Слави разнищи финансовия министър: Апартаментът на Сариев бил закупен с „инвестиционна цел“ – министър Горанов ли е тя?

Новини
4

Шоуменът Слави Трифонов попиля финансовия министър Владислав Горанов по повод скандала от мината седмица, че живее в луксозното имение на неговия близък бизнесмен и кръстник Иван Сариев, пише Флагман.

Горанов се оправдава пред медиите и сякаш пред себе си за това, че използва недвижимото имущество на Сариев, който пък от своя страна бил закупил апартамента с „инвестиционна цел“.

В първия си скеч от вчерашното предаване Слави разнищи изказването на финансовия министър Владислав Горанов, че бил поканен от кръстника си да се нанесе в неговото жилище след земетресението през 2012 г. По това време семейството на Горанов живеело на висок етаж в София, трусът се усетил много силно и децата му се уплашили.

„Не мога да повярвам. Горкият Горанов се е стресирал в София от пернишкото земетресение – уплашен, ама отива пак в столицата. Поне в Етрополе да беше отишъл, на стотина километра от труса. Ами какво да кажат хилядите перничани, които си нямат кръстник с апартаменти. Това, че въпросното жилище е купено с „инвестиционна цел“ – това е точно така. Сариев е инвестирал в министъра на финансите. Нема такава държава“, заяви шоуменът Слави Трифонов в ежедневното си предаване по bTV.

Той сравни ситуацията с друга държава членка на ЕС – Германия, където през 2012 г. президентът Кристиян Вулф си подава оставката, защото преди да заеме поста си, по времето, когато е бил президент на Долна Саксония, бил взел от съпругата на свой познат голям заем при много изгодни условия. Освен това се бил възползвал от безплатна почивка, осигурена от бизнесмен.

„Кристиян Вулф подаде оставката си, защото това е морален акт и така е правилно заради обществото. Това означава, че ако ние искаме да се считаме като общество – правилното е министърът на финансите не да се оправдава със земетресения и други глупости, а веднага да си подаде оставката. Това обаче е само при положение, че ние смятаме себе си за общество“, завърши саркастично Слави.

loading...

Когато няма никой пред него е много силен и вилен! Но когато са срещу него, лице в лице, мълчи като гъз! Това не е човек зад когото бих застанал в борбата!

Всички го знаем и виждаме ,не се нуждаем от твоя коментар ,още повече че на умряло куче нож да вадиш е лесно ! Знаем ,че горе долу се справяш с монолозите ,за разлика от диалозите !

Защо не попита дали „инвеститора“ е внасял редовно през годините ДДС върху
пазарната стойност на наема, както изисква закона за ДДС и подчинените на г-н Горанов трябва да прилагат ??? Шубе ли те е Слави или не разбираш от ДДС 🙂

Защо не го поканиш в студиото и да му го кажеш в лицето? Лицемер!!!

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Главният държавен здравен инспектор: Европа е пред грип, у нас засега няма

Със сигурност в България вече има някаква циркулация на грипни вируси, но тя все още е много ниска. В отделните седмици ние изследваме от 20 до 120 проби от хора, които показват симптоми, подобни на грип. Засега не сме засичали положителна проба. В Европа обаче процентът на положителните тестове вече …

Новини
Двойни бонуси си раздадоха в Централна избирателна комисия

Централната избирателната комисия тихомълком си е раздала бонуси, твърди „Труд”. Медията се позовава на проучване, което е направила в Системата за електронни бюджетни разплащания (СЕБРА). Всяко ведомство е длъжно да публикува на сайта си информация от тази система за вида и размера на плащанията, които е направило всеки ден. Решението …

Новини
Петър Стоянов с оценка за Прехода: Постигнахме много, всичко се промени за добро

За Прехода мога да кажа, че много постигнахме, всичко се промени и то за добро, независимо от изкусителните подмятания колко сме изгубили. Защото по онова време българите трябваше да чакат с часове на опашки за банани и портокали. Това коментира в предаването “Панорама“ в ефира на БНТ бившият президент на …