fbpx

Утре е пълнолуние във Водолей: Време е да отсеете истинските си приятели!

външна реклама

В разгара на горещините ще ни се наложи да укротим страстите и да станем значително по-трезвомислещи, защото утре в 15,30 часа настъпва пълнолуние във Водолей.

Събитието ще ни направи по-емоционални, първични и нетърпеливи. Но за да не развалим отношенията с близките си, или за да не нарушим мира вкъщи, трябва да се постараем да сме по-балансирани в изказванията и действията си, пише woman.bg.

Ефектът от пълнолунието ще се усеща не само на 15 август, но и на следващия ден. А най-силно енергията му ще почувстват фиксираните знаци Водолей, Телец, Лъв и Скорпион, както и хората, които имат лични планети или асцендент в някои от изброените знаци.

външна реклама

По време на пълнолунието Слънцето е в съвпад с Марс, което може допълнително да ни подтикне към безразсъдство. Важно е обаче, когато усетим, че сме прибързани в думите или постъпките си, да се успокоим и да премислим ситуацията. Както се казва: „Три пъти мери, веднъж режи“.

Трябва да запомните, че по принцип пълнолунието не е момент да бъдете активни. Енергията на събитието не е подходяща за действия, а зарядът му е идеален за размисли и усамотение. Сега е времето да останете насаме с мислите си, за да осъзнаете какво трябва да промените в себе си и в заобикалящата ви реалност.

Ето и няколко аспекта от живота ви, в които е добре да се съсредоточите по време на пълнолуние:

* Темата за свободата е актуална в този момент. Сега е времето да се замислите ограничена ли е личната ви свобода и ако отговорът е „да“, трябва да направите план как да си я възвърнете.

* Време е да помислите и за приятелствата в своя живот. Сега е идеалният момент да се замислите кои са истинските ви приятели и кои са тези хора, които не трябва да допускате близо до себе си, защото те са всичко друго, но не и верните другари, както ви се пишат.

* Идните часове са подходящи и за взимане на важни решения, свързани с децата. Например, ако в последно време сте се отдали на размисли – време ли е да станете родител, енергията на пълнолунието ще ви помогне да достигнете до най-разумното решение.

Важно! Почитателите на т.нар. Лунна диета трябва да са готови за провеждането на режима, който започва на 15 август точно в 15:30:30 ч. и приключва след 24 часа на 16 август в същия час. По време на диетата се препоръчва да изпиете 2-4 литра течности, а най-добре е това да бъде вода. Допустимо е и консумацията на чай без захар. Ако спазвате режима, може да свалите между 1 и 3 килограма.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Парламентът утре изслушва Бойко Борисов

външна реклама Снимка профил ФБ Ще бъде гласувано и предложението на Манолова за създаването на Комисия по ревизията, която да следи похарчените държавни средства за справяне с COVID-19. Парламентът ще проведе заседание в петък, а в дневния му ред влизат създаване на Комисия по ревизията на управлението на кабинета на …

Новини
Бойко Василев стана татко на момченце

външна реклама Кадър видео БНТ Бойко Василев, водещият на „Панорама“, стана татко, след като съпругата му Албена Колчакова – продуцент на сутрешния блок на БНТ, го дари със син на 14 април. Часове след раждането тя оповести радостната новина на приятелите си в социалната мрежа Фейсбук, като написа: „Двамата с …

Новини
По 190 евро за Великден за 17 000 кипърски пенсионери

външна реклама Снимка pixabay Правото на великденските надбавки зависи от общия доход на възрастните хора през миналата година. За домакинство от един човек максималният му размер е 6500 евро. За домакинство от двама души той е 11 000 евро, като е увеличен с над 1000 евро от предишните години, за …