fbpx

Цитат на деня: Нинова не може да приказва по-умно, но нека е по-възпитано

Не мога да препоръчам на Нинова да приказва по-умно, не може да го постигне, но да приказва по-възпитано. Това заяви президентът Георги Първанов (2002-2012) в интервю за в. „24 часа“.

Повод е изказване по негов адрес на лидера на БСП Корнелия Нинова, че иска да „влезе през задния вход“. То беше направено заради спора за името „Коалиция за България“, с което АБВ в крайна сметка ще се явява на изборите за Европейски парламент. „Не мога да не припомня как аз влязох в политиката – отпред, в най-тежкото време, в тежка криза за БСП, оцелявайки и вдигайки партията. Питам се г-жа Нинова през това време къде беше“, е коментарът на Първанов пред медията.

По думите му в този тежък период тя е била от „другата страна на барикадата“. „След това, когато ние дойдохме на мода, един човек я хвана за ръка, преведе я през барикадата и я направи директно зам.-министър“, допълва той в интервюто. Според него тази „токсичност“ на Нинова тепърва ще създава проблеми.

С две думи Първанов направи точна характеристика на Нинова!!! Тъпа, нагла, безочлива!

А защо не каже колко пари открадна г-н Първанов.Че всички президенти досега с изключение на Желев,са си гледали интересите.Да оправят себе си,семейството си,и наследниците си занапред.Всички работят уж за България,но си пълнят джобовете.Младеж без трудов стаж си купува хотел за милиони.Синът на Георги Първанов.Сега като не могат да преминат границата и всички лаят .Няма да влязат отново в парламента,но да си лаят.Но кой ли пък ги чува.Всички полудяхя да си правят партий.Разделиха се,и загубиха…Сега се сърдят на Нинова че търси млади хора ,креативни които да обедини.А дъртите вместо да се оттеглят,и да си пръскат заграбеното,правят мръсотий на можещите.Г-н Първанов.Вие и тези покрай вас,и вашата партия нямате място в политиката.Достатъчно откраднахте.Не бяхте добър президент.

Точно ама абсолютно точно казано!!!!

Я изчезвай бе и недей дава акъли ,на твое място щях да се срамувам да се показвам ,но не би , ти срам нямаш !

Веселин Атанасов Николов Димчев Пенев- регистриран с всички изискващи се за полицейско издирване данни в мрежата! каза:

Ранко, то самото ти име недвусмислено показва, че ти е много РАНКО да правиш тези велики умозаключения! Опитай да си покажеш главата от калта, в която си затънал, за да видиш света край теб! Но няма да можеш защото кракът на циничният манипулатор / знаеш кой!/ яко те накиснал в нея! НАПИСАНОТО ПО-НАТАТЪК НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ТЕБ!: Господа администратори, защо искате да напиша името си, имейла, интернет страницата,дата на раждане, местоживеене, ръст, тегло, цвят на косата , очите и прочее, а публикувате коментари на десетки анонимници като Ранко, Манко, Данко и много други? Или всички тези коментари са написани от вас, които също сте анонимници и то не само от страх, а и от срам, да не би познати, съседи и др. да ви заплюят като разберат що „личности“ сте!

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!