fbpx

„Хотнюз“: Спират „Стани богат“?

hotnews.bg

„Стани богат“ може да няма нов сезон

Година и половина след старта на „Стани богат” състезанието може и да няма нов сезон. Въпреки високия си рейтинг, шоуто за многознайковци, с водещ Михаил Билалов излизало твърде скъпо на БНТ.

Проблемът е обсъден и на последното заседание на регулатора във връзка с конкурса за нов шеф на телевизията. На срещата, на дълго и широко е обсъждано финансовото състояние на канала и разходите по поддръжка.

Отделената от държавния бюджет сума от 67 милиона лева се очаква да бъде усвоена още през ноември, а изненадващо най-голям разход е предвиден именно за „Стани богат”.

Въпреки че при рокадите, Михаил Билалов в началото не успя да спечели зрителите, след около месец успя да се наложи и да измести от сърцата им Ники Кънчев.

„Рейтингът на шоуто наистина е много висок, но пазарния дял не е приоритет на БНТ. Задачата на БНТ е да създава медиен продукт, който да гради обществен интегритет, плурализъм, култура, да дефинира гражданско самосъзнание.

Няма как близо 8% от целия ни бюджет да отива за едно забавно предаване”, коментират от СЕМ.

Засега няма окончателно решение за сваляне на предаването, но всичко сочи, че нещата вървят натам. И въпреки че това ще разочарова голяма част от феновете, от екипа вече обмислят да го спрат.

И то независимо, че никъде другаде в тв ефира няма подобно предаване, пише „България днес“.

„Стани богат” стартира през 2001 година и се излъчва до 2014 година, с прекъсвания, по Нова телевизия.

От медията първо спират играта с обяснението, че тя няма да се излъчва всеки сезон, а след това заради нисък рейтинг, предават от hotarena.net.

Въпреки това шоуто се харесва на зрителите и продължава да се радва на огромен интерес.

Иначе, от старта си в Англия през 1998 година, шоуто се радва на световен успех. Неслучайно Любен Дилов-син казва за нея, че това е игра, за която се подготвяш цял живот.

А това нагледно бе показано от режисьора на филма „Беднякът милионер” Дани Бойл.

Пълен малоумник си ти !!!!!!!!!!!!

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!