fbpx

Хит в мрежата! Вижте как Лавров се е заплеснал по краката на Мелания (снимка)

Снимка Туитър

Последната среща между президентите на двете световни сили САЩ и Русия предизвика истинска медийна буря. И докато световните медии чоплеха темата около срещата на двамата държавни глави и обсъждаха случката с протестиращия, който бе изведен на сила от охраната минути преди пресконференцията, на фокус изпъкна една снимка, която буквално взриви мрежата, пише Блиц.

Любопитният кадър показва съпругата на държавния глава на САЩ Мелания Тръмп и руският вътрешен министър Сергей Лавров. Случайно уловен момент показва как Лавров заглежда изящните крака на първата дама. Снимката е направена от един от 1400-те представители на медии присъстващи на пресконференцията след срещата между Трумп и Путин в Президентския дворец в Хелзинки.

Отдясно на Лавров е Юрий Ушаков, помощник на Путин по външополитическите въпроси, който също гледа към Мелания.

Снимката бе разпространена от Дмитрий Смирнов, специален кореспондент на „Комсомольская правда“, акредитиран към Кремъл, с шеговит текст под нея: Веднъж в Хелзинки. Сергей Лавров и дипломацията на погледите.

За броени часове фотосът обиколи социалната мрежа, а коментарите под него варират, разделяйки се в две основни направления. Едната група потребители смело твърди, че Лавров е единственият истински мъж в Хелзинки. А другата — изразява учудване относно винаги перфектния външен вид на Мелания Тръмп. Някои от постовете дори задават риторичния въпрос как първата дама успява да носи обувки на толкова висок ток в продължение на дълго време.

В допълнение на тезата, че 68-годишният руски министър е ценител на женската красота е и негова реплика от форума вчера. По адрес на гостенката си от Америка той заявява: „Мелания е по-добре от супер!“. Изречението недвусмислено показва високата му оценка за красотата и фигурата на 48-годишната първа дама.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Уникална драма се разрази при въпрос за 30 000 лева в „Стани богат“

Кадри: БТВ Мартен Демирев, който ръководи няколко бизнеса в различни сфери, направи блестяща игра в „Стани богат“ тази вечер. Той рискува за отговорите на повечето въпроси, но това му донесе успех, тъй като спечели 20 000 лева. Мартен дори можеше да си тръгне с 10 000 лева повече, ако беше …

Блиц Новини
Доброволци са рамо до рамо с Бригада нов дом

Кадри БТВ Покрай „Бригада нов дом“ все повече започна да се обръща внимание на хората, готови да помогнат безвъзмездно на всеки, а именно доброволците. Във всеки епизод участват различни групи хора, нагърбили се да подават ръка на нуждаещите се когато те имат най-голяма нужда от това. В епизодът с Дейвид …

Блиц Новини
Най-нехаресваната двойка напусна „Един за друг“

Двама от най-противоречивите и дразнещи за останалите участници в ”Един за друг” Румен и Йоана, отпаднаха от надпреварата след изключително емоционална елиминация. Те се изправиха срещу едни от най-близките си хора във Вилата на любовта – полицаите Маргарита и Кристиян. Двойките решиха семейството от Трявна да напусне предаването завинаги и …

error: Content is protected !!