fbpx

Хороскопът на маите: Ето какво те очаква през 2019 година

dama.bg

Цивилизацията на маите е една от най-големите и най-напредничавите в историята на Южна Америка. Особено голям напредък те постигат в точните науки и астрологията.

Този народ е създал календар, който се влияе от лунните цикли. За маите Луната е била най-важната „звезда“ на небето, тя е символизирала женската сила както у жените, така и у мъжете. Вярвало се е, че ако можеш да победиш Луната, можеш да постигнеш всичко в живота.

Според техния календар годината се състои от 13 лунни периода от по 28 дни, а новата година започва на 26 юли. Всеки от лунните месеци е свързан с животно-пазител, което защитава онези, родени в този период.

Всеки от 13-те зодиакални знака има свои особености и, естествено, 2019-та ще бъде много различна за всеки от тези знаци. Какво ви е подготвила новата година според маите и какво животно отговаря на датата ви на раждане, можете да разберете още сега. Само изберете животното, което отговаря на вашата рождена дата:

 

Прилеп (26 юли – 22 август)

Скорпион (23 август – 19 септември)

Елен (20 септември – 17 октомври)

Сова (18 октомври – 14 ноември)

Паун (15 ноември – 12 декември)

Гущер (13 декември – 9 януари)

Маймуна (10 януари – 6 февруари)

Ястреб (7 февруари – 6 март)

Ягуар (7 март – 3 април)

Лисица (4 април – 1 май)

Змия (2 май – 29 май)

Катерица (30 май – 26 юни)

Костенурка (27 юни – 25 юли)

 

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ ПРИЛЕП 

Прилепът е роден лидер. Той се бори смело за това, в което вярва. Бързо му хрумват нови идеи и често се изявява като герой. Прилепът обича предизвикателствата, но понякога не се замисля за последиците. За семейството и приятелите си е много жертвоготовен, винаги би ги защитил и би им се притекъл на помощ, но не е задължително прилепът да е много социален, той обича да остава сам и да размишлява.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: В първата половина на година ви очакват известни проблеми и неразбирателства с половинката, но във втората половина всичко ще се нареди. Ако сте необвързани, трябва да излизате по-често и най-вече – да посещавате нови места, защото точно там ще срещнете човек, който да споделя вашите интереси.

Работа и финанси: Ако си търсите нова работа, ще имате голям късмет. Разпращайте автобиографията си смело и не се подценявайте, тази година ще е повратен момент в професионалния ви път. Ако работите за себе си, през тази година няма да можете да се оплачете от липса на клиенти и ще спечелите повече пари от други години.

Късмет и нови начинания: Според хороскопа ви е добре да пътувате повече през тази година, защото така ще се запознаете с хора, които ще обогатят живота ви. Ще се чувствате заредени с енергия и позитивизъм, усмивката няма да слиза от лицето ви. От друга страна, годината няма да е благоприятна за големи финансови инвестиции, особено ако става дума за недвижимо имущество. В хазартните дейности също няма да ви върви, така че не разчитайте да спечелите от тотото – запазете парите за друго, а не за лотарийни билети.

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ СКОРПИОН 

Скорпионите са резервирани и предпазливи хора, не бързат да допускат хората до сърцето си. Те обаче са много любопитни по природа, а това ги прави прекрасни ученици. Обикновено са традиционалисти и не обичат промяната. Не държат да са в центъра на вниманието и не ги бива много в думите – те показват любовта си с действия. Изключително предани приятели са.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: За съжаление, в тази сфера ви чакат немалко проблеми. Възможно е дори да се разделите с половинката ви, ако не успеете да разрешите нарасналите спорове. Ако имате деца, не очаквайте много да ви слушат, затова пък вие запазете спокойствие и се опитайте да поговорите с тях – може би нещо им тежи и не знаят как да го споделят. Ако пък сте необвързани, бъдете внимателни и не се доверявайте лесно, защото тази година няма да е благоприятна за започване на дългосрочна връзка.

Работа и финанси: В любовта няма да ви върви много, но в професионален план определено ще имате късмет. Очакват ви успех след успех и ще спечелите повече пари от други години. Но не се отпускайте прекалено и харчете разумно, за да не се окаже, че през 2020 г. сте затънали в дългове.

Късмет и нови начинания: През тази година ще постигнете всичко със собствени сили, не очаквайте съдбата да ви помогне, затова не харчете парите си за залагания или лотарийни билети. Бъдете внимателни и с новите бизнес предложения, ако ви обещават бърза печалба.

