Седмичен хороскоп: Добър период за някои от знаците

Новини

Овните да концентрират вниманието си към промени, а Телците ще действат за преодоляване на трудностите. За Близнаците периодът е отличен, но и доста ангажиращ, а Раците ще действат с повишена активност. Лъвовете да се мобилизират, а Девите постигат очаквани резултати.

За Везните периодът е креативен, но и много зает, а Скорпионите са стабилни и действат с размах. За Стрелците е важно да планират и да действат решително, а Козирозите да избягват споровете. За Водолеите периодът е сложен, а Рибите ще разполагат с много добри възможности.

ОВЕН

Необходимост от промяна

Добрите събития ще идват при вас, зареждайки ви с нови сили и енергия. Предстоящата седмица е много важна за вас, защото ще ви тласне към задълбочено осмисляне на реалните фактори от всекидневието, а оттам и до решението, че промяната ви е жизнено необходима. Макар и малко нервен като делова и финансова реализация, периодът е успешен и благодатен. В петък се разгръщат промени, а събота ще е напрегната и неприятна. Следващите дни, без напрегнатия и неприятен четвъртък ще са успешни за целите ви.

ТЕЛЕЦ

Шанс за успешни действия

Харесвани сте и това ви импулсира да давате най-доброто от себе си за да радвате с постиженията си околните. Проблеми от административно и финансово естество са характерни през периода. Сигурно е, че няма да ги разрешите чрез кавги, каквито наистина ще избухнат за мнозина от зодията. За почти всички  е особено важно да засилят активността си в професионалния сектор. Петък е характерен с двойствено поведение, а събота и неделя ще са много напрегнати и неприятни. Делниците са по-надеждни и позволяват действия с цел стабилизация.

БЛИЗНАЦИ

Нервен, но и успешен период

Динамична седмица. Повече наблегнете на собственото си мнение и не се предоверявайте излишно. Много нервен седмичен период, характерен за преобладаващата част от Близнаците с проблематични ситуации, идващи от обкръжението и предизвикващи силно негативни ситуации, които може да влошат взаимоотношенията ви с някого. В повечето случаи става въпрос за служебните. Нарастващо напрежение характеризира петък, събота и неделя. През делничните дни на периода ситуацията постепенно ще укрепва и ще се заздравява.

РАК

Повишена активност

Получавате шанс за професионално издигане и не бива да се щадите. Представителите на Рак демонстрират изразително отговорността си и ще действат с подчертана активност за да осъществят намеренията си в делово и лично направление. Ще има известно разминаване между очаквания и реални постижения поради временно отпускане. Петък и събота са успешни, а неделя е наситена с неудобства. Делниците ще са благоприятни и успешни за материални постижения. Изключение прави утежнения четвъртък.

ЛЪВ

Мобилизирайте се

Преследвайки целите си, ще се справите с предизвикателства и затруднения от различен характер за доброто на близките ви. Необходимостта от по-голяма активност в деловия сектор и въобще при реализиране на целите – материални или други, е на първо място като изискване за започващия седем дневен период. Добрите възможности са налице, а осъществяването им ще е факт за всички действащи настойчиво. Петък и почивните дни ще са трудни и напрегнати. Понеделник и сряда ще са доста успешни. Във вторник и четвъртък ще сте затруднени от проблеми.

ДЕВА

Добри резултати

Стремежът ви да прозрете в невидимото ще ви накара да засилите общуването си с хора, в чиито умения не се съмнявате. Девите винаги са считали, че шансът им за реализация на дадена цел задължително минава по пътя на сделките и приема търговската форма. В социален контекст това съвсем не е далеч от реално съществуващите условия, а предварителното регламентиране винаги е гаранция за успех. Петък е много добър, а уикендът не блести с постижения. Понеделник е чудесен! Вторник е печеливш, а в сряда и четвъртък шансът ви за успех е значителен.

ВЕЗНИ

Напрегнат период

От умението да се владеете и мобилизирате ще зависят и успехите ви през следващите дни. Предстоящата юлска седмица започва доста напрегнато за представителите на Везни. Проблемите, с които ще се сблъскате, обхващат предимно деловия сектор. Хубаво е да наблегнете на партньорските взаимоотношения. Укрепването им ще е добра база за делови напредък и желани постижения.Петък е благоприятен, а уикендът ще зарадва мнозина с новости. Понеделник разкрива ново начало. Следващите делници са тежки и доста напрегнати.

