Симеонов критикува ГЕРБ и предупреждава, че може да се разделят

Новини
3

Източник: News.bg

Валери Симеонов критикува ГЕРБ и предупреждава, че може да се разделят, ако няма промяна в политиката на управление.

„Зависи от тяхното поведение. Това е голямата партия, която дирижира политиката в България… Икономическите интереси не трябва да бъдат жертвани, за да се напълнят гушите на определени лобита“, коментира пред БТВ лидерът на НФСБ на Странджанското Оборище за честване на 116-годишнината от Илинденснко-Преображенското въстание.

Той вижда проблеми в енергетиката, животновъдството покрай африканската чума по свинете и в туризма. На събор в Жеравна Симеонов се е срещнал със Цветан Цветанов, но не разкрива разговора им.

„Ще имаме Коалиционен съвет с Красимир Каракачанов и смятам, че предстоят доста сериозни промени в отношенията ни с ГЕРБ, тъй като държавата не върви в правилна посока. Намираме се в икономическо-политическа криза. Ще извадим на масата тежките въпроси пред Борисов още през септември, защото в последните месеци България получава много сериозни икономически удари“, заяви Симеонов, цитиран от „24 часа“.

Кабинетът е в тежка политическа криза заради ДПС, които през последните месеци възвърнали позициите си, които загубили, докато Цветан Цветанов бил вторият човек в ГЕРБ.

„Питайте него, не мога да отговоря“, обяснява Симеонов на въпрос дали Цветанов смята да помага на патриотите или ще прави собствена партия. Но намеква, че се очаквали интересни резултати на местните избори в смесените райони, където ГЕРБ пробиват по времето на Цветанов.

loading...

Предизборната надпревара започва. Много рано бе хора. Да бехте изчакали да свърши летния сезон.Ама като сте почнали ,давайте. Все някой трябва да убива скуката с изказванията на политици.

Цветанов или Бойко , все едно
Ако Валери Симеонов иска промяна на сегашното
статукво , ще каже : край , до тук нужна е промяна ,
нужна е прозрачност , нужна е честност , нужна е скромност и отговорност !!! Защото за десет години
докато народът се задъхва от немотия , държавни и партийни величия си пълнеха гушките , без да вършат
никаква работа и за това получаваха тлъсти бонуси !!!

Закъснял си , човече. Закъснял си. Вашата партия също е виновна за фининсовоикономическия хаос, който е обхванал България. Рецепта за излизане от този хаос при управление на ГЕРБ и Воеводите няма. За съжаление няма Партия или политическо сдружение с ясна програма за излизането от това дъно.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Слави Трифонов: Моите песни от 1996 година са актуални и днес

„Нещо много, много, много важно на вашето внимание. В петък вечер, в края на работния ден, шефката на Бюджетната комисия в Парламента Менда Стоянова вкарва поправка в Закона за БНБ. Вкарва я чрез любимия герберски похват – преходни и заключителни разпоредби. Пояснявам: Чрез преходни и заключителни разпоредби по някой закон …

Новини
Еколог: Няма да има комари през лятото, ако не завали сняг, за да могат да се размножат

Ако през зимата не вали сняг, през лятото реколтата ще е слаба и няма да има комари и други насекоми, важни за хранителната верига, съобщи „Лента“. Предупреждението отправи Кимо Сааринен, директор на института на Южна Карелия по алергии и околна среда, предава БТА. Комарите се размножават в среда, образувана от …

Новини
Прилики и разлики между настинка и грип – сравнителна таблица

Грип, остра респираторна вирусна инфекция и настинка. Какво общо имат тези понятия и как да ги различаваме правилно? Симптомите на грипа са причина да се обадите на лекар, защото това заболяване е опасно заради усложненията си. Настинките обикновено протичат по-леко и често дори не изискват употребата на лекарства, пише nauka.offnews.bg. …