Такава авария по тъмна доба скоро не е имало в София! (снимки)

Новини
1

www.blitz.bg

Бетонова пяна от строежа на новата линия на метрото тръгна под налягане изпод асфалта на булевард „Евлоги и Христо Георгиеви“ в столицата снощи, съобщи Булфото.

„Гражданска защита“ бе на място, за да локализира щетите, а булевардът бе затворен за автомобили до отстраняване на аварията. Работниците хвърляха пясък в разтвора, за да го сгъстят и успеят да натоварят в камиони.

Снимки: Методи Ангелов, групата „Забелязано в София“

Аварията предизвика бурни коментари сред потребителите във Фейсбук. Преобладаваха шеговитите, според които причините за случилото се са „извънземните“ и „изядените сармички по Коледа“. „Това е сместа която се инжектира под налягане пред режещата глава на къртицата. Не е страшно. Преди 2 години имаше подобна случка в един блок малко след пазара Красно село“, написа пък Младен Тодоров.
В началото на декември м.г. подлезът на булевардите „България“ и „Иван Гешов“ бе затворен заради авария при строежа на третия лъч на метрото в София.

Снимка: Сука Блят, „Забелязано в София“

И тогава строителен разтвор бе проникнал на повърхността в подлеза и се наложи районът да бъде отцепен. Строителната смес не е опасна за здравето на хората, успокоиха тогава от Столична община.

loading...

Кой плаща масрафа на изхабеното, бат Бойко ли или Гробаря ? Доведете случая до края. Информирайте Цаци, да не му приседне преди 2019-та ?

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Ицо 100-те манекенки: 12 години бях верен на една жена

В Папарци специален гост бе бизнесменът Христо Сираков, който всички в България познават като Христо Сираков Стоте манекенки, пише 19min.bg. Пред Венета Райкова той сподели много неща за личния си живот и едно от най-личните бе, че 12 години е бил верен само на една жена – неговата съпруга Мария, …

Новини
Люси Дяковска отново на училище

Поп звездата Люси Дяковска се върна в училище в родния си град Плевен. Разбира се, не става въпрос за опреснителни курсове. Певицата прекрачи прага на школото „Панайот Пипков“ – инкубатор за таланти в областта на музиката, народните танци и изобразителното изкуство, а причината е кампанията „В час по интелектуална собственост“, …

Новини
Жена излезе на 30 срещи за три дни и съжали за авантюризма си

Жена посвети три дни от живота си в търсене на най-подходящия мъж за нея. За целта тя предприе истинско приключение, излизайки на среща с 30 различни мъже. Габи Конти от Лос Анджелис предприела бързоскоростните рандевута, след като се е запознала с 30 мъже онлайн. Първата ѝ среща била на закуска …