fbpx

Спокоен понеделник за някои от зодиите, а за останалите…

Овен
Настроени сте да си полегнете, и още как! Тъй като това не е свойствено за Вас, много Ви безпокои. Нима Вашият характер преживява необратими промени? Разбира се, че не! Останете в своята топла пижама колкото душата Ви иска. Скоро отново ще станете себе си. : красиво облечени и изгарящи от нетърпение да наваксате изпуснатото. Бъдете готови „да запалите свещта” буквално след няколко дни, както само Вие умеете да правите това.

Телец
Днес звездите няма да покровителстват дейности, свързани с финансови въпроси и затова, ако Ви се наложи нещо много спешно, рискувате да допуснете грешка. Ако сутринта не сте били особено въодушевени от перспективата за ставане, старайте се през деня да не се напрягате. Звездите Ви съветват колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви дразни. След края на работния ден не си стойте у дома, а излезте сред хората – ще имате великолепния шанс да се запознаете с интересни хора, а защо не и със своето щастие. Не си взимайте работа за у дома – все- пак имате нужда и от почивка…

Близнаци
Денят ще премине отлично, ако не се скъпите на комплименти и не икономисвате окуражителните думи. Да, днес хората, които Ви заобикалят, ще повдигат настроението си „за Ваша сметка”, но това не е толкова лошо, като се има предвид, че Вашето жизнелюбие и оптимизъм с лихва ще стигнат за всички. Не се страхувайте от смели проекти! Не се бойте от неуспехи! В най-лошия случай може да попаднете в смешно положение, но това по никакъв начин няма да се отрази на Вашата репутация и на отношението на обкръжаващите към Вас. Възможни са удачни съвпадение, в следствие на които ще имате възможност да оправите отношенията си с много скъп за Вас човек.

Рак
Трябва да бъдете прекалено внимателни в работата си – за допуснатите днес грешки ще се наложи да платите доста скъпо. Възможни са проблеми в реализация на проекти, които са били измислени и планирани от Вас: ще се намерят доста пропуски и недостатъци. Запазете спокойствие: всичко, което става днес е нормална работна ситуация и въобще не е катастрофа. Професионалните проблеми ще се отразят и на отношенията с близките Ви. Помнете, че обидите имат свойството да се натрупват и умножават и ако не се справите с тях днес, утре може да са двойно повече.

Лъв
Днес ще бъдете източник на най-безумните идеи. Решенията Ви за решаване на проблемите с Вашия любим човек или някакви други проблеми, ще са толкова оригинални, че на Вашият най- близък човек понякога ще му става страшно. Впрочем, той може да гледа от Вас и скоро да стане същия…

Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите .

Везни
Денят ще Ви донесе неочаквана среща с човек, който някога Ви е бил много скъп. Сега може да оправите допуснатите преди време грешки или да направите признание, за които по-рано не сте могли да наберете смелост. Но не трябва да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че никога няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден трябва да приемате като повод за преосмисляне на миналото, а не като опит за връщането му. Денят е не лош за мероприятия, свързани с Вашата работа – презентации, семинари, конференции и специални изложби. Неформалното общуване с колегите може да способства за професионалното Ви израстване.

Скорпион
Най-добре ще бъде, ако преминете в сянка. Оригиналността и индивидуалността Ви привличат хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително важна е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които днес се каните да похарчите за приятни, но незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо много по-важно. Бъдете внимателни към здравето си: възможни са безсилие и обостряне на хронични заболявания.

Стрелец
Доста дълго време сте успявали много лесно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките необходими ресурси. Хората виждат във Вас достатъчно опасен противник. Само че Вие искате от живота повече и единствения начин да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с желаното. Дори и да не изпадате с ентусиазъм от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, пак трябва да го направите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог
Запасете се с търпение, защото това не е денят, когато можете да постигнете своето с настойчивост и замах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с чуждите слабости. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо преодоляване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите енергията си напразно. Възможни са разногласия с любимия човек, но конфликтите ще успявате да избегнете. Убедително ще доказвате своята правота, избягвайки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще расте.

Водолей
Днес може да възнинат проблеми с общуването – някои хора от Вашето обкръжение ще бъдат настроени агресивно към Вас, а действията Ви ще бъдат обсъждани и критикувани. Старайте се, да се отнасяте по- меко към недоброжелателите, още повече, че вечерта ситуацията с общуването ще се успокои. В работата са вероятни задръжки в преговорите и проблеми с чуждестранните партньори.

Риби
След продължителния период на суматоха и безпорядък Ви се струва, че сега, в крайна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния ритъм може да предизвикат някои обърквания, та затова се заемете с някакъв проект и изпълнете деня си с рутинни действия. Но главното, върху което трябва да се съсредоточите, това е релаксацията и то онзи тип, който не предполага затваряне в себе си или самообучение. Това, на което трябва да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
„Бягство към победата“ 2 очаква нови приключенци

Кадри „Шоуто на Слави“ архив Едно позабравено шоу от далечната вече 2009 година стартира отново в ефира на БТВ. Тогава то бе част от „Шоуто на Слави“, сега също се продуцира от Евгени Димитров. Кастингът е вече отворен и желаещите да се впуснат в приключението могат да се запишат за …

Блиц Новини
Михаела успя да направи всички свои врагове в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Провал след провал в червената кухня и непрекъснатите караници на висок тон взеха жертва и това е Кирил, който се превърна в поредния елиминиран готвач. Участникът влезе с висока заявка и впечатляваща биография, но така и не показа какво може. Кирил бе сред основните виновници за провалената …

Блиц Новини
Въпрос за планети провали Радо от Сливница в „Стани богат“

Кадри бТВ Радослав Иванов от Сливница достави удоволствие на зрителите с играта си в „Стани богат“ тази вечер. Радо, който изгражда системи за видеонаблюдение и прави исторически възстановки на ключови битки от българската история, не се затрудни с първите пет въпроса и стигна лесно до първата си сигурна сума от …

error: Content is protected !!