Утре е пълнолуние във Водолей: Време е да отсеете истинските си приятели!

Новини

В разгара на горещините ще ни се наложи да укротим страстите и да станем значително по-трезвомислещи, защото утре в 15,30 часа настъпва пълнолуние във Водолей.

Събитието ще ни направи по-емоционални, първични и нетърпеливи. Но за да не развалим отношенията с близките си, или за да не нарушим мира вкъщи, трябва да се постараем да сме по-балансирани в изказванията и действията си, пише woman.bg.

Ефектът от пълнолунието ще се усеща не само на 15 август, но и на следващия ден. А най-силно енергията му ще почувстват фиксираните знаци Водолей, Телец, Лъв и Скорпион, както и хората, които имат лични планети или асцендент в някои от изброените знаци.

По време на пълнолунието Слънцето е в съвпад с Марс, което може допълнително да ни подтикне към безразсъдство. Важно е обаче, когато усетим, че сме прибързани в думите или постъпките си, да се успокоим и да премислим ситуацията. Както се казва: „Три пъти мери, веднъж режи“.

Трябва да запомните, че по принцип пълнолунието не е момент да бъдете активни. Енергията на събитието не е подходяща за действия, а зарядът му е идеален за размисли и усамотение. Сега е времето да останете насаме с мислите си, за да осъзнаете какво трябва да промените в себе си и в заобикалящата ви реалност.

Ето и няколко аспекта от живота ви, в които е добре да се съсредоточите по време на пълнолуние:

* Темата за свободата е актуална в този момент. Сега е времето да се замислите ограничена ли е личната ви свобода и ако отговорът е „да“, трябва да направите план как да си я възвърнете.

* Време е да помислите и за приятелствата в своя живот. Сега е идеалният момент да се замислите кои са истинските ви приятели и кои са тези хора, които не трябва да допускате близо до себе си, защото те са всичко друго, но не и верните другари, както ви се пишат.

* Идните часове са подходящи и за взимане на важни решения, свързани с децата. Например, ако в последно време сте се отдали на размисли – време ли е да станете родител, енергията на пълнолунието ще ви помогне да достигнете до най-разумното решение.

Важно! Почитателите на т.нар. Лунна диета трябва да са готови за провеждането на режима, който започва на 15 август точно в 15:30:30 ч. и приключва след 24 часа на 16 август в същия час. По време на диетата се препоръчва да изпиете 2-4 литра течности, а най-добре е това да бъде вода. Допустимо е и консумацията на чай без захар. Ако спазвате режима, може да свалите между 1 и 3 килограма.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
За кило изнесени домати и чушки, внасяме по 8 от съседите

Вносните домати и пипер са осем пъти повече от количествата, които изнасяме, краставиците – три пъти, чесънът и корнишоните – 4 пъти, главестото зеле – почти 5 пъти, картофите – 10 пъти, дините – 3 пъти, сочат данни на земеделското министерство. Единствено при малините износът чувствително превишава вноса, пише Монитор. …

Новини
Край на свободното движение на хора при Брекзит без сделка

/КРОСС/ Правителството на британския премиер Борис Джонсън заяви, че иска да сложи незабавно край на свободното движение на хора в случай на Брекзит без сделка на 31 октомври – което показва втвърдяване на позицията в сравнение с предишния кабинет, отбелязва Франс прес. Бившият премиер Тереза Мей, която Джонсън замени на …

Новини
Гражданите вече ще могат сами да си избират запазените места във влаковете

Гражданите вече ще могат сами да си избират запазените места във влаковете. Това става след като БДЖ пусна нов модул на системата за продажба на билети. Услугата е достъпна на 75 гари и каси в страната, съобщава БНР. Чрез резервационната система клиентите сами могат да избират запазеното място във влака …