fbpx

Това са най-измамните зодии – живеят само за себе си и могат да ви предадат във всеки момент!

jenata.blitz.bg

Има 5 много измамни знака в зодиака ни. Те могат просто да ви предадат, колкото и близки да си мислите, че сте. Готови са на всичко за себе си във всеки един момент. Това да ги имате в живота си е голям риск.

Сега ще ви разкажем за няколко знака от зодиака, които са огромни измамници. Ако става въпрос за бизнес, то ще ви подхлъзнат без да се замислят, а, ако имате връзка с тях, то просто бъдете готови да очаквате някой мръсен трик. Астролози дават съвети от кои 5 зодиакални знака е добре да се пазите, защото егоизмът им е прекалено огромен.

Риби

Те искрено вярват, че са чисти и честни и са от най-добрите хора на света. Те наистина са доста честни, но са меко казано егоисти. Прекалено състрадателно се отнасят към самите себе си. За всяка беда те ще прехвърлят цялата отговорност върху вас и ще смятат, че именно те са прави. Рибите доста бързо обаче се разочароват от хората и се опитват да се отърват от тях, прекъсвайки връзката.

Близнаци

Те са много приятелски настроени, толерантни и безкомпромисни другари, които обаче не винаги могат да понесат чуждите грешки. Жена от тази зодия може да ви се обиди, че сте й купили дреха, която не е в неин стил, защото това значи, че не усещате какво харесва. Представителите на този знак обичат да преувеличават своите страдания и болки и да опират нож в гърлото на хората, които за тях са сгрешили. Сами по себе си тези хора са честни и чисти, но обичат да превръщат живота в театър.

Водолей

Те често мислят прекалено много за себе си, за плановете си, за пари, за чувствата на околните и изтласкват трепетите на сърцето си на заден план. Трудно е да спорите с тях и още по-трудно е да обясните, че вашето мнение е също толкова важно, колкото и тяхното. Представителите на този знак честичко са себични. Дори и да сте близки с Водолей, никога не може да познавате напълно дълбините на ума му. По-добре обмислете хубаво нещата преди да му зададете въпрос.

Стрелец

Често имате проблеми със сприятеляването и изграждането на отношения. Ако се влюбят, могат да бъдат много търпеливи. Те обаче се стремят към съвършенство. Това изискват и от приятелите си. Лошото е, че Стрелците обичат да клюкарстват, обсъждат и могат да се държат много несериозно, като неглижират планове за виждане и срещи с авери.

Рак

Те изглеждат искрени и много чувствителни, но и те имат своите недостатъчни. Бързо буквално се пристрастяват към някого и още по-бързо може да охладнеят към него. Често се отнасят по-предпазливо към останалите, отколкото е нужно./jenata.blitz.bg

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пълен обрат с Вики след „Ергенът”: Прави много пари от прякора Цър-пър

кадри bTV, Инстаграм/Виктория Асенова Ако Алек ми беше дал роза в последния епизод, щях да му я откажа, това заяви Виктория Асенова, която напусна „Ергенът” след като се превърна в най-обсъжданата участничка този сезон. Тя направи това изказване в подкаста „Надкаст”, където стана ясно, че вече е започнала да капитализира …

Блиц Новини
Илия Луков разтърси ефира на БНТ с баладата за Гунди и Котков

кадри БНТ Народният певец Илия Луков разтърси с емоция студиото на БНТ в предаването на Георги Любенов. Той дойде за интервю, което много бързо се превърна в мини концерт. Луков изпя три песни, като първата беше легендарната балада за Аспарухов и Котков. Певецът не спести нищо от емоцията, която му …

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

error: Content is protected !!