Утре е пълнолуние във Водолей: Време е да отсеете истинските си приятели!

Новини

В разгара на горещините ще ни се наложи да укротим страстите и да станем значително по-трезвомислещи, защото утре в 15,30 часа настъпва пълнолуние във Водолей.

Събитието ще ни направи по-емоционални, първични и нетърпеливи. Но за да не развалим отношенията с близките си, или за да не нарушим мира вкъщи, трябва да се постараем да сме по-балансирани в изказванията и действията си, пише woman.bg.

Ефектът от пълнолунието ще се усеща не само на 15 август, но и на следващия ден. А най-силно енергията му ще почувстват фиксираните знаци Водолей, Телец, Лъв и Скорпион, както и хората, които имат лични планети или асцендент в някои от изброените знаци.

По време на пълнолунието Слънцето е в съвпад с Марс, което може допълнително да ни подтикне към безразсъдство. Важно е обаче, когато усетим, че сме прибързани в думите или постъпките си, да се успокоим и да премислим ситуацията. Както се казва: „Три пъти мери, веднъж режи“.

Трябва да запомните, че по принцип пълнолунието не е момент да бъдете активни. Енергията на събитието не е подходяща за действия, а зарядът му е идеален за размисли и усамотение. Сега е времето да останете насаме с мислите си, за да осъзнаете какво трябва да промените в себе си и в заобикалящата ви реалност.

Ето и няколко аспекта от живота ви, в които е добре да се съсредоточите по време на пълнолуние:

* Темата за свободата е актуална в този момент. Сега е времето да се замислите ограничена ли е личната ви свобода и ако отговорът е „да“, трябва да направите план как да си я възвърнете.

* Време е да помислите и за приятелствата в своя живот. Сега е идеалният момент да се замислите кои са истинските ви приятели и кои са тези хора, които не трябва да допускате близо до себе си, защото те са всичко друго, но не и верните другари, както ви се пишат.

* Идните часове са подходящи и за взимане на важни решения, свързани с децата. Например, ако в последно време сте се отдали на размисли – време ли е да станете родител, енергията на пълнолунието ще ви помогне да достигнете до най-разумното решение.

Важно! Почитателите на т.нар. Лунна диета трябва да са готови за провеждането на режима, който започва на 15 август точно в 15:30:30 ч. и приключва след 24 часа на 16 август в същия час. По време на диетата се препоръчва да изпиете 2-4 литра течности, а най-добре е това да бъде вода. Допустимо е и консумацията на чай без захар. Ако спазвате режима, може да свалите между 1 и 3 килограма.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
„България днес“: Слави Трифонов е бесен на екипа си за забранените символи, че не са проверили

Грандиозен скандал е спретнал Слави Трифонов на екипа си след отказаната партийна регистрация. Забранени символи слагат край на опита да бъде регистрирана ПП „Няма такава държава“. Отказът си Софийски градски съд мотивира с чл. 5 от Закона за политическите партии. Символът на партията на Дългия изобразява длан с цветовете на …

Новини
Посрещаме 2020-а с 12 официални неработни дни

С изпращането на старата година, от която остават едва 21 дни, много хора започват да се интересуват как ще почиват през следващата календарна година. Традиционно 2020 г. няма да остане без празници, а за това свидетелства големият набор от почивки, които ще има през следващите 365 дни. През високосната 2020-а …

Новини
Омбудсманът: Проектът „Бонус-Малус“ ощетява гражданите

Омбудсманът доц. Диана Ковачева изпрати препоръка до председателя на Комисията за финансов надзор (КФН) Бойко Атанасов с искане да се предвиди допълнително време за обсъждане и съобразяване с направените в хода на общественото обсъждане до 19 декември становища, относно концепцията за системата „Бонус-малус“. Наредбата за определяне на размера на застраховката …