fbpx

Хотнюз: Халваджиян прави шоу на мястото на Слави

Продуцентът Магърдич Халваджиян е на финалната права на сключване на договор с Би Ти Ви за ново предаване, което да се излъчва на мястото на „Шоуто на Слави”, разбра Hotnews.bg. Не става дума обаче за подновяване излъчването на „Господари на ефира”, което падна от Нова телевизия с идването на 2019 година. Маги Халваджиян е предложил концепция за вечерно ток шоу с гости и балет, което има всички шансове да започне от есента.

Промото на новото предаване било заснето още преди седмици и показано на шефовете на първата частна телевизия, които го приели с интерес. След като самият Слави Трифонов обяви, че напуска Би Ти Ви-заявление, което повтаря във всяко предаване от 6 май насам, в програмната схема на медията зейва дупка, която Халваджиян има всички шансове да заеме.

Засега обаче „Господари на ефира” остава само като сайт и за излъчването му по Би Ти Ви въобще не се говори, признаха пред Hotnews.bg телевизионери. Халваджиян е готов и с друг проект, който също ще предложи на първата частна медия, за който Hotnews.bg също ще напише.

Ъм ЧИ ТО СЯ КО ШЪ ПРАИМ БЕЗ СЛААВВЧУ БРЯ

Боже пази България ! Бозата на халваджиите заля цялата старната. Това си е природно бедствие тип помия и простотия.

Спокойно
и него няма да го гледам
хахаха
едни и същи досадници

копират всичко отвън

ОФФФ АМАН ! ДАНО ПОНЕ ДА Е БЕЗ МАРА,РАЧКОВ И ГЛАДНИШКА !

Толкова злоба ! Толкова завист……. Използвайте негативизма пред парламента, за да промените живота. Какво при пречат Слави и Халваджиян ? Та чак и Рачков /няма по-добър от него/. Не Ви карат насила да ги гледате, не Ви бъркат в джоба. Напротив ! По един или друг начин искат да отворят очите на един заспал народ … но …. НЕ БИ ! Овцете са си овце ! И…. като сте толкова отворени, защо сте АНОНИМНИ ? Ето за това става дума. Не Ви държи под един коментар да си напишете името, как да Ви стиска да развеете знаме пред парламента. На такива, аз им викам мухльовци. Щом не можеш да застанеш зад думите си , значи си едно голямо НИЩО !

абе всичките му предавания на тоя са пълен бълвоч, писна ми от него… като почнем от Гала и така до края на света…бездарник, който само знае да натриса боклуците си тук, айде чупката!

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

Блиц Новини
Мила Михова вдигна скандал на Криси от „Ергенът” на живо по БТВ

кадри bTV Оперната певица Мила Михова надскочи ролята си на коментатор на любовното риалити „Ергенът” и буквално се скара на една от отпадналите участнички. Това беше Криси Горджъс, която в последните епизоди беше особено заядлива, най-вече към една от останалите „ергенки” – Екатерина. Михова реши да използва студиото на bTV, …

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

error: Content is protected !!