fbpx

Сидеров: Ще ме ядосат и ще се кандидатирам за кмет на София

Аз не видях друга партия да излезе на паметника „Левски“ и да каже: От тука няма да мине едно шествие, което не съответства на българските традиции и християнски ценности. Това обяви в сутрешния блок на „Нова телевизия“ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, като отчиташе дейността на партията си, за която чул критики, че не показва гражданска активност. Той не пропусна да отправи упрек и към коалиционния си партньор, като посочи, че вероятно ВМРО работи някъде другаде, където се въртят пари, където има чекмедже, както казвал народът, пише „Дневник“.

Сидеров коментира и това, че присъствието на полицията, която охранявала парада, било невиждано и затова е внесъл питане към вицепремиера и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов колко са разходите за охрана на проявата. Сидеров заключи, че заради това, че полицаи и жандармерия имало на 15-20 м ,събота била райски ден за джебчии, крадци и престъпници. Според него става дума за необоснован разход, „да не говорим, че гей парадите не трябва да бъдат разрешавани в центъра на София“.

Закани се, че накрая „ще го ядосат“ и ще се кандидатира за кмет на София с единствена точка в програмата – да се забрани гей парадът в центъра на София. „И ако взема да спечеля, глей какво става“, допълни той. „Да не забравяме, че навремето Борисов тръгна от кмет на София“, подчерта той, но на уточняващ въпрос дали това е заявка за идните избори обясни, че „това, разбира се, е хипотетично“.

 

Сидеров продължи с атаките си към коалиционния си партньор в лицето на министъра на отбраната, като обяви, че потенциалната сделка със САЩ за покупката на изтребители е „жест към САЩ, но с чупка в кръста“, която опетнява България. Обяви още че така бедна България отваря 4 хил. работни места в богата Америка, като не обясни на какво базира изчислението си.

Аз съм ги събрал в тази коалиция, имам правото като политически родител малко да им се поскарам, обясни той критиките си към другите в така наречената малка коалиция, в която влизат още НФСБ и ВМРО.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Мистерия с изгонването на Васка от „Ергенът“, ето какво скриха продуцентите

кадри bTV, YouTube/Надкаст Огромната част от аудиторията на “Ергенът” са жени. Малкото мъже, които гледат риалитито, пък най-вероятно ще спрат, след като вече я няма Васка. Тя беше еднолична шампионка по мъжки интерес в този сезон и този факт се отбелязва от всички коментатори. Защо обаче Васка си замина? Официалната …

USA news
Horoscope for Friday, March 29: Your phone should not pick up a sign

Pixabay On March 29, Taurus better not pick up their phone. Here is the horoscope from the Lama: Aries During this day you will find a brother in reason. Or a sister. In other words, you will meet a member of the opposite sex who will think and feel the …

USA news
On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name

On March 29, Friday, name day celebrates a heroic name On March 29, name day is celebrated by everyone who bears the name Marco. Marko is the ancient Hebrew for wrestler. According to the Latin reading, however, the name is translated as masculine. In the reign of Emperor Constantine the …

error: Content is protected !!