Сидеров иска от МРРБ всички договори с „Трейс“

Новини
1

Снимка: Блиц

В първите дни на Народното събрание лидерът на АТАКА Волен Сидеров ще поиска от МРРБ всички договори с фирмата „Трейс Груп Холд“, така както поиска преди ваканцията договорите за концесии, но това беше временно отбито от вицепремиера, отговарящ за тях, пише Блиц.

Припомняме, че АТАКА алармира за „Трейс“ още от 2012 г., като за фирма, която обира всички поръчки и печели огромни суми.
Волен Сидеров ще предложи и законодателни промени в сферата на обществените поръчки в посока по-строг контрол и санкции за изпълнителите.

АТАКА иска връщане на държавата в основни дейности, от които разни олигарси печелят за сметка на невинните жертви по пътищата.

loading...

Де бяхте до сега хрантутници ? Все около масите на олигарсите. Така е с пътищата, асфалта, кариерите за инертни материали , сметосъбирането, вторичмните суровини и строителството. Все на „олигарси“. Ама наглата Независима Съдебна Власт не работи , само лапа заплати. Ето това ни е проблема, всички сте за затвора по няколко пъти. Прегръщайте се , целувайте се и танцувайте със саби още малко, кръвопийци.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Хороскоп за 1 юни: Стрелците да пестят, Водолеите в центъра на събитията

lamqta.com Овен Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите бележка, позвъняване или многозначителен поглед, и бидейки това, което сте, направете , което можете най-добре – отреагирайте импулсивно. За много от нас се подразбира, че …

Новини
Мария Габриел: Национална програма ще реши как да инвестираме 12 млрд. евро от Европа

750 милиарда евро ще бъдат инжектирани в икономиките на страните членки на ЕС реши тази седмица Еврокомисията. България ще получи достъп до 13 милиарда евро. „Малко над 12 милиарда ще получи България. 9 милиарда от новия възстановителен инструмент под формата на грантове и още 3 милиарда под формата на заеми“, …

Новини
Слави Трифонов „възхитен“, че в СУ ще се учи “Лайфстайл журналистика”

Днес до мен достигна новината, че в Софийския университет “Св. Климент Охридски” от тази година ще може да се изучава най-новата магистърска специалност “Лайфстайл журналистика”. Аз чак сега разбирам защо лайфстайл предаването на Ани Цолова не тръгна. Защото не е имала нужната квалификация. Абе, Ани, завърши първо “Лайфстайл журналистика” в …