fbpx

Теменужка Петкова посочи защо КЕВР основателно вдига цената на тока

Аргументите на КЕВР за вдигане цената на тока са напълно основателни и не са свързани само с българската реалност. Това каза министърът на енергетиката Теменужка Петкова във Варна преди откриването на ядрения форум „Булатом“, пише Блиц.
Тя допълни, че когато се коментира тази тема, не бива да се забравя, че освен всичко друго, стойността на въглеродните емисии се е покачила рязко.

„Категорично не говорим за затваряне на въглищните централи у нас, те са базови мощности на българската енергетика“, каза още Петкова. Тя допълни, че управляващите ще продължат да ги защитават, тъй като без тях енергийната система на страната трудно би могла да бъде балансирана.

„Предприети са редица действия за подобряване финансовото състояние на ТЕЦ „Марица Изток 2″“, каза още министърът. По думите й дружеството изпитва затруднения точно заради разходите, свързани с плащането на емисиите.

„Работим върху вариант за осигуряване на механизъм за капацитет на този тип производители на електрическа енергия, като до края на годината трябва да сме представили пред ЕК нашата визия по този въпрос“, допълни Петкова.

Ей овца тъпа ако бяхте построили Белене нямаше да плащаме кървави пари за ток; защото това с емисиите се говори от доста години само че вие все не сте разбрали или големите шефове са ви забранили да се грижите за националните интереси !!! УМИШЛЕНО УНИЩОЖАВАТЕ НАРОДА!!!

Вие не работите за НАРОДА вие го унищожавате.Не е зле да си припомните,ако изобщо сте ги учили, песните на Добри Чинтулов.

В момента, електромерите , които ползваме отчитат перфектно товар на пълна мощност.Но когато икономисваме електроенергия грешката е около 85% , в полза на продавача.

Докато говорим само п форумите,а иначе всеки се е свил като мишка и робува за жълти стотинки,така ще си правят каквото искат.

Мишки са идиотите които ни управляват! Моля , не използвайте тяхните заучени фрази.Ако имах финансова възможност , бих дошъл в София ,за да ме арестуват.

Вероятно искате и Чернобил 2 тогава

Браво ,како ! Няма такова малоумно обяснение ,защо вдигате цената на тока ! На кой е ТЕЦ Марица изток 2 ?Кой прибира парите от резерва за тази централа ? На мен кой ми плаща такса ТБО , а ?
Да крадете , мишкувате и лъжете можете ,но да работите за интересите на народа и България – не можете ! Цялата шайка ,начело с „вожда“ е време да си ходите , че от вашето управление не останаха народ и държава !

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Гласят Мария Цънцарова за следващия „Денсинг старс”

кадри bTV Въпреки че в сряда имаха тежко предаване с първия голям предизболен дебат, водещите на „Тази сутрин” по bTV Мария Цънцарова и Златимир Йочев гледаха на живо финала на „Денсинг старс”. По време на „раздумката” на сутрешния екип, колегите започнаха да убеждават Цънцарова, че трябва да участва в следващото …

Блиц Новини
Зомбори: Капките са един трамплин за мен

Кадри Нова ТВ Големият победител в „Като две капки вода“ е ясен и това е Владо Зомбори, който още дълго ще бъде под въздействие на емоцията и вълнението от финала на шоуто за имитации. Късметът не е спрял да ме преследва откакто е започнало предаването, заяви Зомбори пред „На кафе“. …

Блиц Новини
Рачков, Геро и Кадиев продължават и през лятото

Кадри Нова ТВ и БТВ Краят на „Като две капки вода“ отвори място за други две нови предавания, в които двамата водещи продължават. Геро става лице и водещ на съвсем новото шоу „Скрита самоличност“ и обеща да има големи награди. Накратко във всеки епизод един играч се изправя срещу осем …

error: Content is protected !!