Тежки бизнесмени пощуряха по мутренски джип Мерцедес за 200 бона!

Новини
1

www.blitz.bg

Добре облечени бизнесмени буквално са в истерия по най-новия представител на легендарния джип Мерцедес G-класа, научи БЛИЦ.

В столичните автосалони валят поръчки за доставка на ползващия се с етикета „мутренски“ всъдеход, чиято базова цена надхвърля 200 000 лева. Баровците искат да стартират Новата 2019 година на борда на грамадния джип, който има революционен интериор, заменил почти непроменената традиция от повече от 20 години.

Освен респектиращия си външен вид, Мерцедесът е като магнит за сексапилни мадами, които мечтаят да се повозят на задната му седалка.

Огромният интерес към новата G-класа все още не може да срещне бърз отклик по отношение на доставките му, с които търговците започнаха да се задъхват. БЛИЦ научи, че в дните около Коледа, над 30 представители на бизнеса са посегнали към новия звяр, с който сякаш искат да прегазват конкурентите си.

В същото време джипът Мерцедес сякаш оставя на заден план прокълнатите Ролс-Ройси, чийто собственици набързо се оказаха клиенти на Специализираната прокуратура.

Ивайло КРАЧУНОВ

loading...
1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Борисов: Поклон пред саможертвата на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България

Поклон пред саможертвата на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България! Мирът, човешките права и разбирателството се отстояват всеки ден с дела. Нека бъдем горди с нашите предци и да следваме европейския път, който ни посочиха! Това написа в профила си във фейсбук Борисов, по повод 144 години …

Новини
Захариева: Около 15 юни се очаква пълно възстановяване на пътуванията в ЕС

Около 15 юни се очаква пълно възстановяване на придвижването в Европейския съюз, това съобщи пред БНТ министърът на външните работи Екатерина Захариева. „От 2-3 седмици започна плавното възстановяване на придвижването. Първо със съседни държави, после с държави със сходна ситуация. Надявам се на следващ етап, това се очаква след 15 …

Новини
Ренета Инджова: Цялата работа в страната е „стани ти, ще седна аз“

Цялата дейност, която се върши в страната, е трансформиране на бизнеси и пари от едни ръце в други. Това каза за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ Ренета Инджова, министър-председател на назначеното от президента Желю Желев служебно правителство. По думите ѝ е време да се сложи край на тази …