fbpx

Симеонов критикува ГЕРБ и предупреждава, че може да се разделят

Източник: News.bg

Валери Симеонов критикува ГЕРБ и предупреждава, че може да се разделят, ако няма промяна в политиката на управление.

„Зависи от тяхното поведение. Това е голямата партия, която дирижира политиката в България… Икономическите интереси не трябва да бъдат жертвани, за да се напълнят гушите на определени лобита“, коментира пред БТВ лидерът на НФСБ на Странджанското Оборище за честване на 116-годишнината от Илинденснко-Преображенското въстание.

Той вижда проблеми в енергетиката, животновъдството покрай африканската чума по свинете и в туризма. На събор в Жеравна Симеонов се е срещнал със Цветан Цветанов, но не разкрива разговора им.

„Ще имаме Коалиционен съвет с Красимир Каракачанов и смятам, че предстоят доста сериозни промени в отношенията ни с ГЕРБ, тъй като държавата не върви в правилна посока. Намираме се в икономическо-политическа криза. Ще извадим на масата тежките въпроси пред Борисов още през септември, защото в последните месеци България получава много сериозни икономически удари“, заяви Симеонов, цитиран от „24 часа“.

Кабинетът е в тежка политическа криза заради ДПС, които през последните месеци възвърнали позициите си, които загубили, докато Цветан Цветанов бил вторият човек в ГЕРБ.

„Питайте него, не мога да отговоря“, обяснява Симеонов на въпрос дали Цветанов смята да помага на патриотите или ще прави собствена партия. Но намеква, че се очаквали интересни резултати на местните избори в смесените райони, където ГЕРБ пробиват по времето на Цветанов.

Предизборната надпревара започва. Много рано бе хора. Да бехте изчакали да свърши летния сезон.Ама като сте почнали ,давайте. Все някой трябва да убива скуката с изказванията на политици.

Цветанов или Бойко , все едно
Ако Валери Симеонов иска промяна на сегашното
статукво , ще каже : край , до тук нужна е промяна ,
нужна е прозрачност , нужна е честност , нужна е скромност и отговорност !!! Защото за десет години
докато народът се задъхва от немотия , държавни и партийни величия си пълнеха гушките , без да вършат
никаква работа и за това получаваха тлъсти бонуси !!!

Закъснял си , човече. Закъснял си. Вашата партия също е виновна за фининсовоикономическия хаос, който е обхванал България. Рецепта за излизане от този хаос при управление на ГЕРБ и Воеводите няма. За съжаление няма Партия или политическо сдружение с ясна програма за излизането от това дъно.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!