Татяна Дончева се развихри! Коментира остро Борисов и нарече Мария Габриел „фототапетче“

Новини
3

Кадър: БТВ

„В ефира на „Тази сутрин” по БТВ Татяна Дончева захапа остро Бойко Борисов и попиля Мария Габриел, като я определи за едно фототапетче, на което никой от Еврокомисията не гледа сериозно.

Ето какво заяви Татяна Дончева:

„ГЕРБ постигнаха един добър за тях резултат на изборите, може би не толкова добър, колкото са смятали. Може би се създадоха едни проблеми вътре в в ГЕРБ, във вътрешните лобита, които смятам, че колкото повече време минава в управлението на ГЕРБ, толкова повече самочувствие придобиват, че те са нещо отделно и че те могат нещо отделно на тяхно основание.

Същевременно конюнктурата в Европарламента ще се различава от досегашната и приятелството на Бойко Борисов с Юнкер няма да бъде достатъчно, за да получава България графове и никой да не я пита за какво харчи парите.

Напълно е възможно въобще човек от Европейска народна партия да не може да стане шеф на Еврокомисята.

Това че България предлага Мария Габриел за еврокомисар, ми се струва доста лековато, защото Мария Габриел е просто като марка, като фототапетче. Там няма плътност и сериозност, и никой не може да гледа на нея сериозно.

Какво като е била еврокомисар. В България  е пълно с хора, които заемат някаква позиция, без нищо да разбират от нея, нито пък е необходимо да разбират, за да я заемат.

В Еврокомисията при сегашната конюнктура е било възможно снахата на г-н Габриел, достатъчно основание, че е снаха му, да заема такава позиция.

Сега обаче никой не казва първо как ще се разпределят ресорите и въобще може ли да има такъв ресор, и дали новият шеф на ЕК ще бъде склонен да създава ресори, като за хора напълно измислени и без съдържание. Особено, ако накрая това се окаже сериозен човек. Така че, ще поживем, ще видим.”

Мария Г.от македонското село е рядко тъпа п,тка!!!
Тиквата я лансира,щото пияницата Юнкер й е кум !!!
И така не му търсят сметка за кражбите и золумите у нас !!!

Пак термина на вихрогончо „Татяна Дончева разкова………“.
Абе хора, коя е тази Дончева? Та тя и кмет на София не можа да стане. Бойко не е разкова , а направо е „закова“ на кметските избори.
Медийте е викат за интервю, за да си запълнят програмите.

Мъжкараната Дончева е Комунистичрски Хермафродид.Тя и за това е още девствена,мома.Само злобее,Габриел поне е умна,нежна и красива жена.А не Мъжкарана Комунистическа!

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Табела в столично заведение: Масата е към кафето. Ако не си клиент, а само да поседнеш…

Всяка маса в заведението означава пари, а клиентите са ходещи банкноти. Затова и никой трезвомислещ собственик няма да позволи на когото и да било да поседне просто така. Така някои заведения въвеждат такса „стол“. Подобна оферта или по-скоро любезна форма на предупреждение се появи в социалните мрежи. Във Facebook групата …

Новини
Президентството със забележка към медиите: Радев не „атакува“ проекти, а закони, които са против Конституцията

Със сезирането на Конституционния съд за някои от измененията в Закона за държавната собственост президентът Румен Радев не „атакува“ инфраструктурни проекти, а законодателство, което се отклонява от Конституцията, съобщиха от прессекретариата на държавния глава, пише „Блиц“. Това конституционно установено правомощие на президента не може да бъде оправдание за бездействието на …

Новини
Голям гаф в „Черешката на тортата“ с един от участниците

източник: show.blitz.bg През изминалата седмица в шоуто участие взеха близначките Емануела и Доротея Толеви, диетологът Енджи Касабие, репортерът Георги Георгиев и интериорният дизайнер Алекс Ковачев. А водещият шеф Иван Манчев и сценаристите на шоуто се подиграха с последния и му отнеха незаслужено една точка. Интериорният дизайнер Алекс Ковачев покани своите звездни …

Inline
Inline