fbpx

Хороскоп за новата седмица: Ето какво ще ви се случва чак до другата събота

реклама
източник: Монитор

Овен 21 март – 20 април

Съботният ден започва с недоразумения и разправии, но към обед нещата ще се оправят. Идете на приятно и благо място. Хубаво е да си спомните миналото и да не повтаряте старите грешки. Навлизаме в деня на феникса. Нека възкресим само приятните моменти с любов и мисъл един за друг. В неделя до обед пътувайте, преместете се на по-добро място и организирайте срещи с хора, които са ви на сърце. От обед до понеделник на обед енергетиката е с негативно влияние върху психиката ни. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Следобед на 13-и с лекота ще уредите професионални и лични ангажименти.14-и е ден свързан с основата на нещата. Не пестете, труд, материали и пари, ако започвате нова дейност, ремонт или строеж. Вложете най-доброто в новите си начинания. Венера напуска вашия знак, а с нея си отиват и необмислените ви любовни авантюри. Предстои заземяване в любовен план, а то изисква и нова база за бъдещото развитие на семейните и лични дела. На 16-и Марс навлиза в Рак, откъдето ще подклажда спорове в отношенията у дома. В този ден е добре да си поставите далечни цели, които предварително сте съгласували с половинката. На 17-и съдбата завърта своето колело. Някой ще изплува, друг ще затъне в проблеми. Отделете повече време за личната си визия. Идете на козметик и фризьор. Чакат ви важни срещи.

Телец 21 април – 20 май

До понеделник на обед както и да постъпите ще излезете виновни или ще засегнете нечии интереси. Ще ви бъдат поставяни условия и ултиматуми. Ще се изнервите. Трудно ще се напасвате в мисли и дела с любимите ви хора. Вероятни са намеси и трудности при реализиране на планираните ремонти, премествания или други дейности, които ще изискват странично участие. Вероятно е да срещнете голямата си конкуренция при публични изяви и дебюти. В тези дни се оформят лагерите в живота ни. От 13-и на обед навлизате в силен и творчески период. Чудесено е да се започне нова работа или строителство. Имате шанс да изградите на нова база и отношенията си с досегашните партньори и близки. На 14-и подпишете нови договори и направете връзка с тези, с които смятате да работите съвместно в бъдеще. На 15-и може да изкачите поредния връх в кариерата си и да получите признание за труда и вложените усилия. В този ден Венера навлиза в знака на Телеца, а това ще се отрази привличащо и стимулиращо върху любовните ви връзки. Сега е момента да направите предложение и да се запознаете с важен за бъдещето ви човек, а може би и с бъдещата ви половинка. Постарайте се да бъдете неотразими. На 16-и започнете с благотворителен жест, раздайте ненужни вещи. На 17-и бъдете внимателни и не поемайте никакви рискове.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота пътувайте към обед, а в неделя се върнете до обед. В този период ще преодолеете дистанциите на миналото, ще направите пробив в нова среда и ще се капсуловате в старата. Може да  намерите лекарство за тежка болест. Не е все едно на какво място ще почивате и ще се установите. 13-и ще е ден с неблагоприятно и рисково излъчване. Не планирайте делови и партньорски срещи поне до обед. Енергетиката е нездравословна, а действията ви ще се окажат губещи и подвеждащи. Родените в третата декада ще работят за чужди интереси и във вторник. В желанието да спестите някои разходи ще прибегнете до евтини материали и ще провалите още в основата важните си проекти и строителни дейности. В този ден евтиното ще ви излезе скъпо. Сряда и четвъртък ще се окажат най-успешните ви и творчески дни. Вероятно е да сключите нови договори и да намерите път към нечие сърце. На 16-и Марс напуска вашия знак и отива да мъти водата на Рака. Ставате по-тактични и дипломатични и резултатите няма да закъснеят. Включете се в благотворителни проекти, а така сами ще получите подкрепа в труден момент. Всеки жест ще е от значение. 17-и е денят на колелото. Което не е вървяло до момента ще потръгне, а някои от успешните ви инициативи ще зациклят. Сменете тактиката, може да смените и екипа и резултатите няма да закъснеят.

