Фотогалерия: Как изглежда имотът, който „мистериозен българин“ купи в САЩ за над $34 млн.

Новини
3

Снимки: openlistings.com

Фирма, свързана с някой си Христо Йорданов Христов, който е базиран в България търговец на оръжие или носи същото име като него, стои зад най-голямата имотна сделка на 2019 г. в Бевърли Хилс, съобщи сп.Variety, цитирано от „Дневник“. Сделката е за 34.620 млн. долара.
От американското списание няма потвърждение на това кой е реалният купувач и дали „Христо Христов“ не е само подставено лице.
Модерната сграда с разгърната площ от над 1300 кв.м е завършена през 2014 г. и е обявена през 2015 г. за продан за 55 млн. долара, но през август 2017 г. вече се предлагаше за 45 млн. долара.
Зад проекта стои бившият израелски военен Гал „Гала“ Ашер, който през последните години се прочу с няколко сделки на изключително луксозни имоти, включително една от тях за над 100 млн. долара.
Представител на купувача е Джим Хекенбърг от Rodeo Realty, един от водещите посредници в Бевърли Хилс за подобни имения.
Имотът на Oxford way 916 е точно зад хотел „Бевърли Хилс“ и според описанието има фоайе с височина над 7.6 метра, 25-метров „компютризиран водопад със светлинно шоу, който е може би най-зрелищното подобно съоръжение в района“, киносалон, конферентна зала и паркинг за 20 автомобила.
Сградата е със 7 спални, 11 бани, голям басейн с морска вода, 3 камини и „страхотна гледка към града“.

 

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Русенска фирма въведе четиридневна работна седмица

Консултантска фирма от Русе е сред първите в страната, която въведе четиридневна работна седмица. Дружество има офиси в Русе и Бургас, в които работят общо 8 служители. Мениджмънтът на фирмата очаква нововъведението да намали стреса и да оптимизира работата, съобщи БНТ. Управителят на фирмата Петър Петев се решил на смелата …

Новини
1
Три села пострадаха от копачи на криптовалута

NOVA Полицията продължава да ги издирва Нов вид кражби на ток – копачи на криптовалута крадат ток от трафопостовете. В търсенето на виртуални пари, те вече са похарчили ток за над половин милион лева, без да платят и стотинка. За схемата алармираха от EVN. Крадците са се вързали директно към …

Новини
Има и такива Човеци! 60-годишният Николай Иванов от Петрич намери плик с много пари на улицата и докато собственичката им обикаляше разплакана, той……

Благословено добро направи 60-годишният Николай Иванов от Петрич вчера. Мъжът намерил плик с 4 цифрена сума на улицата и без да се замисли хукнал към полицията, за да ги предаде. Това се случи час след като собственичката им информирала полицията, че е загубила плика и помолила за съдействие, пише www.struma.com. …

Inline
Inline