fbpx

Съучениците на момичето в Галиче настояват извършителят да бъде наказан

Кадър Нова ТВ

Задържаният в късния следобед вчера като заподозрян Аксел Олеков е направил пълни самопризнания пред разследващите. Мотивът за нападението е сексуален.

18-годишният криминално проявен бе задържан заедно с братовчед си Десислав Олеков в ромската махала на селото. Двамата били разпитвани в ареста на белослатинската полиция цяла нощ, но дълго отричали да имат нещо общо, докато накрая Аксел Олеков признал, посочва 24 часа.

Известният с побоища в Галиче мъж завел разследващите в квартал в Галиче и им показал къде е скрил ножа.

По информация за NOVA криминалистите до сутринта са издирвали освен ножа, но и ключа от дома й и червен портфейл, който е също е бил изчезнал. По информация на братовчеда на момичето вътре е имало 300 лв., които баща й е изпратил от Англия.

След разпита другият заподозрян Десислав Олеков бил освободен, съобщи 24 часа.

Аксел обаче остава зад решетките и днес ще бъде поискано от съда в Бяла Слатина той да остане за постоянно в ареста, докато приключи следствието по случая.

Съучениците на момичето в Галиче настояват извършителят да бъде наказан. По думите им Андреа е била кротко, тихо и усмихнато момиче.

От Окръжната прокуратура във Враца заявиха, че е образувано досъдебно производство и по случая работят двама прокурори.

Кметът на града Страхил Стоянов обаче заяви, че не знае дали наистина има задържан. Съсед на момичето поясни, че такъв има.

„Имам информация, че има задържан и е от Галиче. Мислим да направим подписка и да изгоним цялото му семейство. Надяваме се да не е така и да не сме живели с такова чудовище“, каза в предаването „Събуди се“ по NOVA Касъм Касъмов.

Андреа често споделяла, че се страхува, но на никого не разказала точно от какво. Само помолила съседката баба Илиана да поглежда към тях и да я пази преди 3-4 дни, когато решила, че няма да нощува у чичо си, както досега.

Всички жители на Галиче са в шок от случилото се.

Смърт, за смърт.
Този изрод не заслужава да живее.
Така е справедливо!

Първо при манафите в затвора след това случайно се обесил в тоалетната на затвор

Стига ала-бала,дрън-дрън!Ако ги изгонят ще идат да безчинстват на друго място!Трябва да бъде наказан с доживот,без право на помилване,въпреки че аз предпочитам смъртна присъда,а не да го хрантутим ние-данъкоплатците.

Стига ала-бала,дрън-дрън!Ако ги изгонят ще идат да безчинстват на друго място!Трябва да бъде наказан с доживот,без право на помилване,въпреки че аз предпочитам смъртна присъда,а не да го хрантутим ние-данъкоплатците.

Този заслужава до животни затвар!

Ангел: Какви от 5 до 12години(защото е непълнолетен), директно доживотна за такива ИЗРОДИ! ТОВА РАЗБИРАМ АЗ ПРАВОСЪДИЕ! Този не заслужава да диша!

Би трябвало следствените органи да разследват,защо Андреа изведнъж решава,че не желае вече да живее у чичо си? Защо е рискувала с доста пари да живее няколко дни самичка в къщата?Искра Каменова

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Наско от Б.Т.Р. разкри голяма драма с Ал Бано в „Капките”

кадри Нова телевизия Моментът, в който знаменития италиански певец Ал Бано излезе да пее със своето копие в „Като две капки вода”, ще се запомни като един от най-силните в този сезон на шоуто. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия обаче Наско от Б.Т.Р. разкри, че дуетът между …

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

error: Content is protected !!