fbpx

Тежки бизнесмени пощуряха по мутренски джип Мерцедес за 200 бона!

www.blitz.bg

Добре облечени бизнесмени буквално са в истерия по най-новия представител на легендарния джип Мерцедес G-класа, научи БЛИЦ.

В столичните автосалони валят поръчки за доставка на ползващия се с етикета „мутренски“ всъдеход, чиято базова цена надхвърля 200 000 лева. Баровците искат да стартират Новата 2019 година на борда на грамадния джип, който има революционен интериор, заменил почти непроменената традиция от повече от 20 години.

Освен респектиращия си външен вид, Мерцедесът е като магнит за сексапилни мадами, които мечтаят да се повозят на задната му седалка.

Огромният интерес към новата G-класа все още не може да срещне бърз отклик по отношение на доставките му, с които търговците започнаха да се задъхват. БЛИЦ научи, че в дните около Коледа, над 30 представители на бизнеса са посегнали към новия звяр, с който сякаш искат да прегазват конкурентите си.

В същото време джипът Мерцедес сякаш оставя на заден план прокълнатите Ролс-Ройси, чийто собственици набързо се оказаха клиенти на Специализираната прокуратура.

Ивайло КРАЧУНОВ

Много болни у нас се нуждаят от трансплантация на някои органи ! Идеален пазар за тях!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Силно земетресение паникьоса съседна Турция

Съседна Турция стои на тръни при всяко разлюляване на земята. Споменът за опостушителното земетресение, в което загинаха хиляди хора е все още много пресен. За земетресение с магнитуд 4,7 съобщиха от района на град Токат, Северна Турция. Трусът е предизвикал силна паника сред населението. Хората са прекарали нощта навън.   …

Блиц Новини
Силвена Роу: Невиждано наводнение в Дубай

Кадри БТВ Климатичните промени все по-осезателно напомнят за себе си. Вече няколко години сме свидетели на екстремни горещини и наводнения предизвикани от огромни количества дъжд. У нас също на няколко пъти тези валежи създадоха тежки проблеми в различни райони на страната. Но за Дубай и района това са невиждани количества. …

Hell's kitchen
Сладкарката Стефани се изложи с бъркани яйца

Кадри Нова ТВ Настана радост сред феновете на Хелс китчън след изгонването на Стефани. На всички им бяха в повече скандалите, които провокираше в общежитието с кого ли не. На сбогуване се скара и с Димитър, който опита да защити любимата си Симона от нападките й. До това шеф Ангелов …

error: Content is protected !!