Сидеров иска от МРРБ всички договори с „Трейс“

Новини
1

Снимка: Блиц

В първите дни на Народното събрание лидерът на АТАКА Волен Сидеров ще поиска от МРРБ всички договори с фирмата „Трейс Груп Холд“, така както поиска преди ваканцията договорите за концесии, но това беше временно отбито от вицепремиера, отговарящ за тях, пише Блиц.

Припомняме, че АТАКА алармира за „Трейс“ още от 2012 г., като за фирма, която обира всички поръчки и печели огромни суми.
Волен Сидеров ще предложи и законодателни промени в сферата на обществените поръчки в посока по-строг контрол и санкции за изпълнителите.

АТАКА иска връщане на държавата в основни дейности, от които разни олигарси печелят за сметка на невинните жертви по пътищата.

Де бяхте до сега хрантутници ? Все около масите на олигарсите. Така е с пътищата, асфалта, кариерите за инертни материали , сметосъбирането, вторичмните суровини и строителството. Все на „олигарси“. Ама наглата Независима Съдебна Власт не работи , само лапа заплати. Ето това ни е проблема, всички сте за затвора по няколко пъти. Прегръщайте се , целувайте се и танцувайте със саби още малко, кръвопийци.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
До 3 бона глоба за батка, паркирал джипа на плажа

Който види автомобил на пясъка, веднага да се обади в полицията, призовават от министерството на туризма До 3 бона е глобата за баровци, които паркират джипа на плажа. Имуществената санкция от 3000 до 5000 лв., ако по друг закон не е предвидено по-тежко наказание. Това отговориха от министерството на туризма …

Новини
Автоматите за билети в градския транспорт „спестили“ 70 000 лева от ресто

Системата за таксуване е въведена през 2008 г., когато цената на билета е 1 лв. За четири години автоматите за билети в столичните трамваи и тролеи са ощетили пътниците със 70 000 лева. Това е сумата от невъзстановено ресто. Стотици пътници в София всеки ден се сблъскват с този проблем. …

Новини
Башар Рахал: Винаги бързам да се прибирам в България!

„Където и да съм по света, не мога да стоя там повече от 25 дена. Веднага бързам да се прибирам в България“, сподели актьорът Башар Рахал в предаването „Тази събота и неделя“ по БТВ. „В Америка всеки си пази мястото, и аз го правех. Роден съм в Дубай, но нищо …