fbpx

Съпругата на Жорж Ганчев: И днес е критичен ден, но той е боец и ще се справи! Страхотен е!

реклама

„Жорж Ганчев все още се намира в отделението по реанимация на УМБАЛ „Св. Екатерина“, след като вчера бе покосен от масивен инфаркт, но вероятно по-късно днес ще бъде преместен в самостоятелна стая“, обясни пред Блиц съпругата му Валентина Танева – Шуши.

„Нещата са под контрол и се надявам, че всичко ще е наред… И стискаме палци да излезе по-скоро от реанимация. Може би довечера ще го преместят в самостоятелна стая. Силно вярвам, че ще се оправи“, сподели пред медията ни Шуши.

Тя потвърди, че се касае за тежък инфаркт.

реклама

„Вчера беше на апаратна вентилация, но сега вече е в съзнание, говорим си… Докторът каза, че и днес е критичен ден, но Жорж се държи. Страхотен е! Истински боец!“, каза още Валентина Танева.

78-годишният политик припадна около 15 часа вчера на площад „Александър Батенберг“, а съпругата му се обадила на 112 и линейка го откарала в болница.

От „Св. Екатерина“ информираха, че колоритният политик е имал запушване на две от коронарните артерии и са му били поставени стендове.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Забраняват 8 вида пластмаса от 1 юли

реклама Кадър видео Нова ТВ В студиото на предаването „Социална мрежа“ по NOVA NEWS гостуват Елеонора Йосифова Сдружение „За Земята“ и Вера Маркова от първия магазин с нулев отпадък. Те говорят за това как да заменим пластмасата за ежедневна употреба. „Не е достатъчно само потребителите да намалят количеството пластмаса, но …

Новини
ЦИК: Гласуваме с ръкавици

реклама Снимка pixabay „Дата 4 април дава още една седмица на ЦИК, за да вземе съответните решения за подготовка на изборите“. Тя уточни, че голямото им притеснение е за гласуването на българите в чужбина, тъй като датата съвпада с Великден за католическия свят и припомни, че затова Общественият съвет към …

Новини
Министър Ангелов: След ваксината получих тахикардия заради камерите

реклама Кадър видео Нова ТВ „Нямам завишено кръвно. Аз съм човек, който в такава ситуация… знаете – емоцията е много силна, а и когато има толкова камери срещу мен винаги се получава тахикардия и оттам се получава артетриалното наблюдаване. Д-р Валериева пак ми измери кръвното и то е 110/70“заяви здравният …