fbpx

Хороскоп за новата седмица: Ето какво ще ви се случва чак до другата събота

източник: Монитор

Овен 21 март – 20 април

Съботният ден започва с недоразумения и разправии, но към обед нещата ще се оправят. Идете на приятно и благо място. Хубаво е да си спомните миналото и да не повтаряте старите грешки. Навлизаме в деня на феникса. Нека възкресим само приятните моменти с любов и мисъл един за друг. В неделя до обед пътувайте, преместете се на по-добро място и организирайте срещи с хора, които са ви на сърце. От обед до понеделник на обед енергетиката е с негативно влияние върху психиката ни. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Следобед на 13-и с лекота ще уредите професионални и лични ангажименти.14-и е ден свързан с основата на нещата. Не пестете, труд, материали и пари, ако започвате нова дейност, ремонт или строеж. Вложете най-доброто в новите си начинания. Венера напуска вашия знак, а с нея си отиват и необмислените ви любовни авантюри. Предстои заземяване в любовен план, а то изисква и нова база за бъдещото развитие на семейните и лични дела. На 16-и Марс навлиза в Рак, откъдето ще подклажда спорове в отношенията у дома. В този ден е добре да си поставите далечни цели, които предварително сте съгласували с половинката. На 17-и съдбата завърта своето колело. Някой ще изплува, друг ще затъне в проблеми. Отделете повече време за личната си визия. Идете на козметик и фризьор. Чакат ви важни срещи.

Телец 21 април – 20 май

До понеделник на обед както и да постъпите ще излезете виновни или ще засегнете нечии интереси. Ще ви бъдат поставяни условия и ултиматуми. Ще се изнервите. Трудно ще се напасвате в мисли и дела с любимите ви хора. Вероятни са намеси и трудности при реализиране на планираните ремонти, премествания или други дейности, които ще изискват странично участие. Вероятно е да срещнете голямата си конкуренция при публични изяви и дебюти. В тези дни се оформят лагерите в живота ни. От 13-и на обед навлизате в силен и творчески период. Чудесено е да се започне нова работа или строителство. Имате шанс да изградите на нова база и отношенията си с досегашните партньори и близки. На 14-и подпишете нови договори и направете връзка с тези, с които смятате да работите съвместно в бъдеще. На 15-и може да изкачите поредния връх в кариерата си и да получите признание за труда и вложените усилия. В този ден Венера навлиза в знака на Телеца, а това ще се отрази привличащо и стимулиращо върху любовните ви връзки. Сега е момента да направите предложение и да се запознаете с важен за бъдещето ви човек, а може би и с бъдещата ви половинка. Постарайте се да бъдете неотразими. На 16-и започнете с благотворителен жест, раздайте ненужни вещи. На 17-и бъдете внимателни и не поемайте никакви рискове.

Близнаци 21 май – 21 юни

В събота пътувайте към обед, а в неделя се върнете до обед. В този период ще преодолеете дистанциите на миналото, ще направите пробив в нова среда и ще се капсуловате в старата. Може да  намерите лекарство за тежка болест. Не е все едно на какво място ще почивате и ще се установите. 13-и ще е ден с неблагоприятно и рисково излъчване. Не планирайте делови и партньорски срещи поне до обед. Енергетиката е нездравословна, а действията ви ще се окажат губещи и подвеждащи. Родените в третата декада ще работят за чужди интереси и във вторник. В желанието да спестите някои разходи ще прибегнете до евтини материали и ще провалите още в основата важните си проекти и строителни дейности. В този ден евтиното ще ви излезе скъпо. Сряда и четвъртък ще се окажат най-успешните ви и творчески дни. Вероятно е да сключите нови договори и да намерите път към нечие сърце. На 16-и Марс напуска вашия знак и отива да мъти водата на Рака. Ставате по-тактични и дипломатични и резултатите няма да закъснеят. Включете се в благотворителни проекти, а така сами ще получите подкрепа в труден момент. Всеки жест ще е от значение. 17-и е денят на колелото. Което не е вървяло до момента ще потръгне, а някои от успешните ви инициативи ще зациклят. Сменете тактиката, може да смените и екипа и резултатите няма да закъснеят.