Рак 22 юни – 21 юли

Съботният ден започва провокативно. Не си изкарвайте неудовлетворението от живота върху близките и децата. От обед стремежът е да се признават греховете и да се дава прошка за прегрешенията. Ледовете се стопяват и до неделя на обед си прекарвате приятно на приятни места. В организма ни се включват в действие енергии на фино ниво. Ще си дадете сметка къде бъркате и ще се коригирате с подарък, с мил жест на внимание и обич. За следобед в неделя не планирайте срещи с хора, които предварително усещате, че ще ви манипулират или изнудват за нещо. И в понеделник до обед попадете във вихъра на измами и изкушения. Не бързайте да се съгласявате с предложените оферти. Подпишете следобед договорите, които не търпят отлагане. 15-и дава шанс да се изкачи висок връх. Не правете грешката да оставите в низините тези, които са ви помагали и давали съвети. В личен план от 15-и любовният ви живот ще живне. Венера вече няма да ви гледа в пречупващ аспект. За всичко може да се разберете с партньора. Разходите ви ще се увеличат. Най-трудно може да ви бъде на 16-и, когато Марс ще навлезе в Рак и ще противопостави семейните на професионалните дела. В този ден направете поне едно добро дело и зарадвайте някого с подарък. 17-и носи рокади и размествания, които ще се отразят благотворно на бизнеса и връзките ви.

Лъв 22 юли – 22 август

В събота не ставайте рано и ще избегнете конфликта. От обед до неделя на обед всичко при вас ще се подреди добре. Ще изживеете приятни и релаксиращи моменти, ще започнете ремонти и строителни дейности и ще направите полезни за бъдещето ви връзки. Пътувайте, подновете стари контакти и изгладете недоразуменията. В неделя се приберете по-рано. От обед до понеделник на обед енергетиката ни влияе негативно. Стимулират се конфликти и скандали, попадаме в измамни и изкушаващи положения и качваме кръвното. Може да получите неприятни вести. Контролирайте емоциите. От обед на 13-и се доближавате до важен източник на сила и ресурси. Преговорите с бъдещи и настоящи партньори ще минат на ниво. Не допускайте много хора да участват в делата, които подготвяте. Пазете свои и чужди тайни. 14-и е чудесен ден за начало на строителство и ремонти. И отношенията ви се изглаждат. Прадставете си ярко и с подробности линията на поведение, която ще следвате. От 15-и Венера ще навлезе в нехармоничния ви Телец, където я очакват Уран, Меркурий и Слънце. До няколко дни може да ви удари любовна мълния и да се влюбите фатално. Добре е на 16-и да направите дарение и да обгрижите някого. Дава се милостиня и се прави това, за което те помолят. На 17-и сте на път към рискова и нестандартна връзка. Не рискувайте.

Дева 23 август – 22 септември

От обед в събота до обед в неделя имате прозорец на сила. Очертават се възможности да уредите полезни и перспективни връзки и да получите покани за важни мероприятия. Всяка среща ще е от значение и ще позволи в следващите дни да влезете в нова среда и да получите изгодно делово предложение. В понеделник сутринта не бързайте с изявите и важните си инициативи. Влезте за разговор с шефа следобед, когато късметът ви ще работи на пълни обороти и ситуацията ще бъде подходяща. 13-и се свързва с фонтана от приливаща енергия, с източника на сила и ресурси. Може да получите финансирането, за което отдавна кандидатствате. 14-и позволява да изкачите висок връх и да парирате опитите на конкуренцията да ви отнеме важни позиции. Ще намерите и тайни източници, които е добре да не споделяте. От 15-и Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Телеца. Очертават се запознанства с качествени партньори, които в бъдеще не само ще ви обичат, но и ще ви обезпечат. Оглеждайте се, не отклонявайте покани за чествания и сбирки. От 16-и и Марс ще ви гледа вече благосклонно, така че умело ще съчетаете любовната с деловата активност и ще напреднете по всички линии на живота. Участвайте в благотворителни инициативи. На 17-и предстои преобразяване. Ще влезете в нови роли. Покажете новата си прическа и визия.

