fbpx

Светлана призна за мистериозна раздяла с Гущеров и разкри ужасяващата причина да нямат църковен брак!

реклама

Аз съм това, което съм си. Това, че съм взела на Хриси фамилията, не значи, че ще се променя, като човек. Аз още не мога да свикна, че съм Гущерова. Това заяви пред Ива Софианска Светлана Гущерова, която миналата седмица сключи брак с бизнесмена Християн Гущеров.

„Обичам да карам колело и ролери. Обичам кучета. Имах в Търговище, откъдето съм, куче, но то почина. Искам да направя приют за кучета“, призна Василева, цитирана от Блиц.

Светлана разкри, че „ВИП Брадър“ много я е променил, като човек и характер. „Вече не позволявам някой да ме мачка“, добави тя.

„Първата ми фотосесия за „Плейбой“ беше скришна за родителите ми. Естествено те разбраха. Баща ми беше много щастлив, майка ми не толкова“, каза Светлана. „В началото, когато излезе фотосесията, майка ми се срамуваше. Баща ми пък се хвалеше с него на всички в квартала и разнасяше списанието“, добави Светлана.

„Била съм близка с Мария, но когато започнах да се виждам с нея, тя вече беше разделена с него. Запозна ни общ приятел и беше малко нагласено, искаше да ни сватоса. Ние сме много еднакви като характери, много се разбираме. Забавен е, има чувство за хумор. В него намерих това, което съм търсила“, добави тя.

„Грабна ме с това, че много обича кучета и с готвенето си. Първата ни целувка бе след 5-6 дни. Постоянно си пишехме или бяхме заедно. След първата целувка заживяхме заедно, всичко се случи много бързо. Много пътуваме. Ходим често на кино“, призна Василева.

Светлана за първи път разкри, че е имала проблеми с Гущеров след повторното си влизане през 2017 в Брадъра: „Очаквах да ми предложи брак. След „Биг Брадър“ имахме много кратка раздяла заради риалитито. Той не беше много съгласен да влизам, но аз го бях решила. Извика ме по време на една фотосесия, дни след това, и ми падна на колене, отвори ми една кутийка с пръстен. Каза ми колко много ме обича. Бях много щастлива“, разкри Гущерова.

реклама

„Сватбата организирахме за 2 месеца. Бяхме 90 човека, най-близките. Винаги съм си мечтала да изглеждам така като булка. Малка кукленска сватба. Всичко беше точно мой стил. Не искахме много да се снима, но няма как да кажеш на 90 човека да не го правят. Васил Найденов пя там. На Устата много се зарадваха гостите, на Илиян също. Кумове ни бяха най-близките хора. Като бях по-малка, бях по-романтична. Хриси на моменти е романтичен. Много ме ревнува, аз също“, каза тя.

Гущерова призна и причината двамата да нямат църковен брак: „Той много държи на традициите, но все пак нямаме църковен брак. Аз не обичам да ходя в църква. Не че не обичам, просто като отида и ми се случват много лоши неща. Последния път, като бях в църква, катастрофирах с кола. Казала съм, че в църква няма да вляза. Хриси все пак иска да ходи всяка неделя“, добави Гущерова.

„С Хриси искаме да имаме деца. Искахме още преди да се оженим. Надявам се да имаме 3“, завърши тя.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Дават по 500 английски лири на заразени, които спазват карантината

реклама Снимка pixabay Плащането на хората за самоизолация може да струва на правителството до 453 милиона британски лири на седмица, което е 12 пъти повече от стойността на сегашните схеми за финансова подкрепа, се казва още в документа. Кабинетът също така иска да овласти полицията да проследява нарушителите на карантината, …

Новини
Какво трябва да знаем при извозването на опасни товари?

реклама Почти навсякъде ние се намираме в близост до опасни отпадъци, понякога дори и без да подозираме. Много субстанции, вредни и токсични за природата, избухливи, запалими и други, могат да нанесат тежки материални щети, наранявания или натравяния, ако не се обезвреждат правилно. Това могат да са, например, офис техника, батерии, …

Новини
Лиляна Павлова: Очакват се до 800 милиона евро ново финансиране за малки и средни предприятия

реклама Снимка профил ФБ Това обяви вицепрезидентът на ЕИФ Лиляна Павлова в социалната мрежа. Министерството на икономиката на Република България и Европейският инвестиционен фонд (ЕИФ) се договориха да засилят мерките, помагащи на малкия бизнес да овладее въздействието на кризата COVID-19, като използва приходи от инициативата JEREMIE, която беше съфинансирана от …