с всички изискващи се за полицейско издирване данни в мрежата! каза:

Ранко, то самото ти име недвусмислено показва, че ти е много РАНКО да правиш тези велики умозаключения! Опитай да си покажеш главата от калта, в която си затънал, за да видиш света край теб! Но няма да можеш защото кракът на циничният манипулатор / знаеш кой!/ яко те накиснал в нея! НАПИСАНОТО ПО-НАТАТЪК НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ТЕБ!: Господа администратори, защо искате да напиша името си, имейла, интернет страницата,дата на раждане, местоживеене, ръст, тегло, цвят на косата , очите и прочее, а публикувате коментари на десетки анонимници като Ранко, Манко, Данко и много други? Или всички тези коментари са написани от вас, които също сте анонимници и то не само от страх, а и от срам, да не би познати, съседи и др. да ви заплюят като разберат що „личности“ сте!

Я изчезвай бе и недей дава акъли ,на твое място щях да се срамувам да се показвам ,но не би , ти срам нямаш !

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
КЕВР иска по-високи цени на парното от 1 юли

По-високи цени на парното от 1 юли предвижда Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР). Най-голямо увеличение се планира за София – с 22 процента. Повишение с 15 до 18 на сто се предлага за Бургас, Враца и Разград, пише Крос. За Велико Търново се предвижда поскъпване на парното с …

Новини
Д-р Мангъров: Няма да има втора епидемия от коронавирус наесен

Няма да има втора епидемия от коронавирус наесен. Това прогнозира в Русе специалистът по инфекциозни болести доц. д-р Атанас Мангъров, който участва в медицински форум за COVID-19, предаде БГНЕС. Според Мангъров епидемията върви към своя край и трябва колкото се може по-бързо да се върнем към нормалния си начин на …

Новини
Търсят концесионер за един от плажовете около „Кабакум“, искат над 21 хил.лв. годишно

Открива се процедура за възлагане на концесия за морски плаж „Кабакум – Север 2“, предлага се срокът на концесия да е 20 години. Размерът на минималното годишно концесионно възнаграждение е 21 689,97 лева без ДДС, научи Moreto.net Министерският съвет взе решение да бъде открита процедура за възлагане на концесия за …