Тежки бизнесмени пощуряха по мутренски джип Мерцедес за 200 бона!

Новини
1

www.blitz.bg

Добре облечени бизнесмени буквално са в истерия по най-новия представител на легендарния джип Мерцедес G-класа, научи БЛИЦ.

В столичните автосалони валят поръчки за доставка на ползващия се с етикета „мутренски“ всъдеход, чиято базова цена надхвърля 200 000 лева. Баровците искат да стартират Новата 2019 година на борда на грамадния джип, който има революционен интериор, заменил почти непроменената традиция от повече от 20 години.

Освен респектиращия си външен вид, Мерцедесът е като магнит за сексапилни мадами, които мечтаят да се повозят на задната му седалка.

Огромният интерес към новата G-класа все още не може да срещне бърз отклик по отношение на доставките му, с които търговците започнаха да се задъхват. БЛИЦ научи, че в дните около Коледа, над 30 представители на бизнеса са посегнали към новия звяр, с който сякаш искат да прегазват конкурентите си.

В същото време джипът Мерцедес сякаш оставя на заден план прокълнатите Ролс-Ройси, чийто собственици набързо се оказаха клиенти на Специализираната прокуратура.

Ивайло КРАЧУНОВ

loading...
1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
И Румъния може да се върне в надпреварата за завода на „Фолксваген“

Румъния може да се върне в надпреварата за новия завод на германската група „Фолксваген“ (Volkswagen). Това съобщи ръководителят на Румънската асоциация на автомобилните производители (ACAROM) Габриел Сико. „Турция рискува икономически санкции за военната си намеса срещу кюрдите в Сирия. Но страната трябва да се придвижи бързо, за да хване възможността. …

Новини
Учени отгледаха домати на марсианска и лунна почва

Учени от Университета във Вагенинген в Холандия са засадили проби от моделната почва на Марс и Луната с различни култури и са успели да получат реколта. От това следва, че на Марс и Луната ще може да се отглежда не само храна, но и да се получават жизнеспособни семена. Това …

Новини
Директорът на „Deutsche Welle“: Случаят БНР показва какво става, когато политика и журналистика се смесят

„Чухме за скандала в БНР. Това е класически пример, че когато се смесят ролите на журналисти и политици, няма достатъчно добро разделение.“ Това коментира по време на лекция пред студенти генералният директор на „Deutsche Welle“ Петер Лимбург, предаде БГНЕС. „Оттам-нататък на кого му е хрумнала „прекрасната идея“ да уволнява дамата …