Такава авария по тъмна доба скоро не е имало в София! (снимки)

Новини
1

www.blitz.bg

Бетонова пяна от строежа на новата линия на метрото тръгна под налягане изпод асфалта на булевард „Евлоги и Христо Георгиеви“ в столицата снощи, съобщи Булфото.

„Гражданска защита“ бе на място, за да локализира щетите, а булевардът бе затворен за автомобили до отстраняване на аварията. Работниците хвърляха пясък в разтвора, за да го сгъстят и успеят да натоварят в камиони.

Снимки: Методи Ангелов, групата „Забелязано в София“

Аварията предизвика бурни коментари сред потребителите във Фейсбук. Преобладаваха шеговитите, според които причините за случилото се са „извънземните“ и „изядените сармички по Коледа“. „Това е сместа която се инжектира под налягане пред режещата глава на къртицата. Не е страшно. Преди 2 години имаше подобна случка в един блок малко след пазара Красно село“, написа пък Младен Тодоров.
В началото на декември м.г. подлезът на булевардите „България“ и „Иван Гешов“ бе затворен заради авария при строежа на третия лъч на метрото в София.

Снимка: Сука Блят, „Забелязано в София“

И тогава строителен разтвор бе проникнал на повърхността в подлеза и се наложи районът да бъде отцепен. Строителната смес не е опасна за здравето на хората, успокоиха тогава от Столична община.

loading...

Кой плаща масрафа на изхабеното, бат Бойко ли или Гробаря ? Доведете случая до края. Информирайте Цаци, да не му приседне преди 2019-та ?

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Подробен хороскоп за март за всички зодии – идват съдбовни дни за мнозина

dunavmost.com Овен Ако сте родени под знака на Овен, през март ще наложи добре да си организирате плановете, тъй като ви предстоят няколко важни или неочаквани срещи или събирания. В повечето случаи те ще бъдат по-приятен повод. Възможно е едно такова събитие да бъде свързано с човек роден под знака …

Новини
Томислав Дончев: Мога да се обзаложа на някой важен крайник, че разлика в данните за растежа няма да има

Обзалагам се, че растежът на икономиката ще е близък до сегашните данни. Обзалагам се, включително на някой важен крайник, че експресните данни и окончателните няма да се различават. Това обяви Томислав Дончев пред Нова тв, отговаряйки, че има манипулация на статистиката за БВП. Преди дни от БСП обявиха, че правителството …

Новини
Домусчиев за мача срещу „Интер“ в Италия: Аз лично се притеснявам. В крайна сметка мачът ще се играе

Членът на Изпълкома и собственик на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев заяви след редовното заседание на органа в базата на Българския фубтолен съюз в Бояна, че ВАР в България ще има. „Ще има ВАР естествено. Във всички държави има, трябва и при нас да има”, сподели бизнесменът на излизане от заседанието, пише …