Рак 22 юни – 21 юли

Съботният ден започва провокативно. Не си изкарвайте неудовлетворението от живота върху близките и децата. От обед стремежът е да се признават греховете и да се дава прошка за прегрешенията. Ледовете се стопяват и до неделя на обед си прекарвате приятно на приятни места. В организма ни се включват в действие енергии на фино ниво. Ще си дадете сметка къде бъркате и ще се коригирате с подарък, с мил жест на внимание и обич. За следобед в неделя не планирайте срещи с хора, които предварително усещате, че ще ви манипулират или изнудват за нещо. И в понеделник до обед попадете във вихъра на измами и изкушения. Не бързайте да се съгласявате с предложените оферти. Подпишете следобед договорите, които не търпят отлагане. 15-и дава шанс да се изкачи висок връх. Не правете грешката да оставите в низините тези, които са ви помагали и давали съвети. В личен план от 15-и любовният ви живот ще живне. Венера вече няма да ви гледа в пречупващ аспект. За всичко може да се разберете с партньора. Разходите ви ще се увеличат. Най-трудно може да ви бъде на 16-и, когато Марс ще навлезе в Рак и ще противопостави семейните на професионалните дела. В този ден направете поне едно добро дело и зарадвайте някого с подарък. 17-и носи рокади и размествания, които ще се отразят благотворно на бизнеса и връзките ви.

Лъв 22 юли – 22 август

В събота не ставайте рано и ще избегнете конфликта. От обед до неделя на обед всичко при вас ще се подреди добре. Ще изживеете приятни и релаксиращи моменти, ще започнете ремонти и строителни дейности и ще направите полезни за бъдещето ви връзки. Пътувайте, подновете стари контакти и изгладете недоразуменията. В неделя се приберете по-рано. От обед до понеделник на обед енергетиката ни влияе негативно. Стимулират се конфликти и скандали, попадаме в измамни и изкушаващи положения и качваме кръвното. Може да получите неприятни вести. Контролирайте емоциите. От обед на 13-и се доближавате до важен източник на сила и ресурси. Преговорите с бъдещи и настоящи партньори ще минат на ниво. Не допускайте много хора да участват в делата, които подготвяте. Пазете свои и чужди тайни. 14-и е чудесен ден за начало на строителство и ремонти. И отношенията ви се изглаждат. Прадставете си ярко и с подробности линията на поведение, която ще следвате. От 15-и Венера ще навлезе в нехармоничния ви Телец, където я очакват Уран, Меркурий и Слънце. До няколко дни може да ви удари любовна мълния и да се влюбите фатално. Добре е на 16-и да направите дарение и да обгрижите някого. Дава се милостиня и се прави това, за което те помолят. На 17-и сте на път към рискова и нестандартна връзка. Не рискувайте.

Дева 23 август – 22 септември

От обед в събота до обед в неделя имате прозорец на сила. Очертават се възможности да уредите полезни и перспективни връзки и да получите покани за важни мероприятия. Всяка среща ще е от значение и ще позволи в следващите дни да влезете в нова среда и да получите изгодно делово предложение. В понеделник сутринта не бързайте с изявите и важните си инициативи. Влезте за разговор с шефа следобед, когато късметът ви ще работи на пълни обороти и ситуацията ще бъде подходяща. 13-и се свързва с фонтана от приливаща енергия, с източника на сила и ресурси. Може да получите финансирането, за което отдавна кандидатствате. 14-и позволява да изкачите висок връх и да парирате опитите на конкуренцията да ви отнеме важни позиции. Ще намерите и тайни източници, които е добре да не споделяте. От 15-и Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Телеца. Очертават се запознанства с качествени партньори, които в бъдеще не само ще ви обичат, но и ще ви обезпечат. Оглеждайте се, не отклонявайте покани за чествания и сбирки. От 16-и и Марс ще ви гледа вече благосклонно, така че умело ще съчетаете любовната с деловата активност и ще напреднете по всички линии на живота. Участвайте в благотворителни инициативи. На 17-и предстои преобразяване. Ще влезете в нови роли. Покажете новата си прическа и визия.

