fbpx

Хороскоп за 22 септември: Няколко зодии ще се разправят с половинките си цял ден

Овен
Днес можете не само приятно да прекарате времето, но и да постигнете значителни промени в личния си живот, които ще бъдат с положителен знак. Наистина, за това ще са нужни търпение и предпазливост, но за щастие тези чувства в момента не са Ви чужди. Вие сте малко по-сериозни от обичайното, и навярно това ще се хареса на близките Ви. За тях Вие ще бъдете и надежден помощник , и добър съветник. В края на деня настроението Ви ще се развали – на пръв поглед – без всякаква причина. Затова за вечерта е по-добре да не си планирате някакви уморителни занимания, светски мероприятия и съвсместна работа.

Телец

Днес на Вашия любим човек ще бъде трудно да се справи с някакъв свой комплекс, който му пречи да бъде още по-близък с Вас, по-добре да Ви разбира и по-лесно да споделя. Постарайте се да му помогнете в борбата с това страшно чудовище. Няма кой да свърши това, освен Вас…

Близнаци

През целия ден Вашият любим човек ще се шегува с Вас, и то по доста обиден начин. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки даже и удоволствие, или честно да му признаете, че такъв вид общуване не Ви е по вкуса. Най добре е, да не довеждате ситуацията до краен предел.

Рак

Кратък разговор с любимия човек ще накара Раците да започнат да нервничат. За щастие, като представител на знака няма да започнете да упорствате и с уважение ще се отнесете към мнението на своята „половинка”, и тъкмо затова ще успеете да избегнете сериозни конфликти. Не трябва да мислите, че проблемите във взаимното разбиране са нещо изключително неразрешимо. Всъщност става дума за временни трудности, с които отлично ще се справите, ако влиянието на негативните тенденции започне да спада. Вечерта настроението Ви може да се понижи, а и самочувствието да тръгне надолу. Избягвайте претоварванията – днес те са особено опасни за Вашия организъм.

Лъв

Лъвовете правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказло много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните ценности общувате мъдро и безгрешно.

Дева

На Вашия любим човек днес особено ще му се иска, да Ви стане по-близък и скъп. За да постигне тази своя цел, той няма да пожали нито сили, нито време, нито нерви – не само своите, но и Вашите. Постарайте се, да се отнесете към неговата проява на инициатива с разбиране, макар че това няма да бъде лесно.

Везни

В никакъв случай днес не давайте никакви обещания. Може само след вечеря, когато си почивате след обилния обяд. Защото иначе , съвсем точно, ще вземете неправилно решение, доето значително ще увреди отношенията с любимия Ви човек.

Скорпион

Не форсирайте днес събитията в личния си живот, дори това прекалено много да Ви се иска. Постарайте се за никъде да не бързате, спокойно да плувате по течението и да се наслаждавата на всички удоволствия на живота, които може да Ви даде той този ден, а също и Вашият любим човек .

Стрелец

Днес може да решавате стари проблеми (и да ги разрешите), да правите изводи и да завършите отдавна започнати работи. Определено може да се каже, че блестящо отделяте главното от второстепенното, поставяте точни и ясни задачи на подчинените, а и не хабите напразно своето време и сили. Много ползотворен ще бъде за Вас денят, ако се занимавате с международна търговия, или друга външно-икономическа дейност. В личният Ви живот не всичко върви гладко, но всъщност всички проблеми са разрешими. Ще можете не само да намерите верния тон за общуване с близките, но и умело и тактично да дадете напътствия на тези, които са решили да кривнат от „правия” път.

Козирог

Странното поведение на някои хора наоколо може да създаде неудобства, а на Вас ще се наложи да търсите някакъв необичаен способ да заобиколите възникналите препятствия. Постарайте се да измислите нещо без участието на тези хора, но ги държте в курса на събитията. Няма нищо лошо в това, да тръгнете по свой собствен път. Въобще не е нужно да следвате някого сякаш са Ви вързали заедно. Днес независимите действия са единственото, което ще Ви помогне за достигане на целта и за получаване на удоволствие. Затова действайте така, както намерите за добре. За близките си ще бъдете неизчерпаем източник на добро настроение, а срещата с любимия човек ще бъде полезна и за двама ви.

Водолей

Крайно време трябва да се вгледате в някои стари и ненужни привички, които все още имате. И какво възнамерявате да правите? И защо правите всичко това? Защо не се опитате да направите ? Не се осъждайте, защото не можете да се преродите за една нощ. Привичките се променят с времето , а и много често ни даряват с усещане за измамен комфорт. Но това не е основание, да не се опитвате да се промените…

Риби

Отговорни сте за своя любим човек дори и само заради това, че веднъж сте му показали, че не Ви е безразлично как живее и какво прави. Затова днес ще се наложи да си спомните за тази отговорност и да се опитате да го предупредите за грешката, която допуска и че трябва да е морално готов да заплати за нея.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!