fbpx

Синът на президента Радев с първа шампионска титла във футбола, вкара нов важен гол

Талантите на Барокко (родени 2003 и 2004 година) спечелиха шампионската титла в първенството на Деца „А“ – София. Големият успех дойде, след като тимът на треньора Лъчезар Тодоров победи като домакин Гранит (Владая) с убедителното 4:1. Отново с ключова роля за успеха беше синът на президента Румен Радев – Георги, който вкара и днес, както го правеше почти във всеки мач през сезона, пише Блиц.

В същото време преследвачът ЦСКА 1948 разби с 23:0 Левски (Чепинци), надявайки се на грешка на Барокко. В крайното класиране талантите от оглавяваната от Николай Стайков школа завършиха с 58 точки (19 победи, 1 равенство и 3 загубиа, голова разлика 141:28), с една повече от „армейците“. Успехът за Барокко е голям, като се има предвид, че идва само година след създаването на Футболен клуб Барокко Спорт.

Мачът с Гранит (Владая) започна повече от добре за домакините, като още в 5-ата минута Добрин Стаев откри резултата, засичайки топката в мрежата с глава след центриране от ъглов удар. Последваха равностойни минути, в които гостите се опитаха да изнесат играта си по-напред. Малко преди края на полувремето Барокко стигна до втори гол. В 35-ата минута Стаев подаде на Росен Гергов, който се разписа отблизо.

През второто полувреме Барокко заигра по-агресивно и логично стигна до трети гол. В 57-ата минута Полиян Симеонов бе изведен само срещу вратаря на гостите и го преодоля с хладнокръвен удар по земя. На практика край на спора сложи Георги Радев, който се разписа с прекрасен прехвърлящ удар в 68-ата минута – 4:0. Минута по-късно Гранит намали разликата в резултата благодарение на диагонален удар на Калоян Узунов.

Припомняме, че Георги Радев и Калоян Истилянов допреди дни бяха на тестове в школата на Валенсия, след като хванаха окото на емисарите на испанския клуб.

Съставът на шампионите от Барокко: 21. Александър Павлов, 4. Денис Цветков (49- Иван Върбанов), 3.Александър Герзилов, 12.Йордан Панайотов, 17. Георги Младенов, 8.Александър Тасев ( к), 5. Добрин Стаев, 6.Калоян Истилянов (55-Денислав Гигов), 7.Полиян Симеонов (60-Филип Томов), 10. Росен Гергов (55-Мирослав Панайотов), 11.Георги Радев
Резерви: 99.Кристиян Кирилов, 14.Иван Върбанов, 18.Димитър Иванов, 23.Мирослав Панайотов, 22.Филип Томов, 34.Денислав Гигов, 19. Теослав Димитров.
Треньор: Лъчезар Тодоров

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!