Сериалите, които приключват през 2019 г.

Новини

Всеки сериал си има финален сезон. Дори „Докато свят светува“ и… „Game of Thrones“.

И докато за последния отдавна сме наясно, че ще приключи през този телевизионен сезон (есен 2018 – пролет 2019), за някои от сериалите в долния списък останахме неприятно изненадани, пише Lifestyle.

Снимка 376713

Аферата“

Старт: 2015

Сезони: 5

Оригиналният сериал на Showtime започна с невинната лятна афера на един женен писател със сервитьорка от курортно градче, за да се развие в сложна семейна драма с изневери, разводи, депресирани деца и дори убийство. Рут Уилсън получи „Златен глобус“ за ролята си на Алисън, която неочаквано се оказа мъртва в четвърти сезон. Петият догодина ще е финален.

Снимка 376716

Теория на големия взрив“

Старт: 2007

Сезони: 12

Макар да е продукция на CBS, комедийният сериал, подобно на „Аферата“, се излъчва за българска публика по НВО. Ситкомът разказва за двама приятели, които са брилянтни физици, но имат проблеми със социалния си живот, докато в съседство не се нанася сексапилна съседка (Кейли Куко). Джим Парсънс е награден с „Emmy“ за ролята си на Шелдън, а сериалът до момента (без финалният сезон, който излиза през 2019 г.) има 56 различни награди.

Снимка 361388

Game of Thrones

Старт: 2011

Сезони: 8

„Тежкото оръжие“ на НВО ще приключи след сезонът, който се задава в началото на 2019 г. Това го знаят вече и децата. Но докато за предишните сезони можехме горе-долу да се досещаме какво ще се случи, защото книгите от поредицата „Песен за огън и лед“ на Дж. Р. Р. Мартин вече бяха излезли, сега нямаме никаква идея как би приключил този мащабен епос с битки, предателства, убийства, секс и неочаквани роднинства. И това е най-хубавото.

Снимка 376718

Готъм“

Старт: 2014

Сезони: 5

Сериалът на Fox e базиран на персонажите на DC Comics и се развива във времето преди невръстният Брус Уейн да се е превърнал в Батман. Главният герой е детектив Джеймс Гордън (Бен Макензи), който е принуден да търси не само изкупление за убитите родители на Уейн, но и да се изправи срещу поредица злодеи в мрачния Готъм Сити. Борбата му приключва с финалния пети сезон, който ще бъде излъчен през 2019 г.

Снимка 376714

Вътрешна сигурност“

Старт: 2011

Сезони: 8

Редно е да споменем оригиналното заглавие, както вероятно е по-познат сериалът на Showtime – „Homeland“. В него агентът на ЦРУ Кари Матисън (Клеър Дейнс), която страда от биполярно разстройство, опитва да разкрие дали завърналият се наскоро от Ирак американски сержант Ник Броуди (Деймиън Люис) е вербуван от Ал Кайда. Докато първият сезон звучеше убедително, със следващите оригиналността на сценария все повече се компрометираше. Според нас нямаше нужда да чакат чак 8 сезон, за да приключат с историята.

Снимка 343721

Къща от карти“

Старт: 2013

Сезони: 6

Дали обвиненията в сексуален тормоз срещу Кевин Спейси са причината първият култов сериал на Netflix да приключи с шестия си сезон през 2019 г. може само да гадаем. Затова пък може само да се радваме, че водещата роля във финалния шести сезон ще се падне на Робин Райт, която продължава да бъде 47-я президент на САЩ Клеър Ъндъруд. Последният сезон ще има 8 епизода.

Снимка 376719

Mr. Robot“

Старт: 2015

Сезони: 4

Апокрифният за българските ширини сериал на Сам Исмаил е една от най-любопитните като тематика поредици, появявали се в последните години. Той проследява младият специалист по киберсигурност и едновременно с това хакер Елиът (Рейми Малек), който е вербуван от анархистка кибер група, чиято цел е да изтрие базите с данни с дълговете на всички хора по света и да „събори“ могъщата корпорация Е Corp. Сериалът приключва догодина с четвъртия си сезон, който ще е с 12, а не с оригиналните 8 серии.

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Имен ден празнуват Снежа и Снежана

Днес е денят на Св. мъченци Тирс, Левкий, Филимон Днес е денят на Св. мъченци Тирс, Левкий, Филимон. Имен ден празнуват още всички с имената: Снежа, Снежана, Снежка, Снежи, Снежна, Снежанка. Светите мъченици Тирс, Левкий и Калиник били родени във Витинската област, но израснали в град Кесария. Те пострадали заради …

Новини
Oтпадат лимитите за профилактичните прегледи при личните лекари

Няма да има лимити за профилактичния преглед при личния лекар. Направленията на джипитата често не достигат, но лекари и Здравната каса се договориха да разделят пациентите, които идват само за профилактика от тези с конкретно оплакване и им се назначават допълнителни изследвания. Всеки здравноосигурен веднъж в годината има право на …

Новини
Главният държавен здравен инспектор: Европа е пред грип, у нас засега няма

Със сигурност в България вече има някаква циркулация на грипни вируси, но тя все още е много ниска. В отделните седмици ние изследваме от 20 до 120 проби от хора, които показват симптоми, подобни на грип. Засега не сме засичали положителна проба. В Европа обаче процентът на положителните тестове вече …