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ ЕЛЕН 

Хората, родени под знака на Елена, са много артистични благодарение на своята вродена чувствителност. Те притежават вътрешна красота, която понякога ги прави уязвими. Големи са романтици, обичат много силно и са винаги готови да помогнат. Много са благородни и искат да направят света по-добър.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Годината за вас, Елени, ще бъде чудесна! Ще се запознаете с много интересни хора и ако сте необвързани, сред тях ще има човек точно за вас. Ако сте обвързани, във връзката ви ще цари хармония и разбирателство. Много е вероятно да се решите на важна крачка – да заживеете заедно, да сключите брак или да имате дете.

Работа и финанси: В професионален план ще имате някои затруднения – парите просто за нищо няма да ви стигат! Не бързайте да взимате заеми, а стиснете зъби и намалете разходите си. Ако обаче работата ви е дотегнала, пробвайте се в друга сфера и бъдете търпеливи – накрая ще откриете работа, която отговаря повече на представите ви. За всички, които все още учат, втората половина на годината ще бъде много успешна.

Късмет и нови начинания: За съжаление, тази година не очаквайте много помощ от звездите. Запазете оптимизма си и бъдете търпеливи – след време всичките ви усилия ще дадат резултат, просто нещата няма да се случат веднага. Годината не е благоприятна за големи инвестиции. Ако сте решили да си купите нов дом, бъдете изключително внимателни с покупката ви.

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ СОВА 

Совите имат силен характер и не се страхуват от нищо. Оставят се сърцето им да ги води, а вроденият им чар им помага лесно да печелят доверието на околните. Имат много силно шесто чувство и в същото време са много мъдри, така че трудно някой ще ги излъже. Много добри и верни приятели са. В любовта са страстни мечтатели, а тяхната загадъчност привлича хората като магнит.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Ако сте необвързани, през новата година ще се запознаете с много интересни хора, но е най-добре всички тези познанства да си останат в кръга на приятелството. През тази година поработете върху себе си. Ако сте обвързани, обърнете внимание на връзката си, не се оставяйте в ръцете на рутината. Предприемете вълнуващо пътуване само двамата и бъдете щедри откъм подаръци – всеки мил жест ще ви се връща двойно.

Работа и финанси: Ако харесвате работата си, можете да сте спокойни – не ви очакват проблеми в професионален план. Но ви съветваме да избягвате интригите между колегите ви и да стоите настрана от клюките. Ще бъдете стабилни във финансово отношение, но е добре да преразгледате някои разходи – може би не се нуждаете от някой абонамент или пък харчите твърде много пари в една-единствена сфера, а пък не обръщате внимание на друга. На края на годината, ако сте били внимателни с финансите, ще можете да си направите голям подарък, който напълно ще си заслужава чакането.

Късмет и нови начинания: Годината е благоприятна за инвестиции и за купуване на жилище, както и за по-дълги екскурзии. Ще имате голям късмет във втората половина на годината и вероятно ще ви споходи добра новина, която чакате от дълго време. Най-благоприятното време за пътуване ще е в първите няколко месеца, в този период дори командировките ще са приятни и изпълнени с вълнуващи моменти.

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ ПАУН 

Хората от зодия Паун са уникални, красиви и магнетични. Те са активни, енергични личности, които винаги мислят позитивно и обичат да се забавляват. Нямат нищо против да са в центъра на вниманието, защото са екстроверти, които притежават несъмнен чар. Те са душата на компанията. Пауните обичат предизвикателствата и са доста амбициозни, затова могат да са твърде сурови със себе си. В същото време искат всички да ги харесват, имат много приятели, които са прекрасни и специални като тях самите.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Новата година ще ви донесе приятни изненади. Периодът е много благоприятен за започването на нова връзка или за предприемането на сериозна крачка, като брак или общо съжителство. Половинката ви много ви обича и всичко ще е наред. Ако обаче сте необвързани, не ви съветваме да си търсите нова връзка точно в началото на годината, защото новите ви познати по-скоро ще ви разочароват. Втората половина на годината ще бъде много по-подходяща за търсенето на потенциален партньор.