реклама

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота до обед всеки излиза с претенциите си и не се съобразява с желанията на околните. Поспете. Следобед участвайте в представителни срещи и публични изяви. Ще направите важни контакти. От обед до неделя на обед е възможно да попаднете на изкушения и измамни предложения. Внимателно оценявайте знаците, които получавате. Ще се повтори ситуация, в която преди сте взели грешното решение. В момента съдбата ви подлага на тест за ниво на усвояване на старите уроци. В понеделник оставете колегите да се вихрят до обед. След това се включете и оправете нащата, които са объркали. Ръководството ще го забележи и ще ви предложи организаторски пост. На 14-и стартирайте базови проекти и сключете нови договори. Този ден ще отвори вратата към нов живот и нови партньорски връзки. Символ на деня е съзиданието и градежа. За вечерта си определете важна среща. На 15-и вашата управляваща планета Венера навлиза в златния Телец и помага да намерите спонсор, с когото може да имате бъдеще и в любовта. На 15-16-и Луната е във вашия знак. Пътувайте водете преговори и ще получите най-изгодните оферти. Навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. Направете подарък от сърце и се включете в дарителски акции. Сами ще получите подарък, жестовете се връщат. В петък е време да посетите фризьор и козметик.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Очертава се тежък уикенд с опити за намеса в личните ви и професионални дела. Пазете се от измами, не се подавайте на изкушения, но изкусители ще се намерят. Прочистете съзнанието от негативните мисли и се настройте на активна самозащита. Нови начинания да не се започват. Може да получите неприятна вест, но всичко приемайте без прекалени емоции. В понеделник първо се огледайте и вижте кой накъде се е насочил, с какви претенции тръгва или идва на работа. От обед се активзирайте и заложете нова база за бъдещето с подписване на нови договори в следващите дни. Медитирайте над личната си карма и тази на рода. На 14-и станете с решението нещо да се построи и обнови, да се започне ремонт или да се затвори произвоствения цикъл с нова или паралелна дейност. Вечерта се приберете с подарък. На 15-и бъдете много внимателни в интимните контакти. Родените в първите дни на зодията може да попаднат на фатално привличане в любовта. Вървите към нестандартни връзки и скъсвания с досегашните ви партньори. Венера и Уран ще ви гледат в опозиция от знака на Телеца и в следващите дни. Не се съгласявайте на меркантилна връзка. Любовта не може да се купи с пари. 16-и е ден за благотворителност. На 17-и внимавайте при пътувания, спазвайте правилата. Тествайте нова козметика, направете се красиви.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В настоящия период облаците над вас се разчистват и хоризонта се изяснява. От събота на обед до неделя на обед се движите в хармонична среда. Може да се доближите до важен източник на сила, протекция и ресурси. Сега е момента да осъществите контакти с бъдещи покровители. Не отклонявайте и покани за публични изяви и участия. От неделя на обед до понеделник на обед очаквайте опити за активно вмешателство и въздействие в избора ви. В понеделник не бързайте да подписвате нови договори. Има някаква уловка в клаузите. От 15-и може да се уговорите много по-добри за вас условия. 14-и идва с натиск за ремонти и поправки, вместо за активна подкрепа в желаната професионална посока. Не може да продължите без да сте си осигурили адекватна база за развитие. От 15-и, с навлизането на Венера в Телец любовният ви живот добива меркантилна окраска. Всеки ще си прави първо тънките сметки, а след това ще се довери на чувствата. От 16-и Марс вече няма да ви гледа в опозиция, а това положение ще отпуши деловата ви активност. Ще намерите начин да привлечете спонсори и да се разберете с шефове, доставчици и бизнес партньори по дипломатичен начин, а не от позиция на силата. Родените с Асцендент Рак да не планират посещение на места с агресия или военно положение. 17-и е денят на колелото. Ситуацията се преобръща.

