Седмичен хороскоп: Добър период за някои от знаците

Новини

Овните да концентрират вниманието си към промени, а Телците ще действат за преодоляване на трудностите. За Близнаците периодът е отличен, но и доста ангажиращ, а Раците ще действат с повишена активност. Лъвовете да се мобилизират, а Девите постигат очаквани резултати.

За Везните периодът е креативен, но и много зает, а Скорпионите са стабилни и действат с размах. За Стрелците е важно да планират и да действат решително, а Козирозите да избягват споровете. За Водолеите периодът е сложен, а Рибите ще разполагат с много добри възможности.

ОВЕН

Необходимост от промяна

Добрите събития ще идват при вас, зареждайки ви с нови сили и енергия. Предстоящата седмица е много важна за вас, защото ще ви тласне към задълбочено осмисляне на реалните фактори от всекидневието, а оттам и до решението, че промяната ви е жизнено необходима. Макар и малко нервен като делова и финансова реализация, периодът е успешен и благодатен. В петък се разгръщат промени, а събота ще е напрегната и неприятна. Следващите дни, без напрегнатия и неприятен четвъртък ще са успешни за целите ви.

ТЕЛЕЦ

Шанс за успешни действия

Харесвани сте и това ви импулсира да давате най-доброто от себе си за да радвате с постиженията си околните. Проблеми от административно и финансово естество са характерни през периода. Сигурно е, че няма да ги разрешите чрез кавги, каквито наистина ще избухнат за мнозина от зодията. За почти всички  е особено важно да засилят активността си в професионалния сектор. Петък е характерен с двойствено поведение, а събота и неделя ще са много напрегнати и неприятни. Делниците са по-надеждни и позволяват действия с цел стабилизация.

БЛИЗНАЦИ

Нервен, но и успешен период

Динамична седмица. Повече наблегнете на собственото си мнение и не се предоверявайте излишно. Много нервен седмичен период, характерен за преобладаващата част от Близнаците с проблематични ситуации, идващи от обкръжението и предизвикващи силно негативни ситуации, които може да влошат взаимоотношенията ви с някого. В повечето случаи става въпрос за служебните. Нарастващо напрежение характеризира петък, събота и неделя. През делничните дни на периода ситуацията постепенно ще укрепва и ще се заздравява.

РАК

Повишена активност

Получавате шанс за професионално издигане и не бива да се щадите. Представителите на Рак демонстрират изразително отговорността си и ще действат с подчертана активност за да осъществят намеренията си в делово и лично направление. Ще има известно разминаване между очаквания и реални постижения поради временно отпускане. Петък и събота са успешни, а неделя е наситена с неудобства. Делниците ще са благоприятни и успешни за материални постижения. Изключение прави утежнения четвъртък.

ЛЪВ

Мобилизирайте се

Преследвайки целите си, ще се справите с предизвикателства и затруднения от различен характер за доброто на близките ви. Необходимостта от по-голяма активност в деловия сектор и въобще при реализиране на целите – материални или други, е на първо място като изискване за започващия седем дневен период. Добрите възможности са налице, а осъществяването им ще е факт за всички действащи настойчиво. Петък и почивните дни ще са трудни и напрегнати. Понеделник и сряда ще са доста успешни. Във вторник и четвъртък ще сте затруднени от проблеми.

ДЕВА

Добри резултати

Стремежът ви да прозрете в невидимото ще ви накара да засилите общуването си с хора, в чиито умения не се съмнявате. Девите винаги са считали, че шансът им за реализация на дадена цел задължително минава по пътя на сделките и приема търговската форма. В социален контекст това съвсем не е далеч от реално съществуващите условия, а предварителното регламентиране винаги е гаранция за успех. Петък е много добър, а уикендът не блести с постижения. Понеделник е чудесен! Вторник е печеливш, а в сряда и четвъртък шансът ви за успех е значителен.

ВЕЗНИ

Напрегнат период

От умението да се владеете и мобилизирате ще зависят и успехите ви през следващите дни. Предстоящата юлска седмица започва доста напрегнато за представителите на Везни. Проблемите, с които ще се сблъскате, обхващат предимно деловия сектор. Хубаво е да наблегнете на партньорските взаимоотношения. Укрепването им ще е добра база за делови напредък и желани постижения.Петък е благоприятен, а уикендът ще зарадва мнозина с новости. Понеделник разкрива ново начало. Следващите делници са тежки и доста напрегнати.

