fbpx

Симеонов страда за Цветанов: Без него парламентът ще работи трудно

Блиц Новини
4

trafficnews.bg

Никой няма да ни позволи да се бъркаме в решенията на ГЕРБ, заяви лидерът на НФСБ

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов ожали своя приятел Цветан Цветанов още преди да стане дали ще бъде принуден да хвърли оставка като шеф на депутатите от ГЕРБ. „Отстраняване на Цветанов ще доведе до трус, без него в парламента ще се работи много по-трудно, ако въобще институцията работи“, заяви бившият вицепремиер пред журналисти в Народното събрание.

Симеонов, който единствен бурно възропта срещу стила на Борисов да разжалва незабавно всички свои най-верни хора, забъркани в скандала „Апартаментгейт“, дори не изключи вариант Народното събрание изобщо да спре да работи без посредническите умения на Цветанов.

„Трус определено да, другото не ми се ще да го мисля. Не е невъзможно“, обясни Симеонов. Според него ролята на Цветанов е изключително важна, значима и незаменима фигура на посредник между различните групи и крайни полюси в различните законопроекти и решения.

„Той е човек, който аз специално с всяка година виждам, че се усъвършенства в ролята си на политически посредник и обединител“, продължи с хвалбите Симеонов. На въпрос дали ще има още оставки заради имотните сделки, Симеонов заяви, че това е въпрос на личен морален акт. По думите му когато човек подава оставка, преценява, че не иска името му да се раздухва и петни от хора, които не разбират същността на въпроса. „Става въпрос за утвърдена в България схема за източване на ДДС, за укриване на ДДС, за укриване на данъци и тази схема е масово използвана от строителните фирми и тя е известна на НАП. Това е просто едно статукво незаконно и едни незаконни действия, които се приемат и от институциите за съжаление“, поясни още Симеонов. На въпрос дали малката коалиция ще иска Цветанов да не бъде изваждан от парламента, Симеонов посочи, че всяка партия си решава кадровите въпроси сама. „Няма да позволя да ми казва какво да правим ние в нашата партия, сигурен съм, че никой няма на нас да позволи да се бъркаме във вътрешните организационни въпроси на ГЕРБ“, завърши лидерът на НФСБ.

Тоя вече не го коментирам, той е изписан, не фигурира в управлението. Иначе е първи в списъка за пандиза .

Ами ако падне гръм и го порази ще трябва да закрием правителството и да погребем България ли?Ей нямат срама ни очи!

Пръдна хазайката,еба ни се майката. Демек единия боклук ни убеждава че другия мирише по иначе. Смешни сте бе ей чукундури. Я марш на боклука.

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Ники Кънчев: Жена ми заплаши, че ще ме остави на улицата

Кадри: бТВ Водещият на „Стани богат“ Ники Кънчев започна по необичаен начин телевизионната игра тази вечер. Той определи себе си като мислител и разкри какво му е заръчала неговата половинка. „Жена ми днес ме изпрати с думите: Не се прибирай, ако не дадеш най-после тези 100 000 лева на някой …

USA news
Do not dye Easter eggs this color

Easter is coming – that means it’s time to think about dyeing eggs. Traditionally, the best colors are red, burgundy and orange. Church does not forbid painting one of the main symbols of Easter in other colors, but it is better to avoid using dark shades. What colors are eggs …

Блиц Новини
Симона между Никол и Митко в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Любовната история между Митко и Симона вълнува и останалите обитатели на общежитието на Хелс китчън. Дори шеф Ангелов подпитва на моменти как вървят нещата между тях. Но Никол е най-близката й приятелка и прави опити да я предпази от разочарование, което евентуално Симона ще изпита след края …

error: Content is protected !!