fbpx

Сам в самолета: Мъж се оказа единственият пътник на този полет и преживя нещо неописуемо (видео)

Пътешественик получи обслужване като в частен джет, след като за негова изненада се оказал единственият пътник в самолета. Винсент Пеоне пътувал с Delta Air Lines до Солт Лейк Сити, когато разбрал, че е единственият гост на борда.

Пеоне, който е филмов режисьор, разказа пред „Вашингтон Поуст“, че вероятно се е получило така, защото полетът е бил с променено разписание, пише pochivka.blitz.bg.

Той самият направи компилация от удивителното си преживяване и го сподели в социалните мрежи.

Клипът започва на гейта за качване на самолета, където наземният екипаж обявява: „Ще бъде ли така любезен единственият пасажер на този полет да се качи на борда“, след което го викат по име.

Той е следван на почетно разстояние от член на екипажа. След като влиза вътре, той наблюдава как хората от наземния персонал товарят чували с пясък в машината, за да добавят тегло в празния самолет.

След това Пеоне получава персонализиран инструктаж за безопасност. Стюардесата обявява по микрофона: „Добър вечер, сър, и добре дошли на борда. Нямаме търпение да се погрижим за вас днес“.

Пеоне дори успял да се срещне с пилотите, да им стисне ръцете и да им благодари за това, че са го откарали.

35-годишният режисьор обяснява, че макар полетът да струва около 30 000 долара на компанията, от които тя ще си върне парите само за един пътник, самолетът е трябвало да вземе обратно пътници от Солт Лейк Сити. Това е причината, поради която той излита, въпреки че е почти празен.

По-късно мъжът споделя, че от екипажа с радост участвали в неговото видео.

В социалните мрежи хората полудяха около тази случка. А други пък останаха силно впечатлени от „горещия пилот“.

От авиокомпанията Делта също излязоха със свой коментар в Туитър. „Здравей, Винсент. Това изглежда като страхотно преживяване. Благодарим ти, че му даде гласност и искрено оценяваме това, че си избрал Делта“.


 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Пилот накара Ники Кънчев да онемее в „Стани богат“

Кадри: бТВ Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер. След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ. „Тук …

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

error: Content is protected !!