fbpx

Току що в ефира. Хваналият преди години Пелов разкри грешката на полицията в издирването му

Николай Николов, бивш началник на ОДМВР София, разкри току що, че полицията е трябвало да проведе по-мащабно издирване на избягалия затворник Владимир Пелов, за да го залови. Николов напомни в „Тази Сутрин” по БТВ, че неотдавна е разкрил къде може да се крие Пелов. Интересно е, че преди години именно Николов е заловил Владимир Пелов и го е вкарал в затвора. Според Николов системата на МВР е била разбита през 2008 и 2013 г. при Миков и Орешарски, когато се е провела масова чистка сред ръководството на структури в МВР.

„Сега има едно недоверие между самите служители в системата. Това беше страшна политическа чистка. Факт е, че когато БСП дойдат на власт винаги следва голяма чистка, и ето ги резултатите“, каза Николов.

Ето какво заяви още Николай Николов по БТВ:

външна реклама

„Полицията е била на крачка, на една ръка от неговато залавяне, но са нямали шанс, който е нужен в такива моменти.

Предположих, че в района на Стара планина около Ботевград ще се укрие Пелов, тъй като там има огромни възможности за укриване на престъпници и рецидивисти. Там има 33 000 вили, запустели и изоставени, които създават благоприятна възможност за убежище.

Трябвало е по-мащабно да се подходи в издирването. Ние преди години обикаляхме този път денонощно, използвахме и камерите на Гранична полиция. Тогава Пелов  беше задържан и влезе в затвора.

Той беше опасен човек, хората се притесняват от него. Страхът е основния двигател, за да му помагат през тези два месеца, след като избяга от затвора.

Причината за престрелката в Ботевград, при която бе убит Пелов? Явно Пелов и Марио Панчев са имали взаимоотношения. Ако действително Панче е бил свидетел срещу Пелов, който е жесток и отмъстителен човек, това е една от причините Панчев да бъде търсен, за да бъде ликвидиран.

Трябва ли да има оставки на полицията в Ботевград? Нека да си направят анализа в МВР, те ще вземат най-адекватни мерки. Дали ще има оставки или наказания, това е от компетенцията на МВР. Искам да прпизова медиите и обществото, нека бъдем по-снизходителни къч МВР, ние непрекъснато ги хулим и търсим пропуските им, а когато на нас ни се случи нещо, първо отиваме в МВР за помощ.”

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Силата на духа: Млад татко оцеля след цяла година на апаратно дишане

Снимки: Фейсбук, Hayley Watts Баща, който беше описан като „един от най-болните досега“ пациенти с вируса в лондонската болница чак сега започна да диша без апарат, повече от година след като хвана вируса. 40-годишният Андрю Уотс от Бексли беше с един най-дългите престои на пациенти, които лекарите някога са виждали, …

Незабавни статии
Две сестри купиха къща и я направиха кръчма, но ужасът настъпи малко след това

Изображение гугъл мапс Лятото на миналата година две сестри от Морпет, Англия, купуват къща, в която правят питейно заведение. Още в началото собственичките и персонала изпадат в ужас от необяснимите събития, които се случват там. външна реклама Не само зловещите звуци нощем, които чуват сестрите, тъй като спят в апартамент …

Незабавни статии
Сашо Кадиев с шокиращи разкрития за ниските заплати на колегите си

кадри bTV, YouTube/The Jonathan Ross Show Сашо Кадиев направи шокиращи разкрития за ниските заплати на колегите си в Народния театър. Водещият на „Преди обед“ по bTV Александър Кадиев направи отрицателен коментар по повод очакването световната звезда Джон Малкович да режисира своя постановка в Народния театър „Иван Вазов“ през 2024 година. …