СКОРПИОН

Стабилизация

Навлизате в успешен за вас период. С проникновен и делови подход към проблемите ще преминете през него. Много добър период за стабилизация в делови аспект, за желани постижения чрез познати от обществените среди и за освобождаване от трудности. В момента стабилността ви е непоклатима. Действате ли активно и целенасочено, усилията ви ще се увенчаят с успех. Проблемите обхващат въпроси от финансово естество. Петък, събота и неделя са сполучливи и успешни. В понеделник избягвайте сблъсъците. Следващите три дни са нервни и напрегнати.

СТРЕЛЕЦ

Планирайте точно и действайте отговорно

Следвайте логиката на мислите си гъвкаво и без драстични обрати. При правилно и точно планиране на време, условия и лични възможности, Стрелците ще реализират целите си през новата седмица. Известни задръжки биха могли да възникнат в професионален план, но такава ситуация ще е предизвикана от липсата на достатъчно усилия, отколкото поради негативна намеса отвън. Петък е благоприятен и успешен, но уикендът е слаб. Понеделник ще е успешен, но през следващите три дни е необходима активност.

КОЗИРОГ

Избягвайте кавгите

Периодът е благоприятен за всичко градивно, на което дадете преднина в мисленето и действията си. През настоящия седмичен етап не бива да влизате в конфликти. Последните несъмнено ще са плод на вътрешна дисхармония. Предадете ли се на негативизъм, успехите трудно ще са постижими. Периодът е много добър за успешно провеждане на преговори и за делова дейност, свързана с пътуване. Петък носи добри печалби, а уикендът, както и понеделник са сполучливи. През следващите три дни действайте с повишено внимание. Ще са силно напрегнати.

ВОДОЛЕЙ

Напрегнат период

Ще имате засилени срещи с приятели и влиятелни личности. Предстоящата седмица трудно може да се причисли към благоприятните етапи. Делова сполука и нови възможности не липсват, но едновременно с тях се очертават остри проблеми в службата или бизнеса, острота във взаимоотношенията, кавги и удари от противници с цел спечелване на предимство и доминиране. Петък ще е успешен, а събота и неделя са трудни. Следващите три дни преминават сполучливо.Четвъртък ще бъде доста лош.

РИБИ

Много добри възможности

Периодът е благоприятен за начинания във всяка една сфера от живота ви. Благоприятните възможности, с които разполагат представителите на Риби през новата седмица ще бъдат реализирани само ако разчитате на личната си енергичност и упоритостта при осъществяване на целите. Сега разполагате с шанса да направите значителна крачка напред и да се реализирате по нов начин. Петък е успешен, но събота е изключително трудна. Без трудния и тежък четвъртък, следващите дни са благодатни и успешни.

Източник themainline.bg

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Цар Киро продава сарая си в центъра на Пловдив! Вижте го отвътре

Невзрачната сграда на пъпа на Пловдив, която стана известна покрай собственика си – Кирил Рашков, се продава, научи TrafficNews. Всъщност фасадата на сградата лъже и крие от очите на пешеходците палат от червен гранит, сив гранит и оникс. Одаята на последния етаж пък съхранява „царските“ престоли на Цар Киро и …

Новини
Meteo Balkans: До +40 градуса в някои райони в пика на горещата вълна

Високи температури и малко валежи в България от следващата седмица! До +40 градуса очакваме в някой райони, когато ще бъде пикът на горещата вълна, която в момента тормози жителите на Франция, Германия, Испания и вдигна температурите до рекордните +41 за Франкфурт, Германия! Горещата вълна ще отслабне съвсем леко докато достигне …

Новини
Рибари алармират: Морето се разбушува, големи приливни вълни достигат до брега в Бургаско!

Духа много силен северен вятър и вдига голяма приливна вълна. Нивото в канала до хижите, откъдето пускаме лодките си за риболов, се е покачило с половин метър. Времето е опасно за малки плавателни съдове. За това предупредиха рибарите от селището Ченгене скеле край Бургас. Силен вятър накара морето да се …

Inline
Inline