Козирог 22 декември – 20 януари

Използвайте уикенда за размисъл, за проверка на позиции и наличности и за среща с потенциални съюзници. Моментът е добър за преместване на ново място, за покупка на животни и домашен любимец, за ремонт и разширение на терена, на който ще развивате някаква дейност. Помирете се с някой, който ви е обидил или двамата не сте успели да се разберете. В понеделник може да тръгнете без надежда или с някакви съмнения по отношение на работата и предстоящите връзки, но с напредването на деня, обстановката ще се изясни, може да се намери път за решение на всеки пробем и да се сключат изгодни договори. 13-14-и са най-силните ви и стабилизиращи дни за тази седмица. Навлизаме в деня на фонтана от преливаща енергия. Всички сили да се насочат към благоустройството на дома и офиса, да се направят  ремонти и поправки и да се отиде към взаимно изгодни споразумения. От 15-и Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Телеца. Любовният ви живот ще се стабилизира. Започнете дизайнерска дейност, отворете ателие. Родените в първата декада са на път към неочаквана любовна връзка, която бързо може да ги ожени. На 16-и преди да поискате нещо дайте и обгрижете някого. Жестовете ще се върнат. За петък планирайте важни посещения, на които трябва да изглеждате магнетично. Тествайте нова козметика.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В настоящия период 11-12-и и 17-и са три тежки и критични дни, в които може да постъпите нестандартно и да объркате живота си с изборите, които ще направите. През уикенда силни фактори ще въздействат и ще се намесват в избора ви, затова не правете такъв. 11-и е рисков повече за родените около 1 февруари. За неделя не планирайте рискова програма и не започвайте нищо важно. Лош ден за обвързване и сключване на брак. Единият ще доминира и връзката няма да е равностойна. Внимателно оценявайте знаците на съдбата. Счупеното в събота до обед е лош знак за това, което възнамерявате да правите или решавате в момента. В понеделник изчакайте действията и реакцициите на околните и не бързайте да се намесвате или да правите някакъв избор. Вечерта ще ви донесе решение поне на един проблем. На 14-и подпишете нови договори или се споразумейте за съвместни проекти, ремонти и строежи. От 15-и се очартават проблеми в любовта и връзките. Венера навлиза в Телец и бърза на среща с Уран, което ще постави пред рисков избор родените до 1 февруари. Не се предоверявайте, не се преориентирайте, не излизайте от досегашната си среда. На 16-и може да бъдете обект на спонсорска грижа. Очаквайте подаръци от съдбата. На 17-и ще се върне стар проблем. Не бързайте, не бива да нервничите, за да не задълбочите нещата.

Риби 20 февруари – 20 март

Ще имате успех и ще направите силен ход от обед в събота до неделя на обед. Включете се в представителни срещи. В момента може да намерите своя бъдещ източник на сила, протекция и ресурси. Срещите в неделя до обед ще ви помогнат да доминирате в средата си или да влезете в нова такава. На 13-и започвате с неприятно положение, с невъзможен избор и с агресия от страна на колеги и близки към личната ви политика. 14-и е ден свързан с постамента, с базата и основата. Може да заемете нова база в нова среда, да използвате нечия протекция или финансиране и да се изправите срещу страховете си. Внимавайте с лекарства и стимуланти, алергиите се обострят. 15-и е ден за любов, но с някакъв материален привкус. Всеки си прави сметката за ползите, които може да има от връзката с вас. Вечерта се приберете с подарък и чакайте такъв. За 16-и планирайте участие в благотворителни и спонсорски прояви. Така сами ще станете обект на благотворителност и субсидиране. Марс навлиза в знака на хармоничния ви Рак, събуждате се от летаргията на празниците и си подгонвате интереса. Символ на 17-и е колелето на съдбата. Един ще тръгне нагоре, друг надолу когато то се завърти. Ще получите повече права и пълномощия, ще превземете едно сърце. Родените сутринта ще имат проблеми с ориентацията. Полезните продукти и мисли лесно се усвояват.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Сачева: Безработицата няма да е катастрофална в края на годината

реклама Снимка профил ФБ Безработицата намалява от 9% през май на 6,9% през октомври. Това заяви пред БНР министърът на труда и социалната политика Деница Сачева. Тя прогнозира известно покачване през декември, тъй като затворените бизнеси могат да освободят хора, които да отидат на бюрото по труда въпреки предложените икономически …

Новини
Над 1300 души погрешно уведомени, че са с коронавирус

реклама Снимка pixabay Над 1300 души във Великобритания са били погрешно уведомени, че резултатите им от тестове за коронавирус са положителни заради лабораторна грешка, предаде Ройтерс, цитиран от Струма. Тестовете са били проведени между 19 и 23 ноември. Проблем с партида химикали за тестване обаче е довел до недостоверни резултати, …

Новини
1
Борисов: Успешен политик съм, но личният ми живот е провал

реклама Снимка профил ФБ „Въпреки всичко, в този случай трябва да се възхищавам на извършителите колко добре са го подредили. Неслучайно говоря за методите на КГБ. Някои от опонентите ми, които работят за президента Румен Радев, са бивши тайни агенти, хора от тези среди или деца на страхотни шпиони, офицери …