Симеонов страда за Цветанов: Без него парламентът ще работи трудно

Новини
4

trafficnews.bg

Никой няма да ни позволи да се бъркаме в решенията на ГЕРБ, заяви лидерът на НФСБ

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов ожали своя приятел Цветан Цветанов още преди да стане дали ще бъде принуден да хвърли оставка като шеф на депутатите от ГЕРБ. „Отстраняване на Цветанов ще доведе до трус, без него в парламента ще се работи много по-трудно, ако въобще институцията работи“, заяви бившият вицепремиер пред журналисти в Народното събрание.

Симеонов, който единствен бурно възропта срещу стила на Борисов да разжалва незабавно всички свои най-верни хора, забъркани в скандала „Апартаментгейт“, дори не изключи вариант Народното събрание изобщо да спре да работи без посредническите умения на Цветанов.

„Трус определено да, другото не ми се ще да го мисля. Не е невъзможно“, обясни Симеонов. Според него ролята на Цветанов е изключително важна, значима и незаменима фигура на посредник между различните групи и крайни полюси в различните законопроекти и решения.

„Той е човек, който аз специално с всяка година виждам, че се усъвършенства в ролята си на политически посредник и обединител“, продължи с хвалбите Симеонов. На въпрос дали ще има още оставки заради имотните сделки, Симеонов заяви, че това е въпрос на личен морален акт. По думите му когато човек подава оставка, преценява, че не иска името му да се раздухва и петни от хора, които не разбират същността на въпроса. „Става въпрос за утвърдена в България схема за източване на ДДС, за укриване на ДДС, за укриване на данъци и тази схема е масово използвана от строителните фирми и тя е известна на НАП. Това е просто едно статукво незаконно и едни незаконни действия, които се приемат и от институциите за съжаление“, поясни още Симеонов. На въпрос дали малката коалиция ще иска Цветанов да не бъде изваждан от парламента, Симеонов посочи, че всяка партия си решава кадровите въпроси сама. „Няма да позволя да ми казва какво да правим ние в нашата партия, сигурен съм, че никой няма на нас да позволи да се бъркаме във вътрешните организационни въпроси на ГЕРБ“, завърши лидерът на НФСБ.

loading...

Тоя вече не го коментирам, той е изписан, не фигурира в управлението. Иначе е първи в списъка за пандиза .

Ами ако падне гръм и го порази ще трябва да закрием правителството и да погребем България ли?Ей нямат срама ни очи!

Пръдна хазайката,еба ни се майката. Демек единия боклук ни убеждава че другия мирише по иначе. Смешни сте бе ей чукундури. Я марш на боклука.

4 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Девите да бъдат по-инициативни, време за изгодни сделки за Рибите

lamqta.com Овен Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в последно време, днес ще го усетите как олеква. Около Вас витае жизнерадостна енергия, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага след като си дадете сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото сами …

Новини
Редица държави налагат карантина и ограничения за българите

Причината е в ръста на регистрираните случаи на коронавирус у нас Редица държави налагат карантина на българските граждани заради скока на случаите на заразени с COVID-19 у нас, предаде БГНЕС. От началото на месеца в страната всеки ден се регистрират над сто случаи на коронавирус. Именно поради тази причина редица …

Новини
Засилен контрол на „Промахон“ е само една от обявените мерки срещу коронавируса в Гърция

Ясни са част от решенията от днешното съвещание между премиера на Гърция Кириакос Мицотакис, главния епидемиолог и заместник-министъра за гражданска защита относно мерките за коронавируса. Това са зелена светлина за директни полети от Великобритания и Швеция, интензивен контрол на граничния пункт Промахон и във вътрешността на страната, искане за забрана …