Сидеров: Ще ме ядосат и ще се кандидатирам за кмет на София

Новини

Аз не видях друга партия да излезе на паметника „Левски“ и да каже: От тука няма да мине едно шествие, което не съответства на българските традиции и християнски ценности. Това обяви в сутрешния блок на „Нова телевизия“ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, като отчиташе дейността на партията си, за която чул критики, че не показва гражданска активност. Той не пропусна да отправи упрек и към коалиционния си партньор, като посочи, че вероятно ВМРО работи някъде другаде, където се въртят пари, където има чекмедже, както казвал народът, пише „Дневник“.

Сидеров коментира и това, че присъствието на полицията, която охранявала парада, било невиждано и затова е внесъл питане към вицепремиера и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов колко са разходите за охрана на проявата. Сидеров заключи, че заради това, че полицаи и жандармерия имало на 15-20 м ,събота била райски ден за джебчии, крадци и престъпници. Според него става дума за необоснован разход, „да не говорим, че гей парадите не трябва да бъдат разрешавани в центъра на София“.

Закани се, че накрая „ще го ядосат“ и ще се кандидатира за кмет на София с единствена точка в програмата – да се забрани гей парадът в центъра на София. „И ако взема да спечеля, глей какво става“, допълни той. „Да не забравяме, че навремето Борисов тръгна от кмет на София“, подчерта той, но на уточняващ въпрос дали това е заявка за идните избори обясни, че „това, разбира се, е хипотетично“.

 

Сидеров продължи с атаките си към коалиционния си партньор в лицето на министъра на отбраната, като обяви, че потенциалната сделка със САЩ за покупката на изтребители е „жест към САЩ, но с чупка в кръста“, която опетнява България. Обяви още че така бедна България отваря 4 хил. работни места в богата Америка, като не обясни на какво базира изчислението си.

Аз съм ги събрал в тази коалиция, имам правото като политически родител малко да им се поскарам, обясни той критиките си към другите в така наречената малка коалиция, в която влизат още НФСБ и ВМРО.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
На кръгово в насрещното! Варненец изуми всички с поведението си на пътя (снимки)

Шофьор във Варна предизвика стресова ситуация на станалото прословуто „наклонено“ кръгово на новия булевард в морския град. Той подкара колата си в насрещната посока на движението и със сигурност изненада останалите водачи. „Тежък случай…“, така го определи Тодор Янчев участник в групата „Виждам те КАТ Варна“ във Фейсбук. Той успя …

Новини
Табела в столично заведение: Масата е към кафето. Ако не си клиент, а само да поседнеш…

Всяка маса в заведението означава пари, а клиентите са ходещи банкноти. Затова и никой трезвомислещ собственик няма да позволи на когото и да било да поседне просто така. Така някои заведения въвеждат такса „стол“. Подобна оферта или по-скоро любезна форма на предупреждение се появи в социалните мрежи. Във Facebook групата …

Новини
Президентството със забележка към медиите: Радев не „атакува“ проекти, а закони, които са против Конституцията

Със сезирането на Конституционния съд за някои от измененията в Закона за държавната собственост президентът Румен Радев не „атакува“ инфраструктурни проекти, а законодателство, което се отклонява от Конституцията, съобщиха от прессекретариата на държавния глава, пише „Блиц“. Това конституционно установено правомощие на президента не може да бъде оправдание за бездействието на …

Inline
Inline