Работа и финанси: Ако харесвате работата си, няма да имате никакви проблеми, даже напротив – с малко повече усилия ще си докарате доста повече пари от други години. Но бъдете внимателни с колегите ви и се старайте да не влизате в излишни конфронтации. Ако си търсите нова работа, най-подходящият период за това ще са първите месеци от годината. Бъдете внимателни с финансите ви през 2019 г., не харчете големи суми за глезотии.

Късмет и нови начинания: Очаква ви много щастлива и успешна година. Късметът ще споходи най-смелите, които са готови да инвестират в нови проекти или да започнат собствен бизнес. Годината е и чудесна за повече пътувания.

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ ГУЩЕР 

Също като гущерите, хората, родени под този знак, лесно се приспособяват към нови обстоятелства, защото са практични и разумни. Понякога могат да изглеждат малко мързеливи, тъй като обичат да се вглъбяват в себе си и да размишляват, но изобщо не бива да бъдат подценявани – освен че са невероятно талантливи, те имат и богато въображение, което често ражда гениални идеи, които могат да им донесат огромни успехи. Така че изобщо не са мързеливи, просто не обичат да прибързват, а обмислят добре решенията си.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: В любовен план ще имате огромен успех през тази година. Ако сте обвързани, ще се чувствате обичани и ценени, ще предприемете много приключения заедно, а любовта ви ще нарасне. Много е вероятно да се решите на сериозна стъпка – да сключите брак, да имате дете или да се нанесете в нов дом. Ако сте необвързани, скоро ще срещнете подходящ човек. Всичките ви желания ще станат реалност.

Работа и финанси: В първите няколко месеца на годината ще имате известни трудности в работата, защото колегите ще ви лазят по нервите, а шефът ви ще ви дава глупави задачи. Стиснете зъби и изчакайте този период да премине. През септември ще ви оценят подобаващо и е много вероятно да получите повишение. Ако си търсите нова работа, във втората половина на годината ще имате по-голям успех. Няма да имате много повече пари от други години, защото разходите ви също ще нараснат.

Късмет и нови начинания: Не се притеснявайте, защото Съдбата няма да ви забрави! Ще се радвате на много успехи и приятни емоции. Ако работите за себе си, ще имате късмет да се запознаете с нови клиенти съвсем случайно. Годината е благоприятна и за инвестиции, но само ако добре познавате хората, с които ще работите.

 

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ МАЙМУНА 

Хората, родени под знака на Маймуната, са много общителни и неспокойни, което ще рече, че винаги трябва да са заети с нещо и не обичат да остават сами. Креативността им не познава граници и те често я използват, за да постигнат целите си. Те са много позитивни личности, за които чашата е винаги пълна. Маймуните са много гъвкави и любопитни – те лесно се нагаждат към новите ситуации и цял живот се учат. Умеят да организират събития и са интелигентни. Никога не губят детското в себе си.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: В любовен план годината ще бъде добра за вас. Ако сте необвързани, в началото на годината ще срещнете човек, който ще ви завърти ума. Любовта ще ви окрили и ще ви даде сила да се справите с всичко в живота. Ако сте обвързани, ви съветваме да прекарвате повече време с партньора ви и разнообразете връзката ви. Отидете на дълго пътешествие заедно или пробвайте нещо, което никога не сте опитвали досега. Новите изживявания ще ви сближат и ще доведат до много спокойни и хармонични месеци.

Работа и финанси: Ако имате работа, годината няма да е благоприятна за смяна на работното място, а търсенето на нова работа ще бъде доста трудно. Ако работите за себе си, не очаквайте големи приходи през тази година. Най-добре ограничете разходите си.

Късмет и нови начинания: Няма да имате много късмет през тази година, всичко ще се случва с цената на много усилия от ваша страна. Съдбата ви е позабравила и няма да ви помага. Годината няма да е благоприятна за направата на инвестиции. Не се доверявайте на хора, които познавате отскоро, защото могат да злоупотребят с доверието ви.

 

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ ЯСТРЕБ

Хората от тази зодия имат силно присъствие. Те са много амбициозни и смели, винаги правят каквото си наумят, не следват утъпканите пътища. Основната им цел в живота е професионалният успех. Ястребите имат добра памет и бърз ум, което ги прави отлични ученици. Въпреки че си падат малко бунтари, те никога не забравят отговорностите си и държат на думата си.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Ще се зароди известно напрежение във връзката ви, но ако имате търпение, след няколко месеца ще настъпи период на спокойствие и хармония. Ако сте необвързани, не търсете любовта в първата половина на годината. Тогава ще се запознаете с много хора и ще виждате любовта в лицето на всеки срещнат, но това са само илюзии, които няма да доведат до нищо добро.

