Съучениците на момичето в Галиче настояват извършителят да бъде наказан

Новини
8

Кадър Нова ТВ

Задържаният в късния следобед вчера като заподозрян Аксел Олеков е направил пълни самопризнания пред разследващите. Мотивът за нападението е сексуален.

18-годишният криминално проявен бе задържан заедно с братовчед си Десислав Олеков в ромската махала на селото. Двамата били разпитвани в ареста на белослатинската полиция цяла нощ, но дълго отричали да имат нещо общо, докато накрая Аксел Олеков признал, посочва 24 часа.

Известният с побоища в Галиче мъж завел разследващите в квартал в Галиче и им показал къде е скрил ножа.

По информация за NOVA криминалистите до сутринта са издирвали освен ножа, но и ключа от дома й и червен портфейл, който е също е бил изчезнал. По информация на братовчеда на момичето вътре е имало 300 лв., които баща й е изпратил от Англия.

След разпита другият заподозрян Десислав Олеков бил освободен, съобщи 24 часа.

Аксел обаче остава зад решетките и днес ще бъде поискано от съда в Бяла Слатина той да остане за постоянно в ареста, докато приключи следствието по случая.

Съучениците на момичето в Галиче настояват извършителят да бъде наказан. По думите им Андреа е била кротко, тихо и усмихнато момиче.

От Окръжната прокуратура във Враца заявиха, че е образувано досъдебно производство и по случая работят двама прокурори.

Кметът на града Страхил Стоянов обаче заяви, че не знае дали наистина има задържан. Съсед на момичето поясни, че такъв има.

„Имам информация, че има задържан и е от Галиче. Мислим да направим подписка и да изгоним цялото му семейство. Надяваме се да не е така и да не сме живели с такова чудовище“, каза в предаването „Събуди се“ по NOVA Касъм Касъмов.

Андреа често споделяла, че се страхува, но на никого не разказала точно от какво. Само помолила съседката баба Илиана да поглежда към тях и да я пази преди 3-4 дни, когато решила, че няма да нощува у чичо си, както досега.

Всички жители на Галиче са в шок от случилото се.

loading...

Смърт, за смърт.
Този изрод не заслужава да живее.
Така е справедливо!

Първо при манафите в затвора след това случайно се обесил в тоалетната на затвор

Стига ала-бала,дрън-дрън!Ако ги изгонят ще идат да безчинстват на друго място!Трябва да бъде наказан с доживот,без право на помилване,въпреки че аз предпочитам смъртна присъда,а не да го хрантутим ние-данъкоплатците.

Стига ала-бала,дрън-дрън!Ако ги изгонят ще идат да безчинстват на друго място!Трябва да бъде наказан с доживот,без право на помилване,въпреки че аз предпочитам смъртна присъда,а не да го хрантутим ние-данъкоплатците.

Би трябвало следствените органи да разследват,защо Андреа изведнъж решава,че не желае вече да живее у чичо си? Защо е рискувала с доста пари да живее няколко дни самичка в къщата?Искра Каменова

Ангел: Какви от 5 до 12години(защото е непълнолетен), директно доживотна за такива ИЗРОДИ! ТОВА РАЗБИРАМ АЗ ПРАВОСЪДИЕ! Този не заслужава да диша!

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Проф. Костов: Епидемията от коранавирус у нас затихва

„Епидемията у нас затихва. Това се вижда ясно от репродуктивното число на коронавируса, така и от данните на щаба“. Това заяви проф. Коста Костов, специалист по белодробни болести, в „Още от деня“ по БНТ. “В Европа нещата вървят по-добре, отколкото преди месец. Надяваме се, че с мерките, които вземаме – …

Новини
Хороскоп за 2 юни: Активен ден за Лъв, Стрелците да се запасят с търпение

lamqta.com Овен Днес можете не само приятно да прекарате времето, но и да постигнете значителни промени в личния си живот, които ще бъдат с положителен знак. Наистина, за това ще са нужни търпение и предпазливост, но за щастие тези чувства в момента не са Ви чужди. Вие сте малко по-сериозни …

Новини
Маските в ресторантите ще са задължителни само за персонала

Предпазните маски няма да са задължителни за клиентите на ресторантите и кафенетата, чиито закрити части имат право да работят от днес. Това се разбира от указания на здравния министър към заведенията за хранене и развлечения, публикувани днес на сайта на ведомството, пише Дневник. В заведенията личните предпазни средства – маски, …