fbpx

Свободна Европа: Живее ли Пеевски в България? Въпросът отива в ЦИК

Източник: Свободна Европа

Централната избирателна комисия ще разгледа жалба на Гражданско сдружение “БОЕЦ” срещу кандидата на ДПС за евродепутат Делян Пеевски. Причината за сигнала е, че според сдружението Пеевски не отговаря на едно от изискванията в Изборния кодекс – кандидатът да е живял в България или друга страна от ЕС през последните шест месеца.

“През последните шест месеца в качеството му на депутат от 44-то Народното събрание на Република България, г-н Пеевски не е присъствал на нито едно пленарно заседание на парламента. На 18.04.2016 г. премиерът Бойко Методиев Борисов в свое участие в телевизия БТВ заяви: „Пеевски си отиде, Пеевски напуска страната”, се казва в жалбата.

Хора от гражданското сдружение са потърсили Пеевски и в централата на ДПС, където са били информирани, че не знаят къде живее и къде се намира.

Делян Пеевски не е забелязан дори на откриването на предизборната кампания на своята партия, в чиято листа е втори.

„Ако се окаже, че Пеевски не е живял според законовите изисквания през последните 6 месеца в България и страна членка на ЕС, то следва неговата регистрация, като кандидат за евродепутат от листата на ДПС да бъде заличена“, посочват от „БОЕЦ“.

При братя Галеви е. И Брендо му е съсед.

Не са решили,не са го приключили Шишо,другарите от Правец…

ВСИЧКИ В ЛИСТИТЕ СА МОШЕНИЦИ! СЕГА КУЧЕШКИ СЕ БОРЯТ ЗА КОКАЛА!!!

ЗАЩО БЕ ГАДОВЕ?????????????????????????????????????

Ебати изискването “ да е живял последните 6 месеци в България или В НЯКОЯ ДРУГА СТРАНА В ЕВРОПА “ . Звучи като “ … или да е изял 200 кила печено прасе цялото за един ден ! “ Никакъв проблем за Пеевски .

Аз питам – колко дни е на работа като депутат? Колко и какви въпроси е поставил за решаването на проблеми на народа???

7 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ От надпреварата за сърцето на „Ергенът“ отпадна една доста противоречива личност, а именно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и дори дамите вътре се страхуваха от нея Не съм очаквала така да стане, беше изключително неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, но това си е за …

Блиц Новини
„Бригадата“ помага на семейство с девет деца

Кадри БТВ Този сезон на „Бригада нов дом“ е обърнат в помощ на многодетни семейства. Такива явно се намират в България, макар да не се срещат често. Хора, които са отдадени на семейството и децата получават и помощ от бригадата. След двойката с шест деца, чийто ремонт проследихме вече, сега …

Блиц Новини
Майката на Митко от Цалапица: Започвам безмилостна борба!

Снимки ФБ и кадри БТВ Удар след удар понася борбената майка на Митко от Цалапица. Вече 8 месеца тя води ожесточена борба със съдебната система, от която иска единствено справедливи наказания за виновниците причинили смъртта на сина й. Атанаска Бакалова има и широката подкрепа на близки и не толкова хора, …

error: Content is protected !!