УАЗ разби критиците на Патриот с това видео: Гледайте и плачете!

Новини

auto.blitz.bg

Заради огромния брой въпроси, възникнали у онези, които се замислят относно покупката на руския всъдеход, от завода разпространиха цяла серия клипове, разказващи за промените в автомобила. След обновленията, случили се с Патриот тази есен, върху завода се изсипаха вълна от критики. Тоест, Патриот окончателно е престанал да бъде всъдеход и той може да бъде използван само на асфалт.

В УАЗ очевидно се обидиха на твърденията на феновете на джиповете, а може би дори са се и разстроили, и пуснаха серия клипове, в които изпитателите от завода опровергаха всичките опасения на публиката.

Първият клип вече ви показахме. Той е посветен на изпитанията на автомобила на специално офроуд трасе. Изпитателите казват, че всеки километър и половина е равен при тези условия на около 100 километра ежедневна употреба.

На критики бе подложен и демпферът на волана, по-точно мястото му. Според любителите на офроуда, той е сложен твърде ниско, в резултат той лесно може да бъде повреден. На това отговори специалист от УАЗ, който разказа, че демпферът е монтиран на оптималното място, а също е изготвен по двутръбна технология, при която външната тръба изпълнява защитна функция.

Не малко въпроси предизвика и появата при Патриот на предния мост търговската версия на УАЗ Профи. Профи. Той има открити колоосои на волана, маншони и друг наклон на носачите. Тази конструкция е позволила да се намали радиуса на завиване, но у мнозина възникнаха опасения относно жизнеспособността на окачването извън пътя.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Телците да не планират пътувания, неприятни изненади за Рак

lamqta.com Овен Днес не е най-подходящия ден , в който да играете на самотен рицар и красиво да се отдалечавате по посока на залеза. Вместо това, по-добре общувайте повече със своите колеги, наблюдавайте ставащото и бъдете готови за всеки случай, ако например възникнат непредвидени обстоятелства или проблеми. Трябва да се …

Новини
Напрежение след протестите, замерят рейсове с бутилки

Напрежение се породи след двата протеста, които се проведоха пред президентството и Министерския съвет. Поддръжниците на ГЕРБ се изнесоха към автобусите си, с които да се приберат към градовете си. Протестиращите срещу правителството пък преградиха булевард „Васил Левски“ в близост до СУ „Климент Охридски“ и замеряха превозните средства с бутилки, …

Новини
След като му бе поискана: Шефът на НСО подаде оставката си

Началникът на Националната служба за охрана ген. Красимир Станчев подаде оставка с изявление, в което се дава разяснение за дейността на службата, съобщават от пресцентъра на НСО, пише www.dnes.bg. „Воден от разбирането, че безкомпромисното прилагане на буквата на Закона за Националната служба за охрана, на Правилника за неговото прилагане и …