Татяна Дончева се развихри! Коментира остро Борисов и нарече Мария Габриел „фототапетче“

Новини
3

Кадър: БТВ

„В ефира на „Тази сутрин” по БТВ Татяна Дончева захапа остро Бойко Борисов и попиля Мария Габриел, като я определи за едно фототапетче, на което никой от Еврокомисията не гледа сериозно.

Ето какво заяви Татяна Дончева:

„ГЕРБ постигнаха един добър за тях резултат на изборите, може би не толкова добър, колкото са смятали. Може би се създадоха едни проблеми вътре в в ГЕРБ, във вътрешните лобита, които смятам, че колкото повече време минава в управлението на ГЕРБ, толкова повече самочувствие придобиват, че те са нещо отделно и че те могат нещо отделно на тяхно основание.

Същевременно конюнктурата в Европарламента ще се различава от досегашната и приятелството на Бойко Борисов с Юнкер няма да бъде достатъчно, за да получава България графове и никой да не я пита за какво харчи парите.

Напълно е възможно въобще човек от Европейска народна партия да не може да стане шеф на Еврокомисята.

Това че България предлага Мария Габриел за еврокомисар, ми се струва доста лековато, защото Мария Габриел е просто като марка, като фототапетче. Там няма плътност и сериозност, и никой не може да гледа на нея сериозно.

Какво като е била еврокомисар. В България  е пълно с хора, които заемат някаква позиция, без нищо да разбират от нея, нито пък е необходимо да разбират, за да я заемат.

В Еврокомисията при сегашната конюнктура е било възможно снахата на г-н Габриел, достатъчно основание, че е снаха му, да заема такава позиция.

Сега обаче никой не казва първо как ще се разпределят ресорите и въобще може ли да има такъв ресор, и дали новият шеф на ЕК ще бъде склонен да създава ресори, като за хора напълно измислени и без съдържание. Особено, ако накрая това се окаже сериозен човек. Така че, ще поживем, ще видим.”

Мария Г.от македонското село е рядко тъпа п,тка!!!
Тиквата я лансира,щото пияницата Юнкер й е кум !!!
И така не му търсят сметка за кражбите и золумите у нас !!!

Пак термина на вихрогончо „Татяна Дончева разкова………“.
Абе хора, коя е тази Дончева? Та тя и кмет на София не можа да стане. Бойко не е разкова , а направо е „закова“ на кметските избори.
Медийте е викат за интервю, за да си запълнят програмите.

Мъжкараната Дончева е Комунистичрски Хермафродид.Тя и за това е още девствена,мома.Само злобее,Габриел поне е умна,нежна и красива жена.А не Мъжкарана Комунистическа!

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
До 3 бона глоба за батка, паркирал джипа на плажа

Който види автомобил на пясъка, веднага да се обади в полицията, призовават от министерството на туризма До 3 бона е глобата за баровци, които паркират джипа на плажа. Имуществената санкция от 3000 до 5000 лв., ако по друг закон не е предвидено по-тежко наказание. Това отговориха от министерството на туризма …

Новини
Автоматите за билети в градския транспорт „спестили“ 70 000 лева от ресто

Системата за таксуване е въведена през 2008 г., когато цената на билета е 1 лв. За четири години автоматите за билети в столичните трамваи и тролеи са ощетили пътниците със 70 000 лева. Това е сумата от невъзстановено ресто. Стотици пътници в София всеки ден се сблъскват с този проблем. …

Новини
Башар Рахал: Винаги бързам да се прибирам в България!

„Където и да съм по света, не мога да стоя там повече от 25 дена. Веднага бързам да се прибирам в България“, сподели актьорът Башар Рахал в предаването „Тази събота и неделя“ по БТВ. „В Америка всеки си пази мястото, и аз го правех. Роден съм в Дубай, но нищо …