Работа и финанси: На работното място ще жънете само успехи, ще приключите проект, с който се занимавате от доста време. Ще се разбирате добре с колегите ви. Онези, които работят за себе си, ще имат повече клиенти и ще изкарат повече пари от друга година. Ако сте били разумни с финансите си през 2018 г., през следващата година ще можете да си позволите скъпа и дълго мечтана покупка.

Късмет и нови начинания: Можете да очаквате помощ от Съдбата през тази година. Ще имате много късмет и ви очакват много приятни изненади. Периодът е много благоприятен и за закупуване на ново жилище.

 

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ ЯГУАР 

Хората от тази зодия обичат приключенията и предизвикателствата. Те са директни и уважавани от останалите. Колкото по-големи са препятствията, толкова по-мотивирани са Ягуарите. Те са верни приятели, но независими, не обичат някой да ги задушава. Обичат да се глезят и живеят всички си „седем живота“ на пълни обороти. Понякога обаче гледат твърде идеалистично на живота, което им носи разочарования.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Ще се чувствате обичани и ценени през тази година. Ще бъдете на крилете на любовта и усмивката няма да слиза от лицето ви. Ако сте необвързани, разширете кръгозора си и започнете да посещавате нови места. Там ще срещнете интересен човек.

Работа и финанси: На работното ви място всичко е наред и няма от какво да се оплачете. Ще се разбирате добре с колегите и шефа ви. Обстановката ще е спокойна и мирна. Очакват ви и повече финансови постъпления. Някои от проектите ви ще бъдат високо оценени и е вероятно да получите повишение.

Късмет и нови начинания: Новата година ще ви сблъска с известни трудности, но късметът няма да ви подмине. Ще се запознаете с много интересни хора, които могат да се окажат важни за бизнеса ви. Не ви съветваме да давате парите си за лотарийни билети и не правете големи инвестиции, но бъдете отворени за нови предложения от хора, които познавате добре.

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ ЛИСИЦА 

Хората от тази зодия са много справедливи. Много са състрадателни и това да помагат на останалите, ги зарежда с енергия. Умеят да се радват на малките неща, а в живота си търсят стабилност и сигурност. Държат на семейството и постоянната работа. Несигурният живот, макар и изпълнен с приключения, не е за тях. Те нямат и огромни амбиции в професионален аспект, достатъчно е да имат работа, която да покрива основните им нужди и да ги прави щастливи.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Очаква ви прекрасна година. Ако имате сериозна връзка, е време да се замислите за следващата крачка – общо жилище, брак или деца. Онези, които са заедно от много години, ще се чувстват сигурни и обичани. Двойките, които са отскоро заедно, ще се сближат много. Необвързаните от вас с лекота ще завързват нови приятелства и от тези неочаквани срещи може да припламнат искрите на любовта.

Работа и финанси: На работното място се чувствате недооценени. Вероятно сте имали големи очаквания, но те не са се оправдали. Ако искате повишение или да си смените работата, най-благоприятните месеци за това са първите 6. През втората половина може да очаквате повече приходи от преди.

Късмет и нови начинания: Няма да сте големи късметлии тази година. Ще трябва да се борите упорито, за да осъществите идеите си. Това обаче ще се промени през септември, тогава ви очаква много радостна новина и подарък от съдбата. Годината е благоприятна и за инвестиции и големи бизнес проекти.

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ ЗМИЯ 

Хората, родени под знака на Змията, са елегантни, възпитани, спокойни и магнетични. Те искат другите да ги уважават. Изобщо не са подмолни, лукави или завистливи, всъщност те са много верни приятели. Работят много упорито и честно за всичко, което искат да постигнат. На пръв поглед не си личи, но те са доста чувствителни, понякога се затварят в себе си с цел да се предпазят. Дълбоко в себе си са много романтични, но никога не прощават на хората, които са ги предали.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: През тази година няма да ви очаква небивал успех в любовта, но не ви очакват и големи проблеми. Ще се чувствате сигурни с партньора си, ако сте заедно от дълго време. Онези двойки, които са заедно отскоро, ще преминат през няколко предизвикателства, за да се сближат и да израснат заедно. Необвързаните от вас, които си търсят половинка, могат да срещнат подходящ човек във втората половина на годината.