СКОРПИОН

Стабилизация

Навлизате в успешен за вас период. С проникновен и делови подход към проблемите ще преминете през него. Много добър период за стабилизация в делови аспект, за желани постижения чрез познати от обществените среди и за освобождаване от трудности. В момента стабилността ви е непоклатима. Действате ли активно и целенасочено, усилията ви ще се увенчаят с успех. Проблемите обхващат въпроси от финансово естество. Петък, събота и неделя са сполучливи и успешни. В понеделник избягвайте сблъсъците. Следващите три дни са нервни и напрегнати.

СТРЕЛЕЦ

Планирайте точно и действайте отговорно

Следвайте логиката на мислите си гъвкаво и без драстични обрати. При правилно и точно планиране на време, условия и лични възможности, Стрелците ще реализират целите си през новата седмица. Известни задръжки биха могли да възникнат в професионален план, но такава ситуация ще е предизвикана от липсата на достатъчно усилия, отколкото поради негативна намеса отвън. Петък е благоприятен и успешен, но уикендът е слаб. Понеделник ще е успешен, но през следващите три дни е необходима активност.

КОЗИРОГ

Избягвайте кавгите

Периодът е благоприятен за всичко градивно, на което дадете преднина в мисленето и действията си. През настоящия седмичен етап не бива да влизате в конфликти. Последните несъмнено ще са плод на вътрешна дисхармония. Предадете ли се на негативизъм, успехите трудно ще са постижими. Периодът е много добър за успешно провеждане на преговори и за делова дейност, свързана с пътуване. Петък носи добри печалби, а уикендът, както и понеделник са сполучливи. През следващите три дни действайте с повишено внимание. Ще са силно напрегнати.

ВОДОЛЕЙ

Напрегнат период

Ще имате засилени срещи с приятели и влиятелни личности. Предстоящата седмица трудно може да се причисли към благоприятните етапи. Делова сполука и нови възможности не липсват, но едновременно с тях се очертават остри проблеми в службата или бизнеса, острота във взаимоотношенията, кавги и удари от противници с цел спечелване на предимство и доминиране. Петък ще е успешен, а събота и неделя са трудни. Следващите три дни преминават сполучливо.Четвъртък ще бъде доста лош.

РИБИ

Много добри възможности

Периодът е благоприятен за начинания във всяка една сфера от живота ви. Благоприятните възможности, с които разполагат представителите на Риби през новата седмица ще бъдат реализирани само ако разчитате на личната си енергичност и упоритостта при осъществяване на целите. Сега разполагате с шанса да направите значителна крачка напред и да се реализирате по нов начин. Петък е успешен, но събота е изключително трудна. Без трудния и тежък четвъртък, следващите дни са благодатни и успешни.

Източник themainline.bg

loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Корнелия Нинова няма да дава оставка

Не, няма да си подам оставката. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова, която беше категорична, че сегашните вълнения за бъдещето ѝ на поста начело на червените не са свързани с желание на Сергей Станишев пак да стане председател на БСП. Според нея, вътрешните неприятности са следствие на направените от …

Новини
Българи се заселиха в испанско село

Как се живее в едно испанско село, в което 88% от жителите са от България  В Торе дел Бурго е по-лесно да чуеш разговор на български отколкото на кастилски испански. Така започва репортажът на Хуан Карлос Еспиноса в мадридския в. „Ел Паис“, цитиран от „Канал 3“. Това селце в Гуадалахара …

Новини
На 19 ноември рожден ден има Любен Дилов-син

Любен Любенов Дилов е български телевизионен и киносценарист, писател-сатирик, журналист, медиен предприемач и политик. Публична известност има под името Любен Дилов-син. Любен Дилов-син е роден на 19 ноември 1964 г. в София. Син е на българския писател-фантаст Любен Дилов (1927 – 2008 г.). Завършва 32-ра гимназия в столицата и Факултета по журналистика на Софийския университет „Климент Охридски“, специалност „Печатни медии“. Редактор е в няколко …