fbpx

Убитата Мариана в Кюстендил е била жрица на любовта. Убил я редовният клиент Докера и я скрил в мазето

Клиент уби проститутка след сеанс и скри трупа й в мазето на къща в Кюстендил.

До разплитането на случая се стига вчера, след като 53-годишният Божидар Драганов – Докера отива сам в полицейското управление и прави пълни самопризнания за случилото се в нощта на 13 май, пише Блиц, позовавайки се на „Монитор“.

Мъжът живеел на квартира в къща, намираща се на площад „Априлско въстание“ 10. В злополучната нощ той повикал на гости 32-годишната Мариана Емилова, която често ползвал за платена любов. След изпито голямо количество алкохол двамата се скарали и Докера намушкал няколко пъти с нож жертвата си. На сутринта видял, че е починала, омотал я в найлонови чували и скрил трупа й в едно от мазетата на къщата.

„След направени пълни самопризнания е открит трупът на жената в напреднала фаза на разложение. 53-годишният извършител е задържан в ареста на полицейското управление. По случая е започнато досъдебно производство, работата продължава под прякото наблюдение на прокурор от Окръжна прокуратура – Кюстендил“, обявиха от пресцентъра на ОД МВР.

Изкарвал пари от контрабандни цигари и алкохол

Докера от няколко години живеел на квартира на площад „Априлско въстание“ 10. Къщата е собственост на 68-годишния Пламен, който давал стаи под наем. За случилото се обаче дори той самият не предполагал до идването на екипи от полицията.

Иначе Божидар Драганов бил известен сред съседи си с незаконната продажба на контрабандни цигари и алкохол. Не веднъж или два пъти пък при него идвали жрици на любовта. „Целият квартал знаеше с какво се занимава. Купуваха цигари, алкохол и какво ли не. Чухме от полицията, че даже е разчленил жената. Дали е вярно не сме видели. Не сме усетили и миризма, защото трупът е бил в мазето, а там е по-хладно. Видяхме с очите си обаче как снощи полицаите влизаха в къщата с противогази, заради силната миризма“, разказват живеещи в района кюстендилци.

Те самите виждали не веднъж или два пъти да прибират в полицията Божидар заради незаконния му бизнес, но след ден-два отново се връщал и продължавал. „Тука до къщата има гараж и едно прозорче. Там беше сложил звънец и който дойде през него му продаваше цигари и алкохол. Идва ли са и хора с луксозни джипове, но какво от това. Ето, сега сме сигурни, че ще сключи споразумение с прокуратурата и ще лежи по-малко в затвора“, гневяха се съседи на 53-годишния кюстендилец.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!