Слави: Румен Радев води жена си по екскурзии с нашите пари

Новини
42

Румен Радев води жена си Десислава Радева по екскурзии с нашите пари. Това обяви водещият Слави Трифонов в предаването си вчера, видя Пик. Повод за коментара на шоумена стана участието на президента в Конференцията на ООН в полския град Катовице. Трифонов обяви, че Радева е записана като заместник-водач на делегацията, което било видно в документите за участието.

„Интересно какъв експерт по екология е тя. Може би отговаря за чистотата в къщата на президента, като отваря прозореца и забърсва фините прахови частици от униформата му“, коментира шоуменът.

„Не знам как е в къщата им, там може и да му е шеф, но по протокол не представлява държавата“, каза още Слави Трифонов и обяви, че в българското законодателство и протокол няма позиция като първа дама и съпругата на държавния глава няма право на кабинет и бюджет, но често придружава президента на държавни разноски. „Така на практика Румен Радев води жена си на екскурзия с нашите пари“, заяви Трифонов.

Слави Трифонов не води никъде жена си, щото тоя дърт нефелник няма такава….

Той е фен на предишния неверник и проявява „мъжка“ солидарност.НЕЩАСТНИЦИ…

Завеждаш,защото ти няма кой да водиш на екскурзии .От тебе всички бягат!

Голям гадняр е Слави , кпйто
Не му ходи по гайдатаа го пюе за щяло и нещяло

Защо не се замисляте какво Ви казва , а бързате да обиждате. Нямате ли други по-разумни аргументи?

Веднага се аргументирал,президент по протокол се придружава от жена си,а това,че плевнята ходеше без жена и изглеждаше като рогат палячо е нещо друго!

За слави тифонов….спри да се правиш на закитник на българския народ.ти си лъжец и използвач….жената на президента е похарчила за превоз …може би 1000лв.ок не е редно.но все пак е жена на президента и е охраняват.а я да те видим като си толкова отворен…защо неатакуваш доган.той харчи български пари.слави.спри да се правиш на велик

Той е фен на предишния нефелник и проявява „мъжка“ солидарност.НЕЩАСТНИЦИ…

Как си личи че е купен ! Окрадоха и ограбиха България той си мълчи ! Разни мишки и политици обиколиха света той мълчи ! Сега надава вой стария чакал дружката на Бойко !

Той казва много истини , но няма кой да го чуе. Хората изказват мнението си като обиждат ,а не като изкажат разумни аргументи.

Прав сте господин Анонимен! Оставиха го бТв с уговорката да ругае този, когото му поръчат. Това много ясно се видя при интервютата с Б.Б. и останалите. Нито един правилен въпрос! Тих и кротък. Голям смях!

За слави тифонов….спри да се правиш на закитник на българския народ.ти си лъжец и използвач….жената на президента е похарчила за превоз …може би 1000лв.ок не е редно.но все пак е жена на президента и е охраняват.а я да те видим като си толкова отворен…защо неатакуваш доган.той харчи български пари.слави.спри да се правиш на велик кото защитаваш чалгора слави.питайтего.защо недава вой за охраната на турския помияр дотан…несмее че е свирка на турските партии.слави е нагаждач и леке.лаино

Не сте прави, има моменти , където може да я води, но наистина по бълг. конституция, няма такава длъжност, нека тази жена да е по смирена, по скромна, така ще повдигне авторитета на на самия президент.

Права сте. Малко скромност и стремеж да извърши нещо , което е полезно за обществото няма да й навреди. Не е необходимо да мисли само за тоалетите си ,особено в момент в който хората се борят за оцеляване.Никой не се впечатлява от това как ще е облечена , а от това , което би направила или би казала. Не сме чули никакви изявления от нея, освен
Facebook опроверженията й. Няма и никаква инициатива от нейна страна. Само демонстрация на тоалети .

Тя е нахална и не ми е симпатична. Сега и е паднало да обикаля света,няма срам на гърба на бедния народ.

Аз съм на Вашето мнение. То е релистично и изказано без да се обижда , но отразява истината .

Това не се отнася за изказването обиждащо Слави , а за мнението за Първата дама!!!