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота до обед всеки излиза с претенциите си и не се съобразява с желанията на околните. Поспете. Следобед участвайте в представителни срещи и публични изяви. Ще направите важни контакти. От обед до неделя на обед е възможно да попаднете на изкушения и измамни предложения. Внимателно оценявайте знаците, които получавате. Ще се повтори ситуация, в която преди сте взели грешното решение. В момента съдбата ви подлага на тест за ниво на усвояване на старите уроци. В понеделник оставете колегите да се вихрят до обед. След това се включете и оправете нащата, които са объркали. Ръководството ще го забележи и ще ви предложи организаторски пост. На 14-и стартирайте базови проекти и сключете нови договори. Този ден ще отвори вратата към нов живот и нови партньорски връзки. Символ на деня е съзиданието и градежа. За вечерта си определете важна среща. На 15-и вашата управляваща планета Венера навлиза в златния Телец и помага да намерите спонсор, с когото може да имате бъдеще и в любовта. На 15-16-и Луната е във вашия знак. Пътувайте водете преговори и ще получите най-изгодните оферти. Навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. Направете подарък от сърце и се включете в дарителски акции. Сами ще получите подарък, жестовете се връщат. В петък е време да посетите фризьор и козметик.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Очертава се тежък уикенд с опити за намеса в личните ви и професионални дела. Пазете се от измами, не се подавайте на изкушения, но изкусители ще се намерят. Прочистете съзнанието от негативните мисли и се настройте на активна самозащита. Нови начинания да не се започват. Може да получите неприятна вест, но всичко приемайте без прекалени емоции. В понеделник първо се огледайте и вижте кой накъде се е насочил, с какви претенции тръгва или идва на работа. От обед се активзирайте и заложете нова база за бъдещето с подписване на нови договори в следващите дни. Медитирайте над личната си карма и тази на рода. На 14-и станете с решението нещо да се построи и обнови, да се започне ремонт или да се затвори произвоствения цикъл с нова или паралелна дейност. Вечерта се приберете с подарък. На 15-и бъдете много внимателни в интимните контакти. Родените в първите дни на зодията може да попаднат на фатално привличане в любовта. Вървите към нестандартни връзки и скъсвания с досегашните ви партньори. Венера и Уран ще ви гледат в опозиция от знака на Телеца и в следващите дни. Не се съгласявайте на меркантилна връзка. Любовта не може да се купи с пари. 16-и е ден за благотворителност. На 17-и внимавайте при пътувания, спазвайте правилата. Тествайте нова козметика, направете се красиви.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В настоящия период облаците над вас се разчистват и хоризонта се изяснява. От събота на обед до неделя на обед се движите в хармонична среда. Може да се доближите до важен източник на сила, протекция и ресурси. Сега е момента да осъществите контакти с бъдещи покровители. Не отклонявайте и покани за публични изяви и участия. От неделя на обед до понеделник на обед очаквайте опити за активно вмешателство и въздействие в избора ви. В понеделник не бързайте да подписвате нови договори. Има някаква уловка в клаузите. От 15-и може да се уговорите много по-добри за вас условия. 14-и идва с натиск за ремонти и поправки, вместо за активна подкрепа в желаната професионална посока. Не може да продължите без да сте си осигурили адекватна база за развитие. От 15-и, с навлизането на Венера в Телец любовният ви живот добива меркантилна окраска. Всеки ще си прави първо тънките сметки, а след това ще се довери на чувствата. От 16-и Марс вече няма да ви гледа в опозиция, а това положение ще отпуши деловата ви активност. Ще намерите начин да привлечете спонсори и да се разберете с шефове, доставчици и бизнес партньори по дипломатичен начин, а не от позиция на силата. Родените с Асцендент Рак да не планират посещение на места с агресия или военно положение. 17-и е денят на колелото. Ситуацията се преобръща.

