Симеонов критикува ГЕРБ и предупреждава, че може да се разделят

Новини
3

Източник: News.bg

Валери Симеонов критикува ГЕРБ и предупреждава, че може да се разделят, ако няма промяна в политиката на управление.

„Зависи от тяхното поведение. Това е голямата партия, която дирижира политиката в България… Икономическите интереси не трябва да бъдат жертвани, за да се напълнят гушите на определени лобита“, коментира пред БТВ лидерът на НФСБ на Странджанското Оборище за честване на 116-годишнината от Илинденснко-Преображенското въстание.

Той вижда проблеми в енергетиката, животновъдството покрай африканската чума по свинете и в туризма. На събор в Жеравна Симеонов се е срещнал със Цветан Цветанов, но не разкрива разговора им.

„Ще имаме Коалиционен съвет с Красимир Каракачанов и смятам, че предстоят доста сериозни промени в отношенията ни с ГЕРБ, тъй като държавата не върви в правилна посока. Намираме се в икономическо-политическа криза. Ще извадим на масата тежките въпроси пред Борисов още през септември, защото в последните месеци България получава много сериозни икономически удари“, заяви Симеонов, цитиран от „24 часа“.

Кабинетът е в тежка политическа криза заради ДПС, които през последните месеци възвърнали позициите си, които загубили, докато Цветан Цветанов бил вторият човек в ГЕРБ.

„Питайте него, не мога да отговоря“, обяснява Симеонов на въпрос дали Цветанов смята да помага на патриотите или ще прави собствена партия. Но намеква, че се очаквали интересни резултати на местните избори в смесените райони, където ГЕРБ пробиват по времето на Цветанов.

loading...

Предизборната надпревара започва. Много рано бе хора. Да бехте изчакали да свърши летния сезон.Ама като сте почнали ,давайте. Все някой трябва да убива скуката с изказванията на политици.

Цветанов или Бойко , все едно
Ако Валери Симеонов иска промяна на сегашното
статукво , ще каже : край , до тук нужна е промяна ,
нужна е прозрачност , нужна е честност , нужна е скромност и отговорност !!! Защото за десет години
докато народът се задъхва от немотия , държавни и партийни величия си пълнеха гушките , без да вършат
никаква работа и за това получаваха тлъсти бонуси !!!

Закъснял си , човече. Закъснял си. Вашата партия също е виновна за фининсовоикономическия хаос, който е обхванал България. Рецепта за излизане от този хаос при управление на ГЕРБ и Воеводите няма. За съжаление няма Партия или политическо сдружение с ясна програма за излизането от това дъно.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Топновини: Да си Светльо Костов в БНР и да взимаш над 50 000 лв. за по-малко от два месеца

Да работиш в Българското национално радио, да си му генерален директор и да си правиш каквото поискаш не изглежда най-правилното, на което можем да сме свидетели. Какво имаме предвид – БНР е медия с национално значение, на държавна издръжка и има определени правила, норми и закони, към които трябва да …

Новини
Премиерът открива нов завод с 420 работниместа

За откриването в Петрич очакват премиера Бойко Борисов. Утре ел. компанията АBB ще открие нов завод в Петрич, който ще даде работа на 420 души. За откриването в града очакват премиера Бойко Борисов, съобщава „Труд„. Новият завод е втората инвестиция на компанията в Петрич и петата производствена база на компанията …

Новини
Любовен хороскоп за Септември: Кои знаци ги чака бурна романтика и кои – сватба!

Астрологът Хаял Алекперов състави любовен хороскоп за септември 2019 г. Той прогнозира, че този месец звездите ще облагодетелстват всички в любовен аспект. Овен През септември самотните представители на знака ще имат много възможности да подновят личния си живот. Съветът на звездите е да бъдете по-често на показ и да не отказвате …