Мно-ого, много ,,загрижен“…..Няма кой да повярва вече на такъв ,,смелчага“. Няма ли достойнство, че търси теми за рейтинг….Мандалото хлопна, Слави ! Вече си дори и под ТВ Алфа, Скат, 24 часа и знайните и незнайни кабеларки

Дойде бат бойко на гости на слави каза му какво да прави и почнахме да плюем по президента….. папагали такива

Той е един смешен чалгаджия, и политиката ни е и чалга. Хора той просто си е на мястото, жалко за едно цяло поколение, което стана чалгаджии и скача на чалгарските му концерти.
Свестните напуснаха България и той се възползва – така си е за съжаление

Слави ,кой ти дава право да говориш от наше име ? Не смей да плюеш Президента ,който ние си харесваме за първи път ! И Цвък е в Америка /дъщеря му е там/ ,Боко в Мароко /по съвпадение сяхтата/ ама мълчиш ! Видяхме те ……,спри и си кютай докато те търпят все още ! Еха …… !

Стига сте го възхвалявали този президент. Слави е прав. Не виждате ли , че всичко е поза!

Непрекъснато плюете Бойко Борисов и възхвалявате президента.Отворете си очите
и вижте реалността . Първият се стреми да реши проблемите , доколкото е възможно ,
вторият само критикува и нищо не прави.

Съгласен сум радев мръсен популист гледа и слуша само кака Кури долу комунистите,алчни за власт и като доидат ще я втасаме

Жалко за мъжкарския ти вид, вярвахме ти. Но ти излезе страхливец. Колко ти платиха, та забрави да правиш избор за политици, забрави за народа и стана блюдолизец…

Слави престани да се излагаш колкото ти и е свиренето толкова ти е и пеенетоно пък си подлезурко и нагаждачпросто много искаш но малко си чел -трябва и акъл да имаш !!!

това което не се купува с пари се купува с много пари .ето ви пример.

Какво велико невежество!!! Всеки Президент води жена си със себе си на международни срещи, това е протокол, и всеки, който съди Президента е пълен глупак. Защо Слави не повдигне въпроса за любовниците на Бойко Борисов и подаръците за милиони, които им прави с народни пари? И всички останали любовници на вицепремиери и депутати, които се назначават без необходимия ценз на държавни длъжности и получават космически заплати? И за продължилото цяла година преЦедателство на Лилиту Павлова? Когато зададе тези въпроси на Бойко, ще му призная ролята на истински борец за правата на народа!!!

Няма разлика между Станислав Трифонов и Николай Бареков. Аз на тоя нагаждач не вярвам. Колкото Дудука вдигна доходите и върна казармите,толкова и Слави ще ви оправи. Нека не се заблуждаваме. А кого и къде води президента жена си и чии пари,него не го бърка.

Поста не е за Слави, поста е за оня тъп**ар льотчика и крантата му. Та всеки, който се отклони от темата на поста със злобни нападки срещу Слави завършен олигофрен ли е?

42 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
До 3 бона глоба за батка, паркирал джипа на плажа

Който види автомобил на пясъка, веднага да се обади в полицията, призовават от министерството на туризма До 3 бона е глобата за баровци, които паркират джипа на плажа. Имуществената санкция от 3000 до 5000 лв., ако по друг закон не е предвидено по-тежко наказание. Това отговориха от министерството на туризма …

Новини
Автоматите за билети в градския транспорт „спестили“ 70 000 лева от ресто

Системата за таксуване е въведена през 2008 г., когато цената на билета е 1 лв. За четири години автоматите за билети в столичните трамваи и тролеи са ощетили пътниците със 70 000 лева. Това е сумата от невъзстановено ресто. Стотици пътници в София всеки ден се сблъскват с този проблем. …

Новини
Башар Рахал: Винаги бързам да се прибирам в България!

„Където и да съм по света, не мога да стоя там повече от 25 дена. Веднага бързам да се прибирам в България“, сподели актьорът Башар Рахал в предаването „Тази събота и неделя“ по БТВ. „В Америка всеки си пази мястото, и аз го правех. Роден съм в Дубай, но нищо …