fbpx

Само във Флагман! Вижте какво направи пловдивският пийняк Златко Андонов пред кметството на Бургас

Снимка: Флагман

Гастролираща група от пияници, в центъра, на която се оказа Златко Андонов Пийняка от Пловдив, събра очите на бургаските утайки в градинката пред самото кметство на града.

Екшънът, който спретнаха десетината пришълци от София, Пловдив и Шумен надмина всякакви граници на виждани досега изстъпления в градинката и на площада пред самата Община, съобщава Флагман.

Репортер на „Флагман“ се оказа в епицентъра на събитията – групата, очевидно солидна подпийнала се втурна от градинката към колоните на Общината, някои размахваха тояги. Оказа се, че гонят човек, който няма нищо общо с тяхната компания – измамник, представящ се за сляп и мамещ невинните минувачи по главната улица.

Откъм страната на измамника-слепец беше местен ром от Акациите. Двойката обаче беше твърде слабичка,  за да се справи с водените от Пийняка пришълци. Те бяха и агресивни, и много пияни.

Служителите от общинска полиция повикаха униформени, за да разчистят района. Пловдивският фиркач Златко не успя да убеди униформените ченгета, че е известна фигура от града под тепетата, че има авторитет и че не бива да го закачат. Той пръв беше прибран в патрулката. Останалите от неговата компания бяха насядали, а някои спяха по пейките в градинката, където шадраванът се оказа писуар за пияниците.

„Целият шадраван е в урина. Малките дечица пият вода оттук, вижте как вoни, събуваха си гащите пред майките  с деца”, оплакаха се свидетели пред полицаите. Видът на гастрольорите бе толкова окаян, че ченгетата сложиха латексови ръкавици,  за да прегледат документите им.

За подкрепление бе извикана и втора патрулка, но пияниците бяха толкова мръсни и гнусни,  че се отказаха да ги товарят в колите, а пък нямаше за какво да им слагат белезници.

Групата бе разтурена, „гостите” на Бургас бяха засилени в посока жп. гарата. Дадоха им срок до вечерта да се ометат от центъра на Бургас.

 

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Снаха спря играта на свекърва си в „Стани богат“

Кадри: бТВ Ваня Балтакова, която дълги години е работила в библиотеката на Софийски университет, а сега е пенсионер, се представи на високо ниво в „Стани богат“ и спечели 5000 лева. За 1000 лева тя бе попитана: „С проектирането на какви обекти се занимава основно ландшафтната архитектура“?“ – Паркове и градини, …

Блиц Новини
Киара след изгонването: Губила съм си времето в „Ергенът”

кадри bTV Поредната отпаднала от „Ергенът” хубавица заяви, че след като е изгледала предаването, си е дала сметка, че си е изгубила времето да преследва Алек. Киара Маджарова осъзнала това след като чула коментар от главния герой в шоуто, че не е негов тип човек, въпреки че го привлича по …

Hell's kitchen
Кой ще смени шеф Ангелов в „Хелс китчън”? Всички тръпнат в очакване

кадри Нова телевизия Кой ще води Кухнята на Ада, след като шеф Виктор Ангелов хвърли куртката? Въпросът вълнува всички фенове на шоуто, които видяха драматичния изход на водещия в сряда вечер. Шеф Ангелов се отказа да се занимава повече с кандидатите за наградата от 100 000 лева, след като те …

error: Content is protected !!