fbpx

Уикенд: Слави Трифонов купил тв „Евроком“?

Слави Трифонов кръщава телевизията „Канал 7/8“

Шоуменът Слави Трифонов май е купил телевизия „Евроком“ – носи се слух в медийните среди. Ако се вярва на приказките, сделката е била финализирана буквално преди дни – пише в. „Уикенд“. Очаквало се в най-скоро време тя да бъде официално оповестена. На този етап и Дългия, и „Евроком“ не коментират темата. Журналисти в телевизията признаха, че по коридорите се носи подобна мълва, но шефовете категорично отрекли. Слави никога не е бил забелязван в студиата на канала – коментира изданието.

Още когато Слави Трифонов обяви, че спира предаването си по Би Ти Ви, плъзна мълвата, че води преговори да купи медиата. Тогава се спрягаше сумата от 8 млн. евро. Според източник на изданието обаче, в крайна сметка цената е била намалена до 6 милиона евро. Дългия щял да финансира покупката с лични средства и кредит от банка, който да погаси в срок от 5 години.

Не е ясно и дали в медията ще настъпят промени, ако сделката е факт. В момента най-популярните предавания на канала са на Сашо Диков, Люба Кулезич, проф. Юлиан Вучков, Николай Бареков и Жорж Ганчев. В общи линии, телевизията предоставя програмно време на всеки, който има възможност сам да финансира своя проект информира www.razkritia.com.

Източник на изданието твърди, че телевизията щяла да бъде с ново име и чисто нова визуална опаковка, която в момента се подготвяла. Медията щяла да се казва „Канал 7/8“ – на името на продуцентската компания на Слави Трифонов. Очевидно от ефира на медията Дългия ще загрява за политическата си кариера.

Суперрр!!! Слави знае какво прави. ..и го може…от където и да погледнеш
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Очакваше се. Дано да е истина, че да стане малко по-интересно в ефира, а и не само.

ако наистина е така- браво на слави!

Браво на Слави.Ще гледаме „Канал7/8“.

И защо не е щастлив? Едва ли от дереджето на българина! Наистина ще видим-по Евроком можеше да кажеш какво мислиш,дали и сега ще продължи тази практика? Дали няма да отлюспи знакови фигури и предавания? Що се отнася до интересното-шоуто му отдавна се беше превърнало в чалга и полупорнография.

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!