fbpx

Цветан Цветанов празнува днес

Цветан Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 2000 г. получава следдипломна квалификация по право в Университета за национално и световно стопанство. От 1997 г. работи в администрацията на Министерството на вътрешните работи (МВР), като след 2001 г. става оперативен помощник на главния секретар Бойко Борисов.

Цветан Цветанов завършва курс по мениджмънт в Международната правоохранителна академия в Розуел (2004), специализация в Сикрет сървис във Вашингтон (2004), курсове на ФБР (2004), Департамента за вътрешна сигурност на САЩ (2005). От 27 юли 2009 г. е заместник министър-председател и министър на вътрешните работи в първото правителство на Бойко Борисов.

След изборите за Европарламент през май 2014 г., Бойко Борисов заявява, че в бъдеще няма да се ползва от персоналните министерски услуги на Цветанов при ново управление на ГЕРБ. След това Цветанов става депутат и председател на парламентарната група на ГЕРБ. През март 2019 г. името му е замесено в корупционен скандал, и той подава оставката си като народен представител.

От ЯСНО по ЯСНО , гнусен агент на олигофрените от САЩ , ей такива маскари нахални и гнусни продават РОДИНАТА И НАРОДА НИ , плаче за НАРОДЕН СЪД!!!!

ХА ХА ХА Този ще се прекърши от купени дипломи и квалификации ,то и затова не му личат нито по поведението ,нито в красноречието ,но пък явно се мъчи със всички средства да си възстанови дадените пари и то от наш гръб ,е всичко има край и той наближава за ГЕЛП ! Когато нямаш мярка ,сам влизаш в гроба ,който копаеш на другите ! И да върне парите ,които взе от България за делата в Страсбург, защото се видя колко е /са/ кристално чисти !

КАЗАНО ТОЧНО МРЪСНИ и ГАДНИ !!!

tozi bil mnogo umen,a az ne sam znel tova za koeto se izviniavam-no kato gledam kakvi gi varshi ta dargavata ni e v tova okaiano pologenie-vie vigdate li tova-otgovorete mi.

zashto niama da bada poblikuvan-otgovorete mi zadalgitelno.

ТОВА ПРИРОДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ НЕ САМО АПАРТАМЕНТИ НО И ДИПЛОМИ НА КИЛОГРАМ СИ Е НАКУПИЛО. ВЯРВА ЛИ НЯКОЙ ЧЕ ДИПЛОМИТЕ СА ЛЕГИТИМНИ ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ТОЗИ АВСТРАЛОПИТЕК НЕ МОЖЕ ДЕ КАЖЕ ЕДНО СМИСЛЕНО ИЗРЕЧЕНИЕ!!!МАЙ И С ОБРАЗОВАНИЕТО НА цвъки – апартамента се опитат да ни габаркат;

А къде се е учил да инвестира в апартаменти????

ГУБЯТ СЕ МНОГО ГОДИНИ ПРЕДИШЕН ТРУДОВ СТАЖ.

Първо е завършил ВИФ, военна катедра, за физкултурник в армията. Там взимаха наши момчета, комсомолци, които са малко ритни топковци, но за нищо друго не стават.

Гнусна продажна лъжлива крадлива американска мърша кога и да се ликвидира все е късно

Сигурно владее безгрешно английски, а?

14 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!