Смях! В Русе – като в Китай: Ето защо всички са дезориентирани (видео)

Новини

www.blitz.bg

С надписи на китайски светлинни табла на градския транспорт в Русе уведомяват пъниците за разписанието на автобусите, предава Нова тв.
Информацията на китайски вече не изненадва русенци. Хората не знаят как да се ориентират за времето на пристигане на своя автобус, но приемат с чувство за хумор странната ситуция.
Светлинните табла по спирките в Русе са 100. Дефекти се случвали само на някои места и то рядко. Причината – софтуерът, който е китайски изчиствал натрупани грешки при токов удар. „Когато тези грешки достигнат определен брой – самото табло има такава процедура за изчистване на тези грешки.
То се рестартира и се връща в заводските си настройки и започва да си прави самодиагностика и тества всичи компоненти. Заводските му настойки са на китайски“, каза Николай Кутинчев от Община Русе.
Профилактика на системата се правела нощем или през почивните дни. „Колко отнема да се рестартира едно табло? Не е часове със сигуност, просто не сме го засичали колко точно минути“, заяви Кутинчев. От Общината уверяват, че системата се следи, благодарят на гражданите за сигналите и там, където се налага, сменят мобилните чипове.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Ицо 100-те манекенки: 12 години бях верен на една жена

В Папарци специален гост бе бизнесменът Христо Сираков, който всички в България познават като Христо Сираков Стоте манекенки, пише 19min.bg. Пред Венета Райкова той сподели много неща за личния си живот и едно от най-личните бе, че 12 години е бил верен само на една жена – неговата съпруга Мария, …

Новини
Люси Дяковска отново на училище

Поп звездата Люси Дяковска се върна в училище в родния си град Плевен. Разбира се, не става въпрос за опреснителни курсове. Певицата прекрачи прага на школото „Панайот Пипков“ – инкубатор за таланти в областта на музиката, народните танци и изобразителното изкуство, а причината е кампанията „В час по интелектуална собственост“, …

Новини
Жена излезе на 30 срещи за три дни и съжали за авантюризма си

Жена посвети три дни от живота си в търсене на най-подходящия мъж за нея. За целта тя предприе истинско приключение, излизайки на среща с 30 различни мъже. Габи Конти от Лос Анджелис предприела бързоскоростните рандевута, след като се е запознала с 30 мъже онлайн. Първата ѝ среща била на закуска …