Такава авария по тъмна доба скоро не е имало в София! (снимки)

Новини
1

www.blitz.bg

Бетонова пяна от строежа на новата линия на метрото тръгна под налягане изпод асфалта на булевард „Евлоги и Христо Георгиеви“ в столицата снощи, съобщи Булфото.

„Гражданска защита“ бе на място, за да локализира щетите, а булевардът бе затворен за автомобили до отстраняване на аварията. Работниците хвърляха пясък в разтвора, за да го сгъстят и успеят да натоварят в камиони.

Снимки: Методи Ангелов, групата „Забелязано в София“

Аварията предизвика бурни коментари сред потребителите във Фейсбук. Преобладаваха шеговитите, според които причините за случилото се са „извънземните“ и „изядените сармички по Коледа“. „Това е сместа която се инжектира под налягане пред режещата глава на къртицата. Не е страшно. Преди 2 години имаше подобна случка в един блок малко след пазара Красно село“, написа пък Младен Тодоров.
В началото на декември м.г. подлезът на булевардите „България“ и „Иван Гешов“ бе затворен заради авария при строежа на третия лъч на метрото в София.

Снимка: Сука Блят, „Забелязано в София“

И тогава строителен разтвор бе проникнал на повърхността в подлеза и се наложи районът да бъде отцепен. Строителната смес не е опасна за здравето на хората, успокоиха тогава от Столична община.

loading...

Кой плаща масрафа на изхабеното, бат Бойко ли или Гробаря ? Доведете случая до края. Информирайте Цаци, да не му приседне преди 2019-та ?

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
След проверка на ДНСК спират строителството на жилищни сгради от „Нове Хоумс“ АД

В началото на юни Върховна административна прокуратура (ВАП) сезира началника на Дирекцията национален строителен контрол (ДНСК) и главния архитект на София да извършат незабавна проверка на законността на реализирано строителството в комплекс „Нове Хоумс“ на жилищни сгради с цел продажба на адрес: гр.София, бул.„Цар Борис III“ № 126, съобщават от …

Новини
Младите българи са най-неграмотни цифрово в ЕС

България е на предпоследно място в Европейския съюз по цифрова грамотност на младежите, предаде репортер на БГНЕС. У нас 58% от младите хора на възраст между 16 и 24 години могат да се похвалят с основни или над основни цифрови умения. По-зле от нас е „вечният ни конкурент“ Румъния, където …

Новини
Честит рожден ден на Юлиян Вергов! Днес актьорът става на 50 години

Роден е на 15 юли 1970 г. в София. Завършва актьорско майсторство в Театрален колеж „Любен Гройс“ в класа на професор Цветана Манева през 2001 г. Дебютира на сцената на Народния театър „Иван Вазов“ в „Ромео и Жулиета“ по Уилям Шекспир, постановка на Лилия Абаджиева. Има роли в спектаклите „Чайка“ …