Фирма търси дегустатор на веган храни, който да обикаля света

Новини

Британска компания търси да назначи човек, на когото да плаща 66 000 долара, за да пътува до Индия, Турция, Мексико, Китай и Япония. Задълженията на бъдещия служител ще са да е на разположение 35 часа седмично и да търси най-иновативните нови съставки и рецепти за веган храни по света, съобщава БТА.

В „екзотичната” обява, поместена на сайта на компанията „Vibrant Vegan Co.“ се посочва, че избраният „Отговорник по вкуса“ трябва да опитва различни ястия на растителна основа и да дава обратна връзка на компанията.

Освен приятните задължения, служителят ще има право на платен болничен, както и на отпуск в рамките на 28 дни. Работодателят ще покрива и всичките му разноски.

Въпреки насочеността на компанията-работодател към веганската храна, за кандидатите не е задължително да са вегани. Избраният служител обаче ще трябва да се фокусира само върху този тип хранене, докато изпълнява задълженията си.

Наемането на тази длъжност няма да премине и без стриктна селекция, а едно от изискванията е най-малко три години опит в хранително-вкусовата промишленост.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Колекторите да звънят само от 8 до 20 ч. в работен ден и не при работодателя му

Колекторите да могат да търсят длъжника само в работни дни от 8 ч. до 20 ч. и не при работодателя му, да не разгласяват информация за задълженията му и да не използват заплахи, обиди или принуда. Вземанията срещу потребител да се прехвърлят само след негово изрично писмено съгласие, дадено предварително …

Новини
Доктори подадоха сигнал срещу сигнала срещу доц. Мангъров

Лекари подадоха сигнал срещу колежката си д-р Сибила Маринова затова, че е нападнала и подала сигнал към Етичната комисия на Български лекарски съюз срещу доц. Атанас Мангъров. Сигналът срещу Мангъров дойде миналата седмица, след като той изказа мнение във Фейсбук, че броят на новозаразените случаи на коронавирус у нас се …

Новини
6
До 30 хил. лв. глоба за работодател при забавени заплати и осигуровки

Националният съвет за тристранно сътрудничество постигна принципна подкрепа за предложените от Министерството на труда и социалната политика промени в Кодекса на труда, съобщи пред журналисти в Министерския съвет председателят на тристранния съвет – вицепремиерът Марияна Николова, пише www.banker.bg. Правителството предлага повишаване на санкциите за недеклариран труд. При повторно нарушение, свързано …