fbpx

Сериалите, които приключват през 2019 г.

Всеки сериал си има финален сезон. Дори „Докато свят светува“ и… „Game of Thrones“.

И докато за последния отдавна сме наясно, че ще приключи през този телевизионен сезон (есен 2018 – пролет 2019), за някои от сериалите в долния списък останахме неприятно изненадани, пише Lifestyle.

Снимка 376713

Аферата“

Старт: 2015

Сезони: 5

Оригиналният сериал на Showtime започна с невинната лятна афера на един женен писател със сервитьорка от курортно градче, за да се развие в сложна семейна драма с изневери, разводи, депресирани деца и дори убийство. Рут Уилсън получи „Златен глобус“ за ролята си на Алисън, която неочаквано се оказа мъртва в четвърти сезон. Петият догодина ще е финален.

Снимка 376716

Теория на големия взрив“

Старт: 2007

Сезони: 12

Макар да е продукция на CBS, комедийният сериал, подобно на „Аферата“, се излъчва за българска публика по НВО. Ситкомът разказва за двама приятели, които са брилянтни физици, но имат проблеми със социалния си живот, докато в съседство не се нанася сексапилна съседка (Кейли Куко). Джим Парсънс е награден с „Emmy“ за ролята си на Шелдън, а сериалът до момента (без финалният сезон, който излиза през 2019 г.) има 56 различни награди.

Снимка 361388

Game of Thrones

Старт: 2011

Сезони: 8

„Тежкото оръжие“ на НВО ще приключи след сезонът, който се задава в началото на 2019 г. Това го знаят вече и децата. Но докато за предишните сезони можехме горе-долу да се досещаме какво ще се случи, защото книгите от поредицата „Песен за огън и лед“ на Дж. Р. Р. Мартин вече бяха излезли, сега нямаме никаква идея как би приключил този мащабен епос с битки, предателства, убийства, секс и неочаквани роднинства. И това е най-хубавото.

Снимка 376718

Готъм“

Старт: 2014

Сезони: 5

Сериалът на Fox e базиран на персонажите на DC Comics и се развива във времето преди невръстният Брус Уейн да се е превърнал в Батман. Главният герой е детектив Джеймс Гордън (Бен Макензи), който е принуден да търси не само изкупление за убитите родители на Уейн, но и да се изправи срещу поредица злодеи в мрачния Готъм Сити. Борбата му приключва с финалния пети сезон, който ще бъде излъчен през 2019 г.

Снимка 376714

Вътрешна сигурност“

Старт: 2011

Сезони: 8

Редно е да споменем оригиналното заглавие, както вероятно е по-познат сериалът на Showtime – „Homeland“. В него агентът на ЦРУ Кари Матисън (Клеър Дейнс), която страда от биполярно разстройство, опитва да разкрие дали завърналият се наскоро от Ирак американски сержант Ник Броуди (Деймиън Люис) е вербуван от Ал Кайда. Докато първият сезон звучеше убедително, със следващите оригиналността на сценария все повече се компрометираше. Според нас нямаше нужда да чакат чак 8 сезон, за да приключат с историята.

Снимка 343721

Къща от карти“

Старт: 2013

Сезони: 6

Дали обвиненията в сексуален тормоз срещу Кевин Спейси са причината първият култов сериал на Netflix да приключи с шестия си сезон през 2019 г. може само да гадаем. Затова пък може само да се радваме, че водещата роля във финалния шести сезон ще се падне на Робин Райт, която продължава да бъде 47-я президент на САЩ Клеър Ъндъруд. Последният сезон ще има 8 епизода.

Снимка 376719

Mr. Robot“

Старт: 2015

Сезони: 4

Апокрифният за българските ширини сериал на Сам Исмаил е една от най-любопитните като тематика поредици, появявали се в последните години. Той проследява младият специалист по киберсигурност и едновременно с това хакер Елиът (Рейми Малек), който е вербуван от анархистка кибер група, чиято цел е да изтрие базите с данни с дълговете на всички хора по света и да „събори“ могъщата корпорация Е Corp. Сериалът приключва догодина с четвъртия си сезон, който ще е с 12, а не с оригиналните 8 серии.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

кадри bTV, YouTube/Надкаст Истински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало истински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст”. Месеци след снимките на “Ергенън”, тя буквално припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV. “В началото бях много разочарована. Отрази …

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

error: Content is protected !!