fbpx

Славея Сиракова е съсипана след скандалa, който заформи!

Славея Сиракова изпадна в депресия заради критиките на хората!
Няколко дни изминаха от началото на скандала, който Славея Сиракова заформи, но написаното от нея продължава да тегне над главата й.
Много хора се обърнаха срещу известната щерка и това се оказа пагубно за целия й имидж, пише marica.bg.

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков разгневи мнозина със статус против майките на деца с увреждания. Въпреки че искаше да каже, че укорява тези, които не си гледат такива деца, повечето хора го разбраха като укор към всички майки.
Славея Сиракова след това поясни с нов статус, че не е искала да засегне всички майки, но това сякаш остана неразбрано. Повечето потребители на мрежата вече я смятат за студенокръвна и коравосърдечна жена.

Това направо побърквало красавицата, която винаги се е считала за добър човек. Тя дори помага на деца с увреждания и именно затова се възмущава от майки, които нехаят.

“Преди всичко се ИЗВИНЯВАМ, че с последния пост засегнах майки и родители, които неправилно са изтълкували думите ми, или аз неточно съм изразила онова, което силно ме възмущава последните години! Подкрепям всички вас, които се борите за нормалното съществуване на вашите деца. За първи път ще напиш нещо, което съм премълчавала досега от деликатност и възспитание! Същото, което беше една от причините да напиша този пост.

От както съм се върнала в България не един път съм била инициатор и човек, който е подкрепял благотворителни каузи свързани с домове за изоставени деца с тежки увреждания. В един такъв дом човек може да види съвестните хора, които се грижат за тези деца, като за свои…, но там може да видиш и безотговорността и безсърдечността на родителите, които са ги изоставили, пише kliuki.bg. Повече няма да навлизам в подробности…

Всичките тези срещи и преживявания бяха една от причините да изразя публично отношението ми към тези безотговорни родители.
Може би силната ми емоция не ми е позволила да бъда достатъчно ясна.

Прочетох част от коментарите ви и останах изумена от клетвите и злобата, която сте изсипали върху мен и семейството ми! В моя живот винаги е имало място за помощ и човечност към нуждаещите се. Това ме кара да се чувствам щастлива и полезна.” – написа Славея след скандала (публикувано без редакторска намеса).

Iasno prochetohme!😠😠😠😠Citiram vi:Povra6ta mi se ot takiva maikI. ….Za6to se opravdavate

Прочетох съвсем ясно обръщението на Славея Сиракова , също така и много голяма част от коментарите на потребителите във фейсбук ,но според мен има една много голяма неяснота ,относно разбирането и тълкуването посланието на Славея , спрямо онова , поради което се и оформи целият този скандал ,който се изсипа върху имиджа на Славея , а именно ,че нейните думи се отнасят точно , самоцелно , самонасочено само срещу онези майки , бащи ,родители , които съумяват да изоставят децата си безотговорно в подобни домове за сираци ! Така тълкувам аз нещата , но хората явно от злоба ,не съумяват да проникнат в написаното от нея и не си и поставят и най-малката задача , да разберат въобще за какво наистина става дума на въпрос ! Да , много е лесно да обидиш някого (особено младо момиче ) , да го игнорираш , да го излъжеш ,да го манипулираш с действия , с пари , с поведение и с др. неща , с две думи , да му подрониш честта , да му сринеш авторитета ,имиджа , да го свалиш с не едно стъпало надолу, а със стотици стъпала и т.н , но преди всичко сме длъжни като нормални хора , да влизаме в положения на хората , като човеци ,осмисляйки всички свои стъпки като нормални хора на майката Земя ! Онези в Правителството , тях не ги гледайте ! Те са си дебили по рождение ! За тях трепането им е малко ,имайки в изпредвид как ни убиват всекидневно от немотия , глад ,мизерно съществуване , за едно чисто и просто оцеляване ! А относно Славея Сиракова , простете не на нея , простете на себе си , защото всеки има глава на раменете си и е длъжен , преди да нападне словесно някого , първо да си провери информацията от първоизточника , който в крайна сметка може да не се окаже точно и само един , а няколко и т.н ! Славея Сиракова според мен е много добро момиче , имам информация че е помогнала във много отзиви и компании за децата без родители , тка че , нека народът да се смили , да преглътне думи и да продължи всеки по пътя си напред , като нормални хора и т.н !

Хубаво момиче,ако можеш бягай от България.За мен е ясно ,че думите са извадени отделно и публикувани .Целта е да се оплюят деца на известни българи.Няма да забравя каква помия се изля върху Мика Стоичкова -интелигентна млада жена.Тя едва се съвзе от простотиите ,които се изсипаха по нейн адрес.Взе си куфарите и сега е щастлива в Маями.Тук обществото е болно от завист и злоба.Насаждат ни я и всички медии.Така ,че симлада и хубава и гледай да направиш кариера в чужбина.

Силно казано „красавицата“, но не това е най-важното. Момичето на „златното момиче“ явно не различава категориите „деца със специални нужди“, които са родени такива или са изтеглили късата клечка на съдбата по неведоми божи причини впоследствие и изоставените от циганки, и други тротоарни отрепки същества. То просто каза, момичето на „златното момиче“, че го е гнус от такива майки и деца. За сведение Мика Стоичкова показа по свой си начин, че има нещо ценностно и човешко у себе си, докато момичето на „златното момиче“ показа единствено голите си … ненки. Явно в това му е силата на момичето на мама.

