fbpx

Тръгва шествие с искане за оставка на правителството

Двучасово шествие с искане за оставка на правителството и разпускане на парламента е планирано да започне в 14 часа пред Министерски съвет, за да стигне впоследствие пред НДК.

То е организирано чрез Фейсбук страницата „Референдуми за справедливост“.

Освен за оставка на сегашните власти, исканията, отправени чрез нея, включват честни доходи, обществени допитвания по всички въпроси, механизъм за отзоваване на властимащи и независима съдебна система, предаде БНР.

Няма,,нежна революция“,както няма,,непорочно зачатие“ !!!
Червената крадлива банда на Тиквата се сваля само с бунт !

ами червените социалисти кой ще ги махни от властта. НАЛИ ТЕ СИ ИЗБРАХА ТУРЦИТЕ И ИМ ДАДОХА ВЛАСТ ДА КОМАНДВАТ ЗАЕДНО СЪС БЪЛГАРИТЕ КОИТО СЛОЖЕХА ФЕСОВЕТЕ. СЕГА ГЛЕДАМ КАКВО СЕ ПИШЕ ЗА ГЕРБ НАМАЛИХА ИМ СУБСИДИИТЕ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ ХРАНИЛКИ НА НАРОДА. СКОЧИХА ЗАЩОТО НЯМАТ ПАРИ ДА ВЪРНАТ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ КРАДЕНИ. НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ТОЗ НАРОД ИСКА ДА ГО КОМАНДВАТ ТУРЦИТЕ ТОЛКОВА СТЕ ПРОСТИ. НИКОЙ НЕ ГЛЕДА КАКВО СЕ ПРАВИ ИНАЧЕ КРИТИКИ ЗА ВСИЧКО. АМИ ДАЙТЕ ДА СЕ ВДИГНЕМ И ДА ИЗЧИСТИМ ВСИЧКИ .

Това не е ли противоконституционно? Изборте показаха , че народа е за Герб. Това, че на БСП им се иска неистово да хванат влстта и да го направят насилствно е противоконституционно! Герб трябва да сезира ДАНС и да арестуват подстрекателите!

И като дойде ДПС на власт, ще се „съвсем“ оправим.

Смърт на Борисов и парламента.Мафия .Вън за да умирате от глад.Мафия.

И този номер няма да мине. Организаторите да бъдат най-отпред и да носят плакати с надписи „Да живее БСП“ , „Само Нинова и Йончева“, „БСП на власт“, “ Само ДДС-то“.
Правете си манифестацията,скандирайте си лозунгите,па си приберете пиргулите и почнете да работите,защото вече и субсидии няма.

Мамицата ви еничерска герберска да чукам !! Смърт за герб и герберските тролове!!!!

Абе, говедце анонимно, вожда ви игра танц със саби с ония с чаршафите, от 10 години червените не са на власт, така,че други май ни крадат! И какво се прави – пътища-убийци, които пропадат преди даже вожда да им е срязал лентичката?! Не симпатизирам на нито една партия, но и никоя партия досега не ни е наричала „матрял и магарета“! А на Горанов ще кажа, че купуването и продаването на гласове е НЕЗАКОННО, а циганите вече започнаха да се оплакват, че ГЕРБ са им платиле само по 50 лв., а те искали повече!

Кой народ. 32% избираемост. 10% цигани,10%администрация и 12% мъртви души.

Герб и бсп са от едно котило!дори и олигарсите са им едни и същи. Така,че бсп не е и не може да е алтернатива на герб!

А сега кой управлява ? Отпадналите комунисти от БСП ,преминали в ГЕРБ и СДС и лично Ахмед Доган чрез Пеевски .

На някого много му се иска да настане пак хаос и фалити, пак да бият протестиращи като при Миков ,не може да се зарадва на добрите неща, които се случват, но КОЙ му се връзва на акъла – не мога да разбера ???

Говорите неистини ! Ако видяхте в изборната вечер екзитпола, там пише, че за ГЕРБ гласуват млади хора с високо образование от градовете, най-вече.Циганите са по-малко от тези за БСП, а най-много са за ДПС.

Хайде де органиюирай го, ама на живо, а не само от Фейсбукл

14 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Магдалена, Валерия и Екатерина неразделни след „Ергенът“

Кадри социални мрежи Постъпката на последният Ерген сплоти отхвърлените дами. Много тежки мигове преживяха финалистките в „Ергенът“ 3 след като стана ясно, че нито една от тях не е спечелила любовта на Алек Младенов и тяхната приказка не завърши с пръстен. Голямото разочарование бе изписано на лицата им и до …

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

error: Content is protected !!