fbpx

Фандъкова: Няма да платим за некачествена работа по „Графа“

topnovini.bg

„Няма да бъде платен нито лев за некачествена работа“. Така столичният кмет Йорданка Фандъкова коментира поредните сигнали за лошо изпълнение на ремонта на централната софийска улица „Граф Игнатиев“.

1.2 милионa лева са предвидените санкции за качество за изпълнителя на ремонта, а 240 000 лева на ден е глобата, ако се забави.

Фандъкова посочи, че това са сериозни средства, които респектират изпълнителите. Често решения на проектантите и забавят, и компрометират проекта, поясни тя за проточилия се спорен ремонт на столичния бул. „Граф Игнатиев“.

„Има разследване на прокуратурата, убедена съм, че ще си свършат работата. Няма да допусна да се плати за нещо, което не е свършено или е некачествено“, увери Фандъкова.

След всеки ремонт в София ги слушам тези изказвания.Та питам кой ще плати неудобството на столичани при ежедневните им изяви?! Става въпрос за жизнена енергия, нарушен комфорт и т.н. Може много да се коментира, но това как няма да се плати нищо допълнително е ясно, остава и да е обратното. Екипите за контрол са ви слаби, а може и некомпетентни?!

Както Премиера нямаше да позволи да се открадне една стотинка от европейските средства за развитие ,то се оказа ,че никой не краде една стотинка ,а крадат милиони .Така г-н Премиера спази обещанието си.

Истината е ,че оср*хте цяла София и не само ! То бива ,бива некадърност ,ама вашата вече удари дъното !

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

Hell's kitchen
Симона и Митко се събраха в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Драмата и междуличностните отношения взеха връх в Кухнята на Ада. Вече не се обръща внимание толкова на готвенето. То в повечето случаи се оказва провал и при двата отбора. След един такъв неуспех на вечерна резервация от предаването си тръгна и Славейко, като сините останаха само трима. …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

error: Content is protected !!