Славейче,нали си чела и преди коментари?Защо се засягаш?В мрежата търсят изява хора,които другаде не са се реализирали.Те самите не мислят това,което пишат; нито пък се интересуват кой какво пише- сеир да става!Скрити или анонимни,сякаш проверяват докъде могат да стигнат в грубостта,агресията и цинизма си,и да не бъдат санкционирани.Плюй и отмини!

Няма деца на бедни и богати
Всички са еднакви
С нищо вашите деца не са по вече от бедните
А що се отнася до коментара може би момичето е трябвало да го сподели в друго време по подходящо.и благоприятно
Ако наистина е така както казва
Едно ме боли
За непоносимата и наи голяма болка на този свят на всички малки на болни деца
Незнам как да им помогнем освен да ги подкрепяме
Сега медиите защо мълчат
Защо никои не обръща внимание
И тяхните деца не са защитени от това но явно.си мислят че са недосегаеми
С уважение към Вас

Няма деца на бедни и богати
Всички са еднакви
С нищо вашите деца не са по вече от бедните
А що се отнася до коментара може би момичето е трябвало да го сподели в друго време по подходящо.и благоприятно
Ако наистина е така както казва
Едно ме боли
За непоносимата и наи голяма болка на този свят на всички малки на болни деца
Незнам как да им помогнем освен да ги подкрепяме
Сега медиите защо мълчат
Защо никои не обръща внимание
И тяхните деца не са защитени от това но явно.си мислят че са недосегаеми
С уважение към Вас

Ама каква злоба , как така и слагате думи които не е написала?!?
Ясно казва защо и се повръща , обикновенно е от това че си изоставят децата , а сега е от патардията която вдигат цитирам
“Истината е, че от такива „майки“ ми се повръща! Или изоставяте децата си (виждам го всеки път, когато ходя в домовете, които се нуждаят от подкрепа), но сега го видях, заради цялата ви патардия! След като сте решили да давате живот, ще се научите да намирате максимално полезен начин да сте преди всичко добри родители! Държавата и хората не са ви длъжни, но всеки проявява човечност, заради моментите ви на безчовечност!!!“

Nekada izmrat vsiçki polititsi bivşi segaşni vbıdrşte za da spre anarhiyata i mafiâta toleriraşti alçnosta mesa nayadoha 45godini SSSR 30 godini populistska demokratsiya ot bivşi komunisti

И както винаги!!! Бурята на народния гняв помете едно младо момиче без кой знае колко житейски опит. Майки, не търсете правдата там, където няма да я намерите. Това е поредната манипулация, която ще създаде конфронтация помежду ви. Преследвайте целите си, отстоявайте правотата си и искайте това, което по право ви се полага. Аз ви подкрепям. Насочете недоволството си към тези, които го заслужават!

БРАВО СЛАВЕЯ !!! ТИ СИ ЧОВЕК С ДОБРО СЪРЦЕ И МАЙКА ТИ И БАЩА ТИ,СА ДАЛИ И ВСЕ ОЩЕ ДАВАТ МНОГО ЗА БЪЛГАРИЯ…А КАКТО КАЗВАТ СТАРИТЕ ХОРА: КРУШАТА НЕ ПАДА ПО ДАЛЕЧЕ ОТ ДЪРВОТО…ЗАТОВА ТОВА КОЕТО ПРАВИШ Е НЕЩО МНОГО ХУБАВИ И ДОБРО… ОЩЕ ПО ВЕЧЕ ЧЕ, ОСЪЗНА НЕЛЕПАТА СИ ГРЕШКА И Я ПОПРАВИ…ДАВАЙ МОМИЧЕ МЛАДО И ХУБАВО,ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯТ ДУХ И СЛЕДВАЙ ОТ ПОГОВОРКАТА ЗА В БЪДЕЩЕ ТОВА КОЕТО ТРЯБВА И ИСКАШ ДА Е… КАРСЙ САМО НАПРЕД У УСПЕХИТЕ ДА СА ВИНАГИ В ТЕБ… БРАВО ОЩЕ ВЕДНЪЖ…

12 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Покрай Капките Джулиана Гани стана диджей

„Като две капки вода“ помогна на единствената участничка, която не е професионална певица или актриса, да добие популярност и повече хора да видят способностите й. Досега тя се представя повече от добре. Липсата на умения компенсира с много старание и упорита работа. Трудното е, не просто да изпееш или да …

Блиц Новини
Животът на Роси след „Бригада нов дом“

Кадро БТВ Доста коментари се изсипаха по майката с три деца, герой в последния епизод на „Бригада нов дом“. Намериха се хора, които да я критикуват за състоянието на дома й, но масово зрителите бяха възхитени от силата и борбеността на Росица. Това рамо, което жената получи с ремонта на …

USA news
A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days

A raw foodist from Russia fed his baby sunshine and it was gone in a matter of days 44-year-old Maxim Lutii, an influencer and blogger, admitted to the court in Sochi, Russia, that he is guilty of the death of his one-month-old son Cosmos. Maximus Lutius wanted to raise his …

error: Content is protected !!