Козирог 22 декември – 20 януари

Използвайте уикенда за размисъл, за проверка на позиции и наличности и за среща с потенциални съюзници. Моментът е добър за преместване на ново място, за покупка на животни и домашен любимец, за ремонт и разширение на терена, на който ще развивате някаква дейност. Помирете се с някой, който ви е обидил или двамата не сте успели да се разберете. В понеделник може да тръгнете без надежда или с някакви съмнения по отношение на работата и предстоящите връзки, но с напредването на деня, обстановката ще се изясни, може да се намери път за решение на всеки пробем и да се сключат изгодни договори. 13-14-и са най-силните ви и стабилизиращи дни за тази седмица. Навлизаме в деня на фонтана от преливаща енергия. Всички сили да се насочат към благоустройството на дома и офиса, да се направят  ремонти и поправки и да се отиде към взаимно изгодни споразумения. От 15-и Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Телеца. Любовният ви живот ще се стабилизира. Започнете дизайнерска дейност, отворете ателие. Родените в първата декада са на път към неочаквана любовна връзка, която бързо може да ги ожени. На 16-и преди да поискате нещо дайте и обгрижете някого. Жестовете ще се върнат. За петък планирайте важни посещения, на които трябва да изглеждате магнетично. Тествайте нова козметика.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В настоящия период 11-12-и и 17-и са три тежки и критични дни, в които може да постъпите нестандартно и да объркате живота си с изборите, които ще направите. През уикенда силни фактори ще въздействат и ще се намесват в избора ви, затова не правете такъв. 11-и е рисков повече за родените около 1 февруари. За неделя не планирайте рискова програма и не започвайте нищо важно. Лош ден за обвързване и сключване на брак. Единият ще доминира и връзката няма да е равностойна. Внимателно оценявайте знаците на съдбата. Счупеното в събота до обед е лош знак за това, което възнамерявате да правите или решавате в момента. В понеделник изчакайте действията и реакцициите на околните и не бързайте да се намесвате или да правите някакъв избор. Вечерта ще ви донесе решение поне на един проблем. На 14-и подпишете нови договори или се споразумейте за съвместни проекти, ремонти и строежи. От 15-и се очартават проблеми в любовта и връзките. Венера навлиза в Телец и бърза на среща с Уран, което ще постави пред рисков избор родените до 1 февруари. Не се предоверявайте, не се преориентирайте, не излизайте от досегашната си среда. На 16-и може да бъдете обект на спонсорска грижа. Очаквайте подаръци от съдбата. На 17-и ще се върне стар проблем. Не бързайте, не бива да нервничите, за да не задълбочите нещата.

Риби 20 февруари – 20 март

Ще имате успех и ще направите силен ход от обед в събота до неделя на обед. Включете се в представителни срещи. В момента може да намерите своя бъдещ източник на сила, протекция и ресурси. Срещите в неделя до обед ще ви помогнат да доминирате в средата си или да влезете в нова такава. На 13-и започвате с неприятно положение, с невъзможен избор и с агресия от страна на колеги и близки към личната ви политика. 14-и е ден свързан с постамента, с базата и основата. Може да заемете нова база в нова среда, да използвате нечия протекция или финансиране и да се изправите срещу страховете си. Внимавайте с лекарства и стимуланти, алергиите се обострят. 15-и е ден за любов, но с някакъв материален привкус. Всеки си прави сметката за ползите, които може да има от връзката с вас. Вечерта се приберете с подарък и чакайте такъв. За 16-и планирайте участие в благотворителни и спонсорски прояви. Така сами ще станете обект на благотворителност и субсидиране. Марс навлиза в знака на хармоничния ви Рак, събуждате се от летаргията на празниците и си подгонвате интереса. Символ на 17-и е колелето на съдбата. Един ще тръгне нагоре, друг надолу когато то се завърти. Ще получите повече права и пълномощия, ще превземете едно сърце. Родените сутринта ще имат проблеми с ориентацията. Полезните продукти и мисли лесно се усвояват.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

error: Content is protected !!