Работа и финанси: Ако имате работа, която ви удовлетворява, не търсете работа другаде, дори и да изникне интересно предложение. Във финансово отношение ще имате някои проблеми, затова бъдете пестеливи, ако не искате да започнете втора работа. Онези от вас, които са твърдо решили да си намерят нова работа, ще срещнат доста трудности.

Късмет и нови начинания: През тази година ще трябва да постигнете всичко сами, защото съдбата няма да ви помогне. Все пак не унивайте, защото резултатите ще са много добри. Годината не е благоприятна за големи финансови инвестиции и за купуване на жилище. Не вярвайте на хора, които ви обещават лесна печалба.

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ КАТЕРИЦА

За хората от тази зодия животът е постоянна веселба – около тях никога не е скучно, освен това са доста неспокойни – винаги трябва да правят по няколко неща едновременно. Много са интелигентни и общителни. Те привличат хората като магнит, но в същото време не могат да пазят тайна и понеже много говорят, хората често не им се доверяват.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: През 2019 г. ви очакват някои трудности в любовен план, особено ако сте необвързани. Трудно ще се доверявате на нови хора, и може би има защо. Нашият съвет е да не бързате да започнете връзка, ако не сте напълно сигурни в човека срещу вас. Онези от вас, които са обвързани, трябва да се научат да бъдат по-спокойни и да не започват излишни спорове, защото това може да застраши сериозно връзката ви. Много е вероятно половинката ви да ревнува от новите ви приятели.

Работа и финанси: В първите няколко месеца от новата година ще имате проблеми и на работното място. Забавете темпото и добре обмислете следващите си ходове. Ако работата не ви удовлетворява, точно сега е моментът да си потърсите нова. Не очаквайте обаче големи приходи през 2019 г. Опитайте се да намалите разходите и да не харчите много пари за глезотии. Точно сега е моментът да спестявате повече.

Късмет и нови начинания: Не ви съветваме да инвестирате и да правите големи покупки, защото може да потънете в дългове. Съдбата няма да ви помага особено, всичко ще трябва да свършите сами. Бъдете внимателни на кого се доверявате. Новите ви познати вероятно не заслужават вашето доверие.

ХОРОСКОП НА МАИТЕ: ЗОДИЯ КОСТЕНУРКА
Хората от зодия Костенурка са невероятно мъдри и интелигентни. Те копнеят за стабилност, сигурност и хармония. Изключително верни приятели и страхотни служители – те работят малко бавно, но пък качествено и прецизно. Имат нужда от приятна атмосфера на работното място, за да са щастливи. Не са свръхамбициозни. В любовта са малко срамежливи, но обичат много страстно и всеотдайно. Имат богата душевност и безупречна интуиция. Приятелите и семейството им много ги обичат и уважават.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: През годината ще трябва да вземете няколко важни решения. Възможно е да преосмислите връзката си с половинката ви и да решите, че сегашното положение не ви задоволява. Връзката ви ще бъде подложена на тест – ако го издържите, ще бъдете по-силни от всякога. Ако възникнат спорове, не бъдете излишно упорити и потърсете компромис. Годината не е много благоприятна за необвързаните представители на този знак. Ние ви съветваме засега да се фокусирате върху себе си и да не търсите любовта в лицето на всеки срещнат.

Работа и финанси: Очаква ви страхотна година в кариерно отношение. Онези, които работят за себе си, ще се похвалят със солиден ръст на приходите. Останалите ще се разбират чудесно с колегите си, а шефът им ще ги оцени подобаващо. Определено през новата година няма да ви липсва мотивация, а усилията ви няма да останат незабелязани – най-вероятно ви очаква голямо повишение. Сега е времето малко да се поглезите и да си позволите нещо, за което отдавна мечтаете. Ако си търсите нова работа, също ще имате късмет, особено в сферата на новите технологии. Просто не спирайте да се развивате и резултатите ще са налице.

Късмет и нови начинания: През новата година вие ще имате най-много късмет от всички зодиакални знаци, особено през втората половина на годината. Тогава ще сте засипани от нови предложения и дори от извънредни приходи, които изобщо не сте очаквали. Ще имате безупречна интуиция, която ще ви помогне да вземете най-добрите решения, когато става дума за инвестиции и големи покупки. Периодът е благоприятен за купуването на нов дом или кола.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!