Сидеров иска от МРРБ всички договори с „Трейс“

Новини
1

Снимка: Блиц

В първите дни на Народното събрание лидерът на АТАКА Волен Сидеров ще поиска от МРРБ всички договори с фирмата „Трейс Груп Холд“, така както поиска преди ваканцията договорите за концесии, но това беше временно отбито от вицепремиера, отговарящ за тях, пише Блиц.

Припомняме, че АТАКА алармира за „Трейс“ още от 2012 г., като за фирма, която обира всички поръчки и печели огромни суми.
Волен Сидеров ще предложи и законодателни промени в сферата на обществените поръчки в посока по-строг контрол и санкции за изпълнителите.

АТАКА иска връщане на държавата в основни дейности, от които разни олигарси печелят за сметка на невинните жертви по пътищата.

Де бяхте до сега хрантутници ? Все около масите на олигарсите. Така е с пътищата, асфалта, кариерите за инертни материали , сметосъбирането, вторичмните суровини и строителството. Все на „олигарси“. Ама наглата Независима Съдебна Власт не работи , само лапа заплати. Ето това ни е проблема, всички сте за затвора по няколко пъти. Прегръщайте се , целувайте се и танцувайте със саби още малко, кръвопийци.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Табела в столично заведение: Масата е към кафето. Ако не си клиент, а само да поседнеш…

Всяка маса в заведението означава пари, а клиентите са ходещи банкноти. Затова и никой трезвомислещ собственик няма да позволи на когото и да било да поседне просто така. Така някои заведения въвеждат такса „стол“. Подобна оферта или по-скоро любезна форма на предупреждение се появи в социалните мрежи. Във Facebook групата …

Новини
Президентството със забележка към медиите: Радев не „атакува“ проекти, а закони, които са против Конституцията

Със сезирането на Конституционния съд за някои от измененията в Закона за държавната собственост президентът Румен Радев не „атакува“ инфраструктурни проекти, а законодателство, което се отклонява от Конституцията, съобщиха от прессекретариата на държавния глава, пише „Блиц“. Това конституционно установено правомощие на президента не може да бъде оправдание за бездействието на …

Новини
Голям гаф в „Черешката на тортата“ с един от участниците

източник: show.blitz.bg През изминалата седмица в шоуто участие взеха близначките Емануела и Доротея Толеви, диетологът Енджи Касабие, репортерът Георги Георгиев и интериорният дизайнер Алекс Ковачев. А водещият шеф Иван Манчев и сценаристите на шоуто се подиграха с последния и му отнеха незаслужено една точка. Интериорният дизайнер Алекс Ковачев покани своите звездни …

Inline
Inline