Съучениците на момичето в Галиче настояват извършителят да бъде наказан

Новини
8

Кадър Нова ТВ

Задържаният в късния следобед вчера като заподозрян Аксел Олеков е направил пълни самопризнания пред разследващите. Мотивът за нападението е сексуален.

18-годишният криминално проявен бе задържан заедно с братовчед си Десислав Олеков в ромската махала на селото. Двамата били разпитвани в ареста на белослатинската полиция цяла нощ, но дълго отричали да имат нещо общо, докато накрая Аксел Олеков признал, посочва 24 часа.

Известният с побоища в Галиче мъж завел разследващите в квартал в Галиче и им показал къде е скрил ножа.

По информация за NOVA криминалистите до сутринта са издирвали освен ножа, но и ключа от дома й и червен портфейл, който е също е бил изчезнал. По информация на братовчеда на момичето вътре е имало 300 лв., които баща й е изпратил от Англия.

След разпита другият заподозрян Десислав Олеков бил освободен, съобщи 24 часа.

Аксел обаче остава зад решетките и днес ще бъде поискано от съда в Бяла Слатина той да остане за постоянно в ареста, докато приключи следствието по случая.

Съучениците на момичето в Галиче настояват извършителят да бъде наказан. По думите им Андреа е била кротко, тихо и усмихнато момиче.

От Окръжната прокуратура във Враца заявиха, че е образувано досъдебно производство и по случая работят двама прокурори.

Кметът на града Страхил Стоянов обаче заяви, че не знае дали наистина има задържан. Съсед на момичето поясни, че такъв има.

„Имам информация, че има задържан и е от Галиче. Мислим да направим подписка и да изгоним цялото му семейство. Надяваме се да не е така и да не сме живели с такова чудовище“, каза в предаването „Събуди се“ по NOVA Касъм Касъмов.

Андреа често споделяла, че се страхува, но на никого не разказала точно от какво. Само помолила съседката баба Илиана да поглежда към тях и да я пази преди 3-4 дни, когато решила, че няма да нощува у чичо си, както досега.

Всички жители на Галиче са в шок от случилото се.

loading...

Смърт, за смърт.
Този изрод не заслужава да живее.
Така е справедливо!

Първо при манафите в затвора след това случайно се обесил в тоалетната на затвор

Стига ала-бала,дрън-дрън!Ако ги изгонят ще идат да безчинстват на друго място!Трябва да бъде наказан с доживот,без право на помилване,въпреки че аз предпочитам смъртна присъда,а не да го хрантутим ние-данъкоплатците.

Стига ала-бала,дрън-дрън!Ако ги изгонят ще идат да безчинстват на друго място!Трябва да бъде наказан с доживот,без право на помилване,въпреки че аз предпочитам смъртна присъда,а не да го хрантутим ние-данъкоплатците.

Би трябвало следствените органи да разследват,защо Андреа изведнъж решава,че не желае вече да живее у чичо си? Защо е рискувала с доста пари да живее няколко дни самичка в къщата?Искра Каменова

Ангел: Какви от 5 до 12години(защото е непълнолетен), директно доживотна за такива ИЗРОДИ! ТОВА РАЗБИРАМ АЗ ПРАВОСЪДИЕ! Този не заслужава да диша!

8 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Грипът „атакува“ все по-голяма част от страната, хиляди ученици във ваканция

Грипът „атакува“ все по-голяма част от България. В доста от големите градове учениците вече са в грипна ваканция. От днес за област Бургас и общините Севлиево, Трявна и Дряново е обявена грипна епидемия, пише www.burgas24.bg. Тя вече е в сила за област Велико Търново и Монтана. Във ваканция са само …

Новини
Фирма преработваща пластмаса е замърсила река Марица

Източникът на замърсяването на река Марица е фирма, която преработва пластмасови отпадъци и събира вторични суровини, съобщи Нова телевизия. Сигнал за екопроблема бе подаден в събота. Заради замърсяването реката край град Стамболийски се изпълнила с мъртва риба. Полицията, местните екоинспекции, Басейнова дирекция, ВиК – Пловдив и Областната дирекция по безопасност …

Новини
Днес на 26 януари рожден ден празнува астроложката Алена

Светлана Тилкова е родена през 1955 г. в София и завършва Немската гимназия в града (1974 г.) и ВИИ „Карл Маркс“ – специалност „Международни икономически отношения“ (1980 г.) Твърди, че от дете е имала способността да вижда неща от „незримия“ свят. През 1977 г. започва да изучава астрология. В нея …