Слави разнищи финансовия министър: Апартаментът на Сариев бил закупен с „инвестиционна цел“ – министър Горанов ли е тя?

Новини
4

Шоуменът Слави Трифонов попиля финансовия министър Владислав Горанов по повод скандала от мината седмица, че живее в луксозното имение на неговия близък бизнесмен и кръстник Иван Сариев, пише Флагман.

Горанов се оправдава пред медиите и сякаш пред себе си за това, че използва недвижимото имущество на Сариев, който пък от своя страна бил закупил апартамента с „инвестиционна цел“.

В първия си скеч от вчерашното предаване Слави разнищи изказването на финансовия министър Владислав Горанов, че бил поканен от кръстника си да се нанесе в неговото жилище след земетресението през 2012 г. По това време семейството на Горанов живеело на висок етаж в София, трусът се усетил много силно и децата му се уплашили.

„Не мога да повярвам. Горкият Горанов се е стресирал в София от пернишкото земетресение – уплашен, ама отива пак в столицата. Поне в Етрополе да беше отишъл, на стотина километра от труса. Ами какво да кажат хилядите перничани, които си нямат кръстник с апартаменти. Това, че въпросното жилище е купено с „инвестиционна цел“ – това е точно така. Сариев е инвестирал в министъра на финансите. Нема такава държава“, заяви шоуменът Слави Трифонов в ежедневното си предаване по bTV.

Той сравни ситуацията с друга държава членка на ЕС – Германия, където през 2012 г. президентът Кристиян Вулф си подава оставката, защото преди да заеме поста си, по времето, когато е бил президент на Долна Саксония, бил взел от съпругата на свой познат голям заем при много изгодни условия. Освен това се бил възползвал от безплатна почивка, осигурена от бизнесмен.

„Кристиян Вулф подаде оставката си, защото това е морален акт и така е правилно заради обществото. Това означава, че ако ние искаме да се считаме като общество – правилното е министърът на финансите не да се оправдава със земетресения и други глупости, а веднага да си подаде оставката. Това обаче е само при положение, че ние смятаме себе си за общество“, завърши саркастично Слави.

loading...

Когато няма никой пред него е много силен и вилен! Но когато са срещу него, лице в лице, мълчи като гъз! Това не е човек зад когото бих застанал в борбата!

Всички го знаем и виждаме ,не се нуждаем от твоя коментар ,още повече че на умряло куче нож да вадиш е лесно ! Знаем ,че горе долу се справяш с монолозите ,за разлика от диалозите !

Защо не попита дали „инвеститора“ е внасял редовно през годините ДДС върху
пазарната стойност на наема, както изисква закона за ДДС и подчинените на г-н Горанов трябва да прилагат ??? Шубе ли те е Слави или не разбираш от ДДС 🙂

Защо не го поканиш в студиото и да му го кажеш в лицето? Лицемер!!!

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Поскъпна „потребителската кошница“, плащаме с 6 лева повече от миналата година

С 6 лева по-скъпа е потребителската кошница през настоящата година отколкото миналата по това време. Това обяви в сутрешния блок на Нова телевизия Владимир Иванов от Държавната комисия по стокови борси и тържища. По думите му причината за поскъпването е основно в лошото време, което е оказало много по-голямо влияние върху цените …

Новини
Николай Витанов от БАН: Ако случаите на COVID-19 надвишат 300 на ден, здравната система ще се претовари

кадър: БНТ Във втория пик на първата вълна на коронавируса сме. Есента се очакват 10 000 регистрирани в България. Това прогнозира математикът проф. Николай Витанов от БАН, ръководител на екипа, който дава данни, изчислява анализи в помощ на Националния оперативен щаб. „От известно време говоря, че ще стигнем петцифрено число …

Новини
С каубойски танц и кънтри музика посланикът на САЩ Херо Мустафа покани всички да празнуват 4 юли онлайн

С каубойска шапка и ботущи, под звуците на кънтри музика, американският посланик Херо Мустафа отново прояви таланта си на танцьорка. Този път поводът е националният празник на САЩ, 4 юли. С видео, публикувано на страницата на дипломатическата мисия във Фейсбук, тя оправя покана за онлайн